En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Pazarımı da yaptım.

Bir yığın kompostoluk erik aldımbuzluğa atmak için mısır da aldım ama az aldım sanırım, aklımda kaldı

Sen temizliğini bitirdin mi?
Hayır bitmedi, evi supurdum sildim, toz aldım, ütü yaptım. Balkonlari yıkadim. Tuvalet banyo kaldı.
Yayla çorbası pisirdim. Oğlana onu yedircem şimdi.

Güneşte fena yandı, heryeri soyuluyor

Sanada kolay gelsin, bende yapcam konserve, kurutmalik, bakalım.

Sağolasın canım benim, sanada kolay gelsin.

Dürümcü Serko’ya gidin, benim için dürüm yiyin. Birde orada benim en sevdiğim dondurmacı var, ES Venedik. Damla sakızlı ve karadutlu dondurma yiyin orada da.

Son düzenleme:
Dürümcü Serko’ya gidin, benim için dürüm yiyin. Birde orada benim en sevdiğim dondurmacı var, ES Venedik. Damla sakızlı ve karadutlu dondurma yiyin orada da.
Yemek yemedik daha da dondurma yedik söylemesi ayıp :) leda ydı galiba adı köşede bi yer.
Serko mu
Yemeği otelde yeriz herhalde ama söylim millete yine de.
Sen iyi Biliyosun galiba buraları

Yemek yemedik daha da dondurma yedik söylemesi ayıp :) leda ydı galiba adı köşede bi yer.
Serko mu
Yemeği otelde yeriz herhalde ama söylim millete yine de.
Sen iyi Biliyosun galiba buraları
2. evim gibidir benim oralar

Çok şanslısın vallahi.Benim annem gelemiyor .
çok üzüldüm, annemi 9 aydır görmüyorum, eğer Polonya'daki oğlum da gelirse onu da Ekim den bu yana görmüyorum. Küçük oğlumu en son şubatta gördüm o gelir mi bilmiyorum, babasının etkisi altında

Biran önce Allah kavuşturur inşallah, yavrularına.

Allah kavuştursun canım
Maşaallah senin çocukların mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…