tatsiz tuzsuz evlilik

görücü usulü mü evlendiniz?

Nasil davranirsa davransin hep iicimde besledim sevgi saygi kalsin istedim ama onu beceremiyorum aklima gelen hersey aglatmaya yetiyor en azindan su ruh halinden ciksam kendimi.daha guclu hissetsem daha iyi olcak

Okuluna ver kendini çocuk da yapma.
Belki o zaman boşanmak için daha güçlü olursun.
Diğer turlu omur geçmez.

İşin açığı kocan umutsuz vaka gibi geldi bana anlattığın gibiyse. Hiç mi bi hediye bi ince düşünce bi tatlı söz yok elle tutulur bi umut ışığı gibi yani

Canım okul bitmeden ne evliliği yaa...
Kaç yaş fark var aranızda?
Adam ailesinin zoruyla falan evlenmiş gibi. Çünkü hala bekar hayatından kurtulamamış belliki. Arkadaşlarıyla gezemeler falan filan.
Bence tekrar tekrar konuş.
Baba evine henüz dönme boşuna dikkatin dağılmasın. Okulunu bitir işini bul sonra hala aynıysa aç davayı kurtul bu adamdan.
Daha bu yaşta boşuna hayatını mahvetme..

Canım
Allah yardımcı olsun
Emin ol flort etseydin de yine Anlamazdın bunu ben 4 yıl girustum.evlenmeden önce
Ama evlenince değişiyor erkekler

düzelir düzelir onu adam edeceksin başka çaren yok önce iylikle konuş baktın devam ediyo ailesine ve ailene aç durumu baktın yine devam ediyo herkes yoluna de yıpratma kendini canım

E elmatarcin123

1. Once okulu bitir

2. Sonra işe gir,calis para kazan. Istediklerini alirsin,kendine bakarsin.giyimine,bakimina ozen gosterirince tatmin olursun.kendine guvenin gelir hem.

3. Esinle konus,evliligimizi canlandiralim de. Boyle olursa bosaniriz yolun basindayiz hatalarimizi duzeltelim de. Senin kararli oldugunun farkina varsin. Mesela O seni goturmuyorsa sen onu gotur disariya.hadi sinemaya gidelim de mesela. Canim tatli/pasta istedi hadi çay icmeye disari cikalim de.. ne bileyim bowlinge gidin,tavla vb seyler oynayin severse.yani onun da sıkılmayacagi seyler.. atiyorum gunubirlik sehir turuna cikin. Bak bi yer kesfettim hadi gidelim de.yakinsaniz kayak yerlerine gidebilirsiniz. Aktivite yapin. Muze gezin mesela severse? Araba,ucak,gemi muzesi olabilir,saraylar olabilir,tarihi muzeler olabilir.. esinin zevklerini bul. Sevdigi arkadas cifti varsa onlarla bulusun.yada onlari evinize alin,siz gidin veya..
Siz ona secenek bulun madem.
Sevdigi bir yemegi yapin mesela isten geldiginde masa kurulu olsun,surpriz olsun.?
Ne bileyim yapmaz mi bunlari? Hobisi,sevdigi seyler yok mu,neleri sever mesela? Soguk biri mi? Seni mi sıkıcı buluyor acaba,arkadaslariyla cafelere gidiyor ama senle gitmiyor.demekki istese seni de goturur.
Demek istedigim renk katin hayatiniza.durumunuzda varmis madem.bir de boyle dene.

Su asamada sakın cocuk yapma.cocukla kalakalirsin.şu asamada olan biri sence cocuguyla ilgilenir mi,bakar mi ona! Cocuk istedi yaptim yine mutlu degil diye kafani daha cookk vurursun taşlara. Cocuk olunca inan degismiyor erkekler.dogmamis cocugunuza yazik.boyle biri baba olamaz.cocugu alip disari goturur mu,gezdirir mi,onunla oyun oynar mi sizce? Cocugu esinize birakip disari cikabilir misiniz? Cocugun giyimine bakabilir mi? Cocuk hasta olunca size demesin isim var git gotur gelemem ben diye???
Cocuk aglayinca gazini cikarip,mamasini verir mi? Aglayinca susturmaya calisir mi yoksa git sunu aglatma sustur mu der??
Ben boyle bir adamin bunlari yapacagini dusunmuyorum. Ne zaman sana iyi davranir o zaman duzelir..

Canini sıkma.ins.duzelirsiniz.baktin kendin halledemedin o zmn psikolojik destek alin.gerci esin gitmez oralara ;(
Baktin cabaladin olmadi o zaman bosanirsin.en azindan vicdanin rahat olur,aklin kalmaz,elimden geleni yaptim dersin.. ama bosanirken nolur cocugun olmasin,bir de ona yazik olmasin...iyice olc bic karar ver cocuk dusunurken..

Son düzenleme:
Kocan evlenmeden seninle yalnız vakit geçirmiyor fakat simdi o cafe senin, bu cafe benim geziyor. Bu işte bir terslik var?

Kocanın derdi ne anlamadım, hem kendinden küçük kızı alıp, eş yapıyor.
Kocan gezmez gitmez tadmaz bilmez, anlarım.
Hem o her şeyi yapacak, sana gelince KOCA BİR HİÇ.

İyi düşün taşın, bu şekilde, bu adamla, ömür geçer mi?
Kararını da kendin ver.

sakın çocuk yapma. bu konudaki baskılara da boyun eğme.

şu an boşanmak zor geliyorsa derslerine odaklan. okulunu bitir ve bi işe gir. maaşını da sakın adamın eline sayma. eğer hala düzelmiyorsa boşan gitsin. günde iki saat görmek için kimsenin kahrı çekilmez.

Kaç yaşındasınız ?
Allah sabrınızın mükafatını versin inşallah.

Ama eşin olacak insan kendini ispatlamadan bebek işine girişme. Ve içinde tutma ezme ama ezdirme de kendini. Kötü söz sahibinindir. Ama bunlara hak etmediğini dile getir.

bence çocuk yapmayın ama onu tanımaya konuşmaya çalışın hemen boşanmayın kolay değil sonuçta bir yuva kurmak

Cocuk fıkrınden uzak durmanız gerektıgı hakkında bır cok arkadas soylemıs.Okulunuz bitsin ekonomık duzenınızı saglayın.Daha saglam ve daha duzgun kararlar alabilecek durumdayken hayatınıza daha saglıklı yon verebilirsiniz.Acele etmeyın.

Sadece yine denemeyın derım.. En azından yapmadım hıc dememıs olmamak adına.İş ortamı uygunsa sizde orada bulunun.İş yerine gidin.Evde basbasa yapabılecegınız organızasyonlar yapın.Beraber yemek yapın; Sık yemek masaları hazırlayın.Gunu bırlık turlar ıcın mını seyehat programları yapın.Butun teklıflerınıze red cevabı alırsanız bunun sıze uymadıgını yasadıgınız sıkıntıları arz eden bı konusma yapın.Kendine ceki düzen vermek yerıne devam edecekse boyle yasamaya sizde bir tercih yaparsınız.

Canım bence mantıklı düşün.
Eşin değişmez gibi kendine bu adamla bir ömür geçirip geçirmek istemediğini ve dayanabilir misin dayanamaz mısın onu sor yapılacak bir şey yok gibi Allah yardımcın olsun...

boşan .. tek ve net !konusmak bi ise yaramayacaktir cünkü yapacak olan insan konusmayi beklemez icinden gelir yapar bu saatten sonra gezmeye ciksanz evde vakit gecirsenz bile ne kadar samimi olacak ki zira bi insan yedisinde neyse yetmisindede odur . benim esim ilgili olmasna ragmen hakaretleri azarlamalaryla küsmeleryle oyle derin yaralar acti ki kapanmasi imkansz eger benim gbi ileride esinden sogumus bi sekilde boyle tatsiz tuzsuz bi hayat sürdurmek istemysan ayril gitsin bide cocuk yapip o masum un hakkina girme cocuk olnca degisir diye sakin düsnme .. ne guzel yolun basindasn . keske bnde baslarda burda paylassaydm dertlermi belki son verirdm bazi seylere smdi kafam daha rahat daha huzurlu olurdum birak inceldigi yere kopsun

İşin açığı kocan umutsuz vaka gibi geldi bana anlattığın gibiyse. Hiç mi bi hediye bi ince düşünce bi tatlı söz yok elle tutulur bi umut ışığı gibi yani
Nisanliyken hediye filan alir di
Canım

Allah yardımcı olsun
Emin ol flort etseydin de yine Anlamazdın bunu ben 4 yıl girustum.evlenmeden önce
Ama evlenince değişiyor erkekler
Sizim.gibi dusunmustum ama inanin gecici olsa dahi bazi duygulari yasamak isterdim ruhum oksansin isterdim cunku bu hisleri yasatabilcek sadece oydu ama olmadi olmuyor da sorun bu

Yazdiklarinizda kendimi buldum basta plan yapiyordum ozellikle evin eksiklerine dair cunku hazirlik surecinde esya olayini halledemedik hala tamamlayamadik da ama inanin bu konuda su eksik bu eksik demedim herseye bi cozum buldum.sonra da artik bisey isteyecek vakit dahi olmadi .isteklerimde israrci olmadim basina kakmadim . Zaten bir sure sonra hevesim kalmadi. Bursumu kullandim bu para nerden geliyor demedi verdigi paranin bitmez tukenmez oldugunu sandi. Kendime bisey almiyorum elbise canta vs.. sadece kendimin kullanacagi seyleri bursumdan aliyorum . O yapinca kendimi es ve ihtiyaclarimi karsilayan kocam olarak goremiyorum bazi davranislarindan dolayi minnet duymami bekledi . Hassas oldugum bir konuydu.
Neyse dediklerinizi dikkate alicam bekarken gulerdim guldururdum eglenceli gecerdi vaktim simdi dusuncelerle geciyor kendi yaptiklari benim uzerimde sandigindan da buyuk izler birakti ve bu aramizdaki iliskiye yansiyor yoksa insanlarin geneliyle anlasirim anlasamiyosam uzaklasirim vakit kaybettmem, kaybettirmem.ama es olunca baska oluyor donup gidemiyosun kalsan bi sey yapmadigin surece hersey ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…