Tavsiyeleriniz işe yarıyor gibi:)

bu katilikta devam et özel günü neyse biz evde kutlayacağız dersin arada gidin o ayrı ama gittiniz diyede yüz bulmasın hem esin hem kv

Tek başına gitmesi benim acımdan sorun değil keske gitse ama Kayinvalidem ikimizi de istiyor.Tabiki bana meraklı degil oğlunu görmek için istiyordur ama zaten alt katlarinda oturuyoruz.Uzakta değiliz eşimin çalışma odası bile orda..Emin olun benden çok görüyorlar.Esim online calistigi için.Bana çok aşırı geliyor bu kadar beraber olmak..O ailesidir belki 7/24 beraber olmaktan sikilmayabilir ama ben 7/24 ailesiyle yemek içmek zorunda değilim.Kayinvalidem anlayışlı degil çünkü.Eşim başta dengeyi kuramadı ben de basta cok çekiniyordum hayır demeye,sonra önünü alamadık haftasonu sadece yerken kendimizi hergun orda bulduk.Sonra baktim böyle olmuyor benim müdahale etmem gerekti.Normalde öyle kimseye hayır diyemeyen kıramayan bir yapım vardır burda arkadaşların yorumlarından cesaret alip kayinvalideme konuştum tamam Tamam sorun değil dedi ertesi gün yine esimi arayıp davet etti.Bu konudan çok fazla tartışmaya başlayınca eşimle,o da biz evde yiyeceğiz demeyi öğrendi.2 gün üst üste öyle reddetti.Sonra gorumcem geldi kalmaya 1 ay kaldı 1 ay rahattık onunla konuşmuyoruz diye çağırmadı.Bugun gider gitmez o,esimi aradı daver etti paskalya için öğlen ve aksam icin yemeye çağırdı.Gerisini zaten postumda anlattım.Hediye için de eşimle aradık Teşekkür ettik

Off kotuymus ya uzuldum durumunuza. Kv.geldiginde hic odanizdan cikmadiniz mi? E siz bu sorunu neden kv.ile konustunuz ki? Esiniz bunu annesine ifade edemiyor mu yoksa etmek mi istemiyor?
Teşekkür ederim ben eşimle tartışmıştım açıkçası Kayinvalidem için çıkmamazlik etmedim ama gercekten o an çıkıp hicbirsey olmamış gibi rol yapacak halim de yoktu.Bir yandan dün babamı hastaneye kaldırmışlar uzaktayım gidemiyorum moralim bozuk iyi olduğu haberini aldım ama insan uzakta olunca elinden bisey gelmeyince çok daha fazla üzülüyor.Bir yandan esimin ailesinin sürekli bizimle olma isteklerinden dolayı problem yaşamamız açıkçası o an kimseyle konuşacak halim yoktu odamdan da çıkmadım.Bence de esim beni karıştırmadan kendi evde yemek istiyor gibi konuşsaydı hem biz kötü olmayız hem de beni dahil etmeden halletmiş olurdu ama esim de konuşmuyor mecbur ben konuşmak zorunda kaldım ama konuşsam da zaten birşey değişmedi her gün arıyor ısrarla davet ediyor

bu katilikta devam et özel günü neyse biz evde kutlayacağız dersin arada gidin o ayrı ama gittiniz diyede yüz bulmasın hem esin hem kv
Sadece arada gidebileceğimizi bilsem seve seve ama açık açık konuşmama ragmen her gün arayıp cagırmaya devam ettıgı ıcın korkuyorum tekrar cagıracak diye (

En iyisi çalışıp uzak durmak. İşten geldikten sonra yorgunum dersiniz, zamanla git gide azalır.

Bence ne olursa olsun ayda bir oğlunu görmesi çok normal
Canım zaten altlı üstlüyüz..Biz bodrum katta oturdugumuz için internet burda çekmiyor,bılgısayarı calısma odası orda...Gün boyu orda..Benden cok görüyorlar..Ben gitmesine gelmesine karısmıyorum onun,ama her akşam bırlıkte yemek yemek hafta sonları da hem oglen hem aksam yemegı ıcın orda yemek bana çok aşırı geliyor..Gİttiğimizde gece yarısından erken bırakmıyor..1,5 senedir bu sekılde bunaldım..Kızı bıle ayrı ev tutmus yasıyor o kendı aılesıyle bu kadar zaman gecırmek ıstemezken ben neden her gün onlarla zaman gecıreyım

En iyisi çalışıp uzak durmak. İşten geldikten sonra yorgunum dersiniz, zamanla git gide azalır.
Kısa bir çalısma dönemim oldu o zaman da aynıydı.O zaman daha zor oluyordu benım ıcın ısten yorgun argın gelıp gece yarısına kadar onlarla oturmak..Musade ıstıyordum bırakmıyordu az daha otur az daha otur dıye

Bu sefer kararlısınız ama daha gitmeden gelemem yorgunum diyecek boyuta geldiniz.

Kadın özel hayat denen bişey bırakmamış bunun sebebi de eşiniz maalesef.

Simdi gitsek yarin cagiracak ne alaka yahu abartmayin sizde. Yarin cagiracak diye omur boyu gitmeyin oldu olacak.
Ben de kv ile mesafeliyim ama pandemi oncesi ayda 1 kez 1-2 saatligine giderdik.

Hediyeyi de acin, tesekkur edin yemez sizi.
Biz 1,5 sene birfiil nerdeyse her gün gittik..Başta sadece hafta sonları cagırmasıyla basladı sonra bu her Allahın gününe döndü..Aman ayıp olmasın buyuklerı kırmayalım dıye dıye evlılıgımızden bıse anlamadık..Görümcem otururken ben hepsıne hızmet edıyordum..Gece yarısından önce de bırakmıyor..Müsade istiyorum eve ınmek ıcın otur su fılm var,fılmın en guzel yerı,aman zaten yakın dıye dıye gece yarısından önce dönemiyoruz..Sizin dedıgınız gıbı 1-2 saatlık bırsey olsa haklısınız..Her gün telefon edıp cagırıyor..Bir gün açık açık konusmama ragmen tamam tamam sorun degıl dedı ertesı gun yıne aradı cagırdı..Hediyesı ıcın esımle arayıp Tesekkur ettık

Sadece arada gidebileceğimizi bilsem seve seve ama açık açık konuşmama ragmen her gün arayıp cagırmaya devam ettıgı ıcın korkuyorum tekrar cagıracak diye (

ne israrci kadın inan ben bunaldim burda
bide sen bunu yaşıyorsun
allah sabır versin

ne israrci kadın inan ben bunaldim burda
bide sen bunu yaşıyorsun
allah sabır versin
Sorma,inan fobı gıbı bıse oldu bende..Kadın arayınca veya onu görünce ya cagırırsa dıye huzursuz oluyorum..Bir insana bir kere hayır dersın ıkı dersın 3.de anlar..Kı ben o yapıda olmamama ragmen burdakı yorumlardan cesaret alıp acık acık konusmus bır ınsanım ona ragmen nasıl hala cagırabılıyor gercekten aklım almıyor

Çünkü artık sabrım bitti ((
Bulunduğunuz ülkede arkadaş edinebildiniz mi? Güzel vakit geçireceğiniz en azından bir tane kafa dengi biri olsa bu olayları daha az kafaya takarsınız. Dışarı kısıtlı çıkabiliyorsanız online kurslara katılsanız ?

Hayır hic arkadaşım yok henüz dil bilmediğim için.Dil okuluna gidiyorum şuanda.. Ehliyete de yazıldım aslında benim evde kalıp ders calismam gerekiyor.Bunu da düşünmüyorlar

insanin sinirlerini hoplatiyor.yine cesaretini kırma aynen karşısın da dur
Yerini bilsin sinirini cız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…