Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz kurdelamla olanlardan konuşuyoduk ve birkaç şahıs da vardı konu içinde...kurdelamın morali bozukdu bende ona dedimki sen insanlara çok değer veriyosun ama hakettiğin değeri bulamayabilirsin.söylemek istediğim buydu.ve doğruydu da...
bu topikle alakalı değildi yazdıklarım başkalarıyla alakalıydı kurdelam biliyo zaten.ve şunu da dedim evet ; ben sana birşey söyleyeceğim zaman 40 kere düşünüyorum çünkü hemen alınıyosun yazdım...bu benim onunla aramda olan konuşmalarımdı...ben onun kötülüğü için hiçbirşey demedim aksine iyiliği için üzülmememsi için dedim.ama gitme sebebeini de bana bağlama dilek...konuştuklarım sadece bunlardan ibaret...başka da bişi demedim
olanları geçmişi biliyosun.bu kararı kurdelam daha önce almıştı ...bi benim konuşmamla gitmedi bundan emin ol
canlar az biraz kalkıyorum kahve yapıcam burda olursanız grşrz
ayşencim senin meslek ne canım,merak ettim?
hayatım kurdelam genelde bizimleydi yani hepimiz bu topicteydi şimdi olanların benimlede alaksı yok kimseyle yok madem bizi niye arkadaşlıktan çıkardı görüşmek istemediğini söyledi hakkını helal et dedi son dakkaya kadar bişey yokken .
ki sana hiç birşeyin sorumluluğunu yıkmıyorum.herkez yaşını başını almış insanlar bu konuyu uzatmak istemiyorum öyle istedi öyle yaptı bu kadar tamam.
muhabbete devam etmek istiyorsan edelim canım:)))
kıslar bişey soracam hepimiz ev hanımımıyız çalışanımız varmı
dilekçim kaç yaşındasın bilmiyorum ama olgunluğundan dolayı seni tebrik ediyorum
şu an ki meslek ev hanımlığı
açıktan halkla ilişkiler okudum okurkende başka bi mesleği icra ediyodum
bi kamu kurumunda güvenlik görevlisiydim
evlenmden 5 ay önce ayrıldım eşimin yoğun isteği üzerine :97:
bennn :))) calısıorm
hayatım kurdelam genelde bizimleydi yani hepimiz bu topicteydi şimdi olanların benimlede alaksı yok kimseyle yok madem bizi niye arkadaşlıktan çıkardı görüşmek istemediğini söyledi hakkını helal et dedi son dakkaya kadar bişey yokken .
ki sana hiç birşeyin sorumluluğunu yıkmıyorum.herkez yaşını başını almış insanlar bu konuyu uzatmak istemiyorum öyle istedi öyle yaptı bu kadar tamam.
muhabbete devam etmek istiyorsan edelim canım:)))
bennn :))) calısıorm
kıslar bana musade misafirim var kendinize iyi bakın
çalışmak çok güzel keşke bütün bayanlar çalışabilse