moral bozmak istemem ama
evli olduğunu sonradan öğrendiğimiz bir adam var, alevi bir arkadaşımız var onun arkadaşı, aynı arkdaş grubunda karşılaştığımız oldu, evli olduğunu öğrenince şok geçirdim.
adamın kendi işi, 30-32 yaşında, evliymiş hatta çocuğu bile varmış, son derecede dindar takılıyor bu,
alevi arkadaşımız dindar değildir ,onunla ortak iş yapıyor -zaten buradan tanıyoruz, adamı tutmuş camiye götürmüş zorla, nasıl da götürdüm diye anlattı bize eğlenerek filan böyle bir dindarlık, bir partinin çok koyu savunucusu
neyse işte eşini bir değil bir dolu kadınla aldattı, hala da aldatıyor, görüyoruz,
onun için eşi, çocuğunun annesi, evi çekip çeviren, kendi annesine hürmet eden, sosyal ilişkilerini düzenleyen, toplum içinde evlenmedi, çocuğu yok, bir sorunu mu var demesinler diye evli olunan, aynı zamanda da çalışan eden, ortalığı toparlayan, çocuğu büyüten kadın. evde/aile ortamında pek dindar takıldığına eminim çünkü gördüğüm kadarıyla o çevresi hep muhafazakar tipler. bir de başka ortamlarda görseniz aynı adamı...
adamın dışarıda hayatı kendi bildiği gibi kafelerde restaurantlarda değişik değişik kızlarla geçiyor- tabi kızlarla yaptığı herşeyi yazacak halim yok buraya, anladınız herhalde
eve de kafasına göre gidiyor, işi bahanesi nasılsa, yok iş uzadı, yok firma sorun çıkardı, yok şehir dışında işim çıktı.
yalnız güzel para kazanıyor, işini biliyor, hatta baya iyi biliyor, muhtmelen eşinin parasal sorunu yoktur-sanırım. emin de değilim.
yani kısacası 40 kere söyledim yine söylüyorum o mutaasıp sandığınız adamların %90'i öyle değil. üzgünüm ama durum bu.