tatsiz tuzsuz evlilik

Evet bi mesafe var gercekten ama inanin bu duvari kendi ordu ona yaklasmak istedigimde karsilik bulamadim bu seefer kendimi cok kotu hissettim simdi kendi yaklassa dahi ben eskisi gibi degilim
hem evliligini kurtarmaya calisiyorsun hemde yaklainca sans vermiyorum diyorsun.bu tezat.kocani gordugun yerde simsiki saril op.sen plan yap vé onunla muhakkak uygula.yoksa belliki biter bu evlilik.

Boşanmalısınız bence. Uzatmanın anlamı yok gibi.Boşanıp baba evine dönüp okulunuza devam edip mezun olup işinize gücünüze girip kendinizin tanıştığı sevdiği zaman geçirebildiğinzi biriyle evlenin.

Size su yonden katiliyorum daha fazla nisanli kalabilirdik yani ben mahrem diye sunulan seyin yem oldugunu anlasaydim da adamakilli tanisaydim ama olan oluyor simdi caremi ariyorum . Yorumunuz beni uzsede sizin dusunceniz yine de sagolun

Tarçıncım bu adam seni sevmiyor. Sen de onu sevmiyorsun. Daha önce kimseyi sevmediğin için , içindeki sevgi ihtiyacı ille de bu adamdan kapansın diyorsun ama gönül işleri bu şekilde olmuyor maalesef. Sen bu adamdan aşk da alamazsın, alsan da sevilme ihtiyacın bittikten sonra sevme ihtiyacın da ortaya çıkar mutlu olamazsın. Zaten bu adam düzgün bir adam değil. Her haltı yemiş yemeye de devam ediyor seni de evde biblo olarak tutuyor. Çocuk yapsan da o çocukla evde yalnız oturursun, aile olamazsınız.
Sen bilirsin yine de ama ben bu işten senin mutlu olacağını sanmıyotum. Keşke haksız olsam ama kocan sağlam pabuç değil.

hem evliligini kurtarmaya calisiyorsun hemde yaklainca sans vermiyorum diyorsun.bu tezat.kocani gordugun yerde simsiki saril op.sen plan yap vé onunla muhakkak uygula.yoksa belliki biter bu evlilik.
Icimdeki.istek heves eskisi gibi degil rol icabi gibi oluyor anlayacaginiz ve anlamsiz geliyor . Kurtarmak isterken ben de yoruldum depresif haldeyim derdim cogaldi resmen

Evet evliyken yalniz hissediyorum kendimi cocuk zaten dusunmuyorum ve ona gore davranirim da ,derdimi sizle paylasiyorum ki hafifleyeyim ne yapmam gerektigini bilemiyorum size yaziyorum. Seviyorum sevmesine ama kendimi biliyorum hassas oldugum konularda yanlis yapilmissa eskisi gibi olamiyorum malesef arkadas iliskilerimde boyle oldu canimin icine koydugun insanlari bi selama sigdirdim ya da hic gorusmedim simdi esimle de oyle olmaya basliyorum

Sen kimseyi dinlememişsin ki bi de başında kimi bekledin anlamadım

Sen kimseyi dinlememişsin ki bi de başında kimi bekledin anlamadım
Ikna etmeye calistim uzaktaydi yakinlarim onlar evlenmeme dahi karsiydi baktilar ki israrciyim kabul ettiler bu seferde nisanliyken sorunlar oldu sabrettim elimden geleni yapmaya calistim is ciddiy bindi dugun tarihi dahi alindi bi yandan hatalarla bi yandan dugun hazirligi ile ugrastim kendimdeki hatalari anca gorebiliyorum o zamanlar nasil gozum kapali herseye evet dedim simdi duruldukca ne kadar acemi ne kadar salakca davranmisim ama diyorum ya gec kaldim ve suan bu durumdayim bosanmaktan korkmuyorum sadece yapabilcegim birsey varsa yapayim danisiyorum onun disinda cekinmiyrum hayata devam ederim buna inaniyorum

Çok şaşırıyorum insan doğru düzgün tanımadığı, karakterini bilmediği insanla nasıl evlenme kararı alabiliyor? Ama kesinlikle yargılamıyorum dediğiniz gibi gözünüze perde inmiştir ya da çok sevip güzel olacağını düşündünüz bilemiyorum. Ama inşallah burayı okuyan bekar kadınlara örnek oluyordur bunlar. Ne kadar sevgi dolu nazik şekilde ifade etmişsiniz kendinizi keşke sizi anlayacak sizin gibi bir eşiniz olsaydı. Belki de hayatınızın iplerini elinize alıp gidersiniz ondan. Çünkü herkese çocuk düşünmeyin deniliyor böyle durumda haklı olarak fakat çocuk düşünmeyecekse insan ya da bir ömrü birlikte geçirmeye ne tat ne tuz bırakıyorsa karşı taraf niçin devam edilsin ki evliliğe? Inşallah sizin için her şeyin en güzeli olur.

Tüm yorumları okudum şimdi. Yaşıtız sanırım ben de üni. Sondayım. Ne okudunuz, kpssye hazırlanıyor musunuz? Bir yandan eşinizle arayı düzeltmek için çabalarken bir yandan da iş imkanı için çabalasanız çok iyi olur aslında. Hem olumsuz bi durumda özgürlüğünüz olur. Evliliğiniz düzelirse de zaten çalışmak sosyalleşmek kime iyi gelmez ki? Her durumda size getirisi olur.

Yaaa bu ilgisz sevgisz adamlara evlilik yasagi getirilmeli
Aslinda evlenmeden once kadn erkk bazi testlerden gecmeliler
Her iki tarafta da cocuk sevgisi var mi
Sorumluluk alabilecekler mi
Evliligi neden istiyorlar gbi gbi...
Amannn takma canim yaa saglik sıhhat olsun da duzelirrr degisirr sabirrr...

Kpssye hazirlanmiyorum suan hedefim derslerimi verip mezun olabilmek bu zamana dek hic olmadigi kadar alttan dersim kaldi . Sinav donemlerinde dahi kafam cok doluydu ve bi yandan ders calistim. Is konusunda dersler boyleyken cekimser davraniyorum bi de esimin varlik icindeyken bana yokluk yasatmasi zoruma gidiyor gonlu bol olsa da tek veremese amenna ama digeri uzuyor . Bazen diyorum kendime git bir ise gir kazan ye ic istedigini giy istedigini ye ama ben bunu bekarken de yapabilirim ben evliligim benim icin anlam ifade etsin istiyorum bunun yolunu ariyorum

Soyle ki hislerin de etkisiyle beraber olsa gerek hersey toz pembe oluyor nisanliyken ama sonradan olan oluyor

madem öyle ne diye böyle bir adamla evlendin üstelik evlenmek için çaba harcadın

Ileride daha iyi olur demek isterdim ama simdi daha 5 aylikken boyleyse ilerisi cok korkutucu olabilir yol yakinken hic biseyi dusunmeden dönün,olurda sans tanir donmezsenizde cocuk isni bi 3 4 sene askiya alin cocuk olunca hersey daha zor

Zamanla anlasiliyor bazi seyler ve hatta kabullenmeniz dahi zaman alabiliyor bende oyle oldu hislerime guvenime inancima yenildim. Yasarken ogrendim diyeyim bazi seyleri yazmaniz kolay ama yasarken hic de oyle olmuyor
tamam ama eşin başından beri böyleymiş. sende bile bile lades demişin

Bak simdi sen desenki eşine "ya bu evliliği ikimizin istedigi boyuta getir,çalış, çabala yada böyle evlilik olmaz " esin senden af dileyip degismeye çalışmaz ben böyleyim deyip aynı tavrı takınmaya devam eder... Ya boyle evliliği sürdürüceksin yada çıngar çıkarıp aileleri basına toplıcaksın. Ama bosanmayı dusunmuyorsan eşinin değişeceğini hic sanmıyorum.

"Açıkçası ben evliyim,gece gündüz ihtiyacımı gideren bir karım var birde baba olayım. "Toplumun istediğini yerine getiren bir birey esiniz evlen çocuk yap yaslan. Sevgi,ask beklemeyin.

Boşanmayı düşünmezseniz tek tavsiyem asık olmayın esinize beklenti daha da buyur sonra kendinize işkence etmeyin.

tamam ama eşin başından beri böyleymiş. sende bile bile lades demişin
Haklisiniz hatam var kimi zaman ciktik bi yola is ciddiye bindi gibi susturdum kendimi kimi zaman iyi yonlere odaklandim kimi zaman degismeyen yok diyip devam ettim ve acemiymisim gercekten kiyamadim hep kendime ettim bi erkege nasil davranilmasi.gerekiyorsa onu dahi zamanla ogrendim ama yok suanki halin tek sebebi yok buna eminim

Nasil davranirsa davransin hep iicimde besledim sevgi saygi kalsin istedim ama onu beceremiyorum aklima gelen hersey aglatmaya yetiyor en azindan su ruh halinden ciksam kendimi.daha guclu hissetsem daha iyi olcak

bazen istemediğimiz ,yaşamayı hayal bile edemediğimiz duruma kendimiz sokuyoruz kendimizi
insan olan herkes alınır kırılır hakaretten aşağılanmalardan ... vss
fikrim ise eşin senin isteklerini. düşüncelerini, duymamazlığa vermişse sende onun çoçuk isteğini öyle yap

bir an önce oku bitirmekten bul çareyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…