- 15 Aralık 2009
- 9.221
- 14.632
iyi geceler arkadaşlar.lütfen benide aranıza alırmısınız???
hoşgeldin canım,tabiikide buyur gel,tanışalım.evlimisin,bekarmısın,yaşın kaç,ne derdin var,birde kocan leopar severmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler arkadaşlar.lütfen benide aranıza alırmısınız???
hayatım ne demek sen yeterki gel:))))
yeni arkadaşlar geliyo tam alışıyoruz kaçıyorlar sonra sen devam et:)))))
nasılsınız keyifler nasıl???
bilmem onu gençlere sor bizden geçti
inşaallah bi kaç kere daha yazmıştım ama bi sohbet ortamı olmadı kalmıştı öyle.[/QUOTEpardon o zamna canım baştan alalım neler yapıyorsun anlatsana kendini
aaa neden miş ya
olmaz öyle mezara kadar hiç bişey bitmez
kızlar bir ziyaretçimiz var gene
öylede bizde heyecan yaratmaz ben zaten hoşlanmam
anaaaammmm çok tehlikeli konular bunlar,bir derdim var köşesinde bu konu vardı sanırım,hatta bende yorum yazmıştım,bişey diycem ya Allah aşkına siz hiç seyretmiyormusunuz yada seyretmedinizmi,ben karşı değilim daha doğrusu vayyy nasıl olurda seyredersin tiriplerinde değilim,ya aslında çok derin konu,tartışılır yani.ya kızlar siz eşlerinizle nette erotik film seyretme işine nasıl bakarsınız
ben kendi adıma iyiyim canım,sen nasılsın asıl,anlat,dökül bakalımnasılsınız keyifler nasıl???
anaaaammmm çok tehlikeli konular bunlar,bir derdim var köşesinde bu konu vardı sanırım,hatta bende yorum yazmıştım,bişey diycem ya Allah aşkına siz hiç seyretmiyormusunuz yada seyretmedinizmi,ben karşı değilim daha doğrusu vayyy nasıl olurda seyredersin tiriplerinde değilim,ya aslında çok derin konu,tartışılır yani.
ben kendi adıma iyiyim canım,sen nasılsın asıl,anlat,dökül bakalım
anaaaammmm çok tehlikeli konular bunlar,bir derdim var köşesinde bu konu vardı sanırım,hatta bende yorum yazmıştım,bişey diycem ya Allah aşkına siz hiç seyretmiyormusunuz yada seyretmedinizmi,ben karşı değilim daha doğrusu vayyy nasıl olurda seyredersin tiriplerinde değilim,ya aslında çok derin konu,tartışılır yani.
ben kendi adıma iyiyim canım,sen nasılsın asıl,anlat,dökül bakalım
iyiyiz canım sohbet ediyoruz tanışalımmı
candan ve dilek!!!!kızlar yaşıyormusunuz:84:
candan ve dilek!!!!kızlar yaşıyormusunuz:84:
tabiki.ben candan 21 yaşındayım.istanbuldayım 1 yıllık ta evliyim.....
tabiki.ben candan 21 yaşındayım.istanbuldayım 1 yıllık ta evliyim.....
hayatım ben 7 senelik evliyim ilk 1 senede eşimin tv de dansöz bile seyrettirmezdim aldatma olarak düşünürdüm oysaki ne kadar saçmaymış o zamanki düşüncelerimle şimdikiler çok farklı..yani hayatta inanmam kadını adamı herkez mutlaka seyreder..bikere olsa bile seyretmiştir.. baştn bende karşı çıktım ama sonra eşimle beraber seyrediyorum hemde okadar ciddiye alınacak bi konu değil gerçekten adamı sıktıkça merak sarıyodu tamam dedim beraber seyrediyoz şimdi kendisi girmek bile istemiyo nadir yani benide rahatsız etmiyo fantazi gibi yazi..