Eşim yapacak ben bugün prensesimTamam bekliyoruz
Afiyet olsun prensesimEşim yapacak ben bugün prensesim
Teşekkür bebişim benimAfiyet olsun prensesim
Gri bulamazsan beyaz olabilir canımTeşekkür bebişim benimya balkonumuza masa siparişi verdik netten beyaz ama üst kısmı gri gelmiş . Bende beyaz sandalye alacaktım morda minderler sipariş vermiştim şimdi gri sandalye arayacağız bulamazsak hangi renk Sandalye baksak acaba
Ya istediğimiz gibi öyle renkli sandalye çok zor kollu olsun filan istiyoruz ondan bulmak çok zorGri bulamazsan beyaz olabilir canımÇünkü minderleri sipariş etmişsin Minderleri sipariş etmeseydin bordo ,zümrüt yeşili,pembe,toz pembe,gök mavisi her renk olabilirdi.Yada çok açık lila sandalyede olabilir
Haklısın canım istediğin model bulmak çok zorYa istediğimiz gibi öyle renkli sandalye çok zor kollu olsun filan istiyoruz ondan bulmak çok zor
Yarın gidip bakıcaz bakalım ne var ne yok bugün mangal işi olmasa yine bakardık ama kangalı tercih ettimHaklısın canım istediğin model bulmak çok zor
Afiyet olsun.Yarın gidip bakıcaz bakalım ne var ne yok bugün mangal işi olmasa yine bakardık ama kangalı tercih ettim
Eşim afrindeyken deli gibi Mangal hayal ederdi . Geldi göreve başladı bir hafta sonrA yanı geçen hafta pazar yine çalıştı gidemedik bu durumda aşırı önem kazandı hahahaAfiyet olsun.Mangal önemli
Canım yemesinin dışında zevkli oluyorEşim afrindeyken deli gibi Mangal hayal ederdi . Geldi göreve başladı bir hafta sonrA yanı geçen hafta pazar yine çalıştı gidemedik bu durumda aşırı önem kazandı hahaha
Hahaha babam hiç beceremezdi biz evlenmeden hiç piknik yapmazdık eşimle evlendikten sonrA 25 yaşında piknik yaptım teşekkür ediyoruzCanım yemesinin dışında zevkli oluyorO yüzdende önem taşıyor:)
İyi eğlenceler:)
Benim babamda hiç becereemezdi:)İşte akrabalarla falan gidersek mangal yapılırdı:)Hahaha babam hiç beceremezdi biz evlenmeden hiç piknik yapmazdık eşimle evlendikten sonrA 25 yaşında piknik yaptım teşekkür ediyoruz
Zahmet olmazdı ama pazar işim varAynen, bıktım vallahi bide yavruluyorlar, birinin yumurtası düşmüş, kırılmış. :/
O zaman bana yardıma gel zahmet olmazsa
Burada çok var. Camların önü karşı evlerde aynı şekilde, sabaha kadar tünüyorlar, batıyorlar ortalığı, hatta üst komşu balkona korkuluk bile yapmış ama faydası yokBizim de her yıl balkona çok geliyorlardı.Hatta 1 sefer yumurtalara hiç karışmadık ve büyüyene kadar bekledik.Ama baktık her yıl aynı şekilde yumurtaları atmak zorunda kaldık.Bu yıl baharda çok geldiler.Ama şaşırtıcı bir şekilde bu yıl yoklar.Baharda ve kışın çok gelme sebepleri balkona koyduğum bulgur ve ekmek kırıntıları Yazın davet etmeden geliyorlardı
Zahmet olmazdı ama pazar işim var
Pazarımı da yaptım.tamam tamam,sen dondurmanı ye. Ben yaparım
Zalımsın hayat...Eki Görüntüle 2168815
Kızlar hu huuuu
Ben gece adam eve gelmiycek derken denizde bulduk kendimizi
Meğer arkadaşlarla hafta sonu planı yapmışlar.
Deniz, kum, güneş isteyen
O da güzel kız, severim yağmurda yürümeyiZalımsın hayat...
Sana deniz-kum-güneş, bana yağmurda ıslanarak pazar yolu.
Duş alıp çıktığım halde, su gibi terledim.O da güzel kız, severim yağmurda yürümeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?