• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Günaydın hanımlar
Sohbetiniz şahane valla, hepsini okuyorum. Benim tatil bitti, mesaiye devam.
Ev işi bitmiyor pofff:temizlik:
Günaydın canım benim, hoş geldin kürkçü dükkanına :KK76:
Kolay gelsin, bende birazdan girişeceğim eve :temizlik:

Nevreste Hanımcım, kendi teklif ediyor şimdiden telefonda, hatta ne getireyim sana ne istiyorsun diyor? o kada yolu gelecek halbuki.. hiçbir şey istemiyorum dedim. gelince yapacağım dedi. cevizleri hazır ettim :KK70:
Çok şanslısın vallahi.Benim annem gelemiyor .

Günaydın hanımlar
Sohbetiniz şahane valla, hepsini okuyorum. Benim tatil bitti, mesaiye devam.
Ev işi bitmiyor pofff:temizlik:
Hoşgeldin canım kolay gelsin:KK60:Ev temizliği hiç bitmiyor.Sen evde olmasan bile kendi kendini kirletmeyi başarıyor:skandal:

Bayram da tekrar mı gideceksin? Daha var okulların açılmasına erken dònmüşsün
Net değil ama gidebilirim;)
Çocuklar büyüyünce zor oluyor canım:)Kursa gidiyorlar.Birazda o sebeple döndüm;)
Geleneksel tayin bekleme dönemindeyim.Çıkmazsa bayramı gideceğiz.Ama ruh halim değişebilir bilmiyorum:)

Net değil ama gidebilirim:KK66:
Çocuklar büyüyünce zor oluyor canım:)Kursa gidiyorlar.Birazda o sebeple döndüm:KK66:
Geleneksel tayin bekleme dönemindeyim.Çıkmazsa bayramı gideceğiz.Ama ruh halim değişebilir bilmiyorum:)
Bakalım siz mi pes edeceksiniz Soylu mu? :-)
Her sene dediğimiz gibi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Günaydın canım :KK200:
Ev işinin bittiği nerede görülmüş :KK12:
Aynen, sıcakta hiç çekilmiyor. Iki is yapıp klima yanına geliyorum. :confused:

Günaydın canım benim, hoş geldin kürkçü dükkanına :KK76:
Kolay gelsin, bende birazdan girişeceğim eve :temizlik:
Sağol canım, sana da kolay gelsin. :KK54:

Hoşgeldin canım kolay gelsin:KK60:Ev temizliği hiç bitmiyor.Sen evde olmasan bile kendi kendini kirletmeyi başarıyor:skandal:
Hoş buldum, sağolasın.
Evet, toz oluyor dururken, bide güvercinler sağolsun balkonlari hallediyorlar. :olamaz:

Hoş buldum, sağolasın.
Evet, toz oluyor dururken, bide güvercinler sağolsun balkonlari hallediyorlar. :olamaz:
Balkonlar daha kötü o zaman:olamaz:

Hoş buldum, sağolasın.
Şükür ben bitirdim :halay:

Aynen, bıktım vallahi bide yavruluyorlar, birinin yumurtası düşmüş, kırılmış. :/

O zaman bana yardıma gel zahmet olmazsa:KK8:
Bizim de her yıl balkona çok geliyorlardı.Hatta 1 sefer yumurtalara hiç karışmadık ve büyüyene kadar bekledik.Ama baktık her yıl aynı şekilde yumurtaları atmak zorunda kaldık.Bu yıl baharda çok geldiler.Ama şaşırtıcı bir şekilde bu yıl yoklar.:KK53:Baharda ve kışın çok gelme sebepleri balkona koyduğum bulgur ve ekmek kırıntıları:KK53:Yazın davet etmeden geliyorlardı:KK47:

Back