hoş geldin benimde oluyo bazen nette sorun naber naptın bu arada
napıyiim dilekcim çalışmaya devam eşim kaiplik sınavlaraına hazırlanıyor da pc bana düşmüyor tatlım siz nasılsınız baya bi karışmış yaa tpiğide mi kaldırdılar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin benimde oluyo bazen nette sorun naber naptın bu arada
yerim ben onu yer,bayılıyorum yeni konuşmaya başlayan çocuklarakızlar ğolum fatizül bitti diyo fatmagüle
çok çok üzüldüm gerçekten Allah Allah inanın üzüldüm laf olsun diye değil çokta şaşırdım ben bi tartışma fln oldu diye düşünmüştm Allah Allah
arkadaşlar ben bu siteye yeni üyeyim bu bölümüde yeni farkettim tabii ne paylaştığınızıda anlamadm
kızlar ğolum fatizül bitti diyo fatmagüle
arkadaşlar ben bu siteye yeni üyeyim bu bölümüde yeni farkettim tabii ne paylaştığınızıda anlamadm
bencede ben bu zamana kadar kurdelamdan kötü bi söz duymamıştım gerçekten çok şaşırdım yaaa
bilgisayarımda kayıtları var,bende şaşırdım hemde çookkkkk
çok başarılar hayatım kardeşimden biliyorum sınav dönemi çok zor geçiyo:)))napıyiim dilekcim çalışmaya devam eşim kaiplik sınavlaraına hazırlanıyor da pc bana düşmüyor tatlım siz nasılsınız baya bi karışmış yaa tpiğide mi kaldırdılar...
yerim ben onu yer,bayılıyorum yeni konuşmaya başlayan çocuklara
valla bende anlamadım,severdim onu,olayın benimle alakası yok,kimse anlamadı.
mzy sustun hayatım valiz mi hazırlıyon
nereye gidiyosn mzy?
hoşgeldin canım,önceki konuları konuştuk ama hemen değiştirelim,tanışalım,tanıt mesela kendini.
yok eşimde karşımda bilgisayarı almış eline son bi haftada 441bin kişi internetten ezeli izlemiş diye istatistikler sölüyoda bende yorumlarımı katıyodumbenim valiz hazırlamam sabahı bulur