- 20 Aralık 2010
- 2.396
- 0
offf ben gidiyimde şu valizi hazırlayıp geliyim üzerime yük oluyo valla offf hiç yapasım yok
tamam hayatım sen bak işine fazla doldurma dönüşe boş yer bırak:)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf ben gidiyimde şu valizi hazırlayıp geliyim üzerime yük oluyo valla offf hiç yapasım yok
evet giderken eşim çok mutlu oluyoda dönerken o boş giden valiz artı bi valiz daha oluyo garibimin kolları kopuyo
bak aklıma ne geldi,biz eşimle istanbula tek valizle gittik,dönerken koskaca valiz tıkabasa doluydu,sonra bir sırt çantası aldık onuda doldurduk,ellerimizdede eşimde ve bende ayrı ayrı 3 poşet daha,benim valiz gibi çantam hariç,birde böyle uçağa binmeye çalıştık,kilo fazla gelince 1 kişilik daha para ödedik biz kadınlar alışveriş manyağıyız yav
bak aklıma ne geldi,biz eşimle istanbula tek valizle gittik,dönerken koskaca valiz tıkabasa doluydu,sonra bir sırt çantası aldık onuda doldurduk,ellerimizdede eşimde ve bende ayrı ayrı 3 poşet daha,benim valiz gibi çantam hariç,birde böyle uçağa binmeye çalıştık,kilo fazla gelince 1 kişilik daha para ödedik biz kadınlar alışveriş manyağıyız yav
dilekçim o arkadaşta senin msnen vardı,konuşmadınızmı?
hayır hayatım msn den konuşmuyoruz zaten benimkinde sorun var. özelden msj atttık. ama anlam veremedim olanlara.... yani bişey yokken böyle bi konu
hayır hayatım msn den konuşmuyoruz zaten benimkinde sorun var. özelden msj atttık. ama anlam veremedim olanlara.... yani bişey yokken böyle bi konu
kızlar mazur görün ben anlamadım konuyu bişimi oldu?
hayatım bu gün kurdelam beni arkadaşlıktan çıkardı nedenini sordum 40 kişiyi daha çıkardığını artık bıktığını sıkıldığını söyledi.olaylardan anlamadım...kızlar mazur görün ben anlamadım konuyu bişimi oldu?
bende anlamadım,bende msn si vardı,bastı küfürü bana,inanamadım,hemde neler neler,şaka gibiydi.
hayatım bu gün kurdelam beni arkadaşlıktan çıkardı nedenini sordum 40 kişiyi daha çıkardığını artık bıktığını sıkıldığını söyledi.olaylardan anlamadım...
sonra keremce kurdelama sen herkese değer veriyorsun ama kimse sana değer vermiyo falan bişeyler konuşmuşlar ben anlamadım burda kimse kimseye değer vermezse zaten yürümez yani ortada bişey yoktu...
ciddimisin. inanmıyorum neden yaptı böyle bişey
slm
kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsun ben daha yeni görümm günlerdir nete giremiyom da....
hayatım bu gün kurdelam beni arkadaşlıktan çıkardı nedenini sordum 40 kişiyi daha çıkardığını artık bıktığını sıkıldığını söyledi.olaylardan anlamadım...
sonra keremce kurdelama sen herkese değer veriyorsun ama kimse sana değer vermiyo falan bişeyler konuşmuşlar ben anlamadım burda kimse kimseye değer vermezse zaten yürümez yani ortada bişey yoktu...
ciddimisin. inanmıyorum neden yaptı böyle bişey
kızlar mazur görün ben anlamadım konuyu bişimi oldu?
neyse..............
slm
kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsun ben daha yeni görümm günlerdir nete giremiyom da....
ne biliyim ben,hani 2 sayfa önce sana boşver deyip güldüm ya,ziyaretçi olarak onu okumuş,sonra msnde bana neden gülüyosun,sen kendini ne sanıyosun falan demeler,sonra dahada hiddetlendi,malum kötü kelimeleri yazdı,inanamadım.