• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Afiyet olsun prensesim:halay:
Teşekkür bebişim benim :halay: ya balkonumuza masa siparişi verdik netten beyaz ama üst kısmı gri gelmiş . Bende beyaz sandalye alacaktım morda minderler sipariş vermiştimo_O şimdi gri sandalye arayacağız bulamazsak hangi renk Sandalye baksak acaba :kızgın:

Teşekkür bebişim benim :halay: ya balkonumuza masa siparişi verdik netten beyaz ama üst kısmı gri gelmiş . Bende beyaz sandalye alacaktım morda minderler sipariş vermiştimo_O şimdi gri sandalye arayacağız bulamazsak hangi renk Sandalye baksak acaba :kızgın:
Gri bulamazsan beyaz olabilir canımo_OÇünkü minderleri sipariş etmişsin:KK51:Minderleri sipariş etmeseydin bordo ,zümrüt yeşili,pembe,toz pembe,gök mavisi her renk olabilirdi.Yada çok açık lila sandalyede olabiliro_O

Gri bulamazsan beyaz olabilir canımo_OÇünkü minderleri sipariş etmişsin:KK51:Minderleri sipariş etmeseydin bordo ,zümrüt yeşili,pembe,toz pembe,gök mavisi her renk olabilirdi.Yada çok açık lila sandalyede olabiliro_O
Ya istediğimiz gibi öyle renkli sandalye çok zor kollu olsun filan istiyoruz ondan bulmak çok zor

Afiyet olsun.:KK45:Mangal önemli:KK45::kk77:
Eşim afrindeyken deli gibi Mangal hayal ederdi . Geldi göreve başladı bir hafta sonrA yanı geçen hafta pazar yine çalıştı gidemedik bu durumda aşırı önem kazandı hahaha:KK53:

Eşim afrindeyken deli gibi Mangal hayal ederdi . Geldi göreve başladı bir hafta sonrA yanı geçen hafta pazar yine çalıştı gidemedik bu durumda aşırı önem kazandı hahaha:KK53:
Canım yemesinin dışında zevkli oluyor;)O yüzdende önem taşıyor:)
İyi eğlenceler:)

Canım yemesinin dışında zevkli oluyor:KK66:O yüzdende önem taşıyor:)
İyi eğlenceler:)
Hahaha babam hiç beceremezdi biz evlenmeden hiç piknik yapmazdık eşimle evlendikten sonrA 25 yaşında piknik yaptım teşekkür ediyoruz :KK45:

Hahaha babam hiç beceremezdi biz evlenmeden hiç piknik yapmazdık eşimle evlendikten sonrA 25 yaşında piknik yaptım teşekkür ediyoruz :KK45:
Benim babamda hiç becereemezdi:)İşte akrabalarla falan gidersek mangal yapılırdı:)
Bahçeli evde büyüdüm.Çok pikniğe ihtiyaç olmadı ama mangal yakan yoktu:)

Bizim de her yıl balkona çok geliyorlardı.Hatta 1 sefer yumurtalara hiç karışmadık ve büyüyene kadar bekledik.Ama baktık her yıl aynı şekilde yumurtaları atmak zorunda kaldık.Bu yıl baharda çok geldiler.Ama şaşırtıcı bir şekilde bu yıl yoklar.:KK53:Baharda ve kışın çok gelme sebepleri balkona koyduğum bulgur ve ekmek kırıntıları:KK53:Yazın davet etmeden geliyorlardı:KK47:
Burada çok var. Camların önü karşı evlerde aynı şekilde, sabaha kadar tünüyorlar, batıyorlar ortalığı, hatta üst komşu balkona korkuluk bile yapmış ama faydası yok :KK70:
Poşet bağla, cd tak ne yaparsan fayda etmiyor:olamaz:

IMG_20180714_162717.jpg

Kızlar hu huuuu :halay:
Ben gece adam eve gelmiycek derken denizde bulduk kendimizi :dondurma:
Meğer arkadaşlarla hafta sonu planı yapmışlar.
Deniz, kum, güneş isteyen :KK6:

:ukala:tamam tamam,sen dondurmanı ye. Ben yaparım :temizlik:
Pazarımı da yaptım.

Bir yığın kompostoluk erik aldım:KK70:buzluğa atmak için mısır da aldım ama az aldım sanırım, aklımda kaldı:KK70:

Sen temizliğini bitirdin mi?:temizlik:

Back