En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Afiyet olsun prensesim
Teşekkür bebişim benim ya balkonumuza masa siparişi verdik netten beyaz ama üst kısmı gri gelmiş . Bende beyaz sandalye alacaktım morda minderler sipariş vermiştim şimdi gri sandalye arayacağız bulamazsak hangi renk Sandalye baksak acaba

Gri bulamazsan beyaz olabilir canımÇünkü minderleri sipariş etmişsinMinderleri sipariş etmeseydin bordo ,zümrüt yeşili,pembe,toz pembe,gök mavisi her renk olabilirdi.Yada çok açık lila sandalyede olabilir

Gri bulamazsan beyaz olabilir canımÇünkü minderleri sipariş etmişsinMinderleri sipariş etmeseydin bordo ,zümrüt yeşili,pembe,toz pembe,gök mavisi her renk olabilirdi.Yada çok açık lila sandalyede olabilir
Ya istediğimiz gibi öyle renkli sandalye çok zor kollu olsun filan istiyoruz ondan bulmak çok zor

Afiyet olsun.Mangal önemli
Eşim afrindeyken deli gibi Mangal hayal ederdi . Geldi göreve başladı bir hafta sonrA yanı geçen hafta pazar yine çalıştı gidemedik bu durumda aşırı önem kazandı hahaha

Eşim afrindeyken deli gibi Mangal hayal ederdi . Geldi göreve başladı bir hafta sonrA yanı geçen hafta pazar yine çalıştı gidemedik bu durumda aşırı önem kazandı hahaha
Canım yemesinin dışında zevkli oluyorO yüzdende önem taşıyor:)
İyi eğlenceler:)

Canım yemesinin dışında zevkli oluyorO yüzdende önem taşıyor:)
İyi eğlenceler:)
Hahaha babam hiç beceremezdi biz evlenmeden hiç piknik yapmazdık eşimle evlendikten sonrA 25 yaşında piknik yaptım teşekkür ediyoruz

Hahaha babam hiç beceremezdi biz evlenmeden hiç piknik yapmazdık eşimle evlendikten sonrA 25 yaşında piknik yaptım teşekkür ediyoruz
Benim babamda hiç becereemezdi:)İşte akrabalarla falan gidersek mangal yapılırdı:)
Bahçeli evde büyüdüm.Çok pikniğe ihtiyaç olmadı ama mangal yakan yoktu:)

Burada çok var. Camların önü karşı evlerde aynı şekilde, sabaha kadar tünüyorlar, batıyorlar ortalığı, hatta üst komşu balkona korkuluk bile yapmış ama faydası yok
Poşet bağla, cd tak ne yaparsan fayda etmiyor

tamam tamam,sen dondurmanı ye. Ben yaparım
Pazarımı da yaptım.

Bir yığın kompostoluk erik aldımbuzluğa atmak için mısır da aldım ama az aldım sanırım, aklımda kaldı

Sen temizliğini bitirdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…