- 20 Aralık 2010
- 2.396
- 0
hala valiz hazırlamadım valla bi yandan istiyorum ama o yolu düşününcede gözüm korkuyo geliyimde bi iskender yiyim
ay canım bikere bursada yemiştim yoğutlu iskender çok süperdi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala valiz hazırlamadım valla bi yandan istiyorum ama o yolu düşününcede gözüm korkuyo geliyimde bi iskender yiyim
ay canım bikere bursada yemiştim yoğutlu iskender çok süperdi ya
100 sayfa olmuşş kızlar
evettt iskenderin hatrına geliyorum ztn geliyimde azcık geziyim valla
kedilerinde çok şeker.....:)))))):92:
kızlar ben geldim
yoş geldin topiğin prensesikızlar ben geldim
bursaaaa yeşillikler diyerı hakkaten yaşanacak yer çok güzel tadını çıkart her saniye gez...:119::119::118:
aaa gördün müöleydiler artık yoklar.kedi sürüm
yoş geldin topiğin prensesi
yeşilliğinden çok alışveriş merkezleri cazip geliyo burda hiç yok valla yanyana mağazalar gezmeyi özledim
kediler tatlı ama ben dokunamıyorum köpekleri çok seviyorum onlarada dokunamıyorum çok isterdim ama oğluma kaplunbağ almayı istiyorum ama inş üstüne binmeyi denemez
dayımın kızının balıkları var akvaryuma elini sokuyo yakalamaya çalışıyo
kediler tatlı ama ben dokunamıyorum köpekleri çok seviyorum onlarada dokunamıyorum çok isterdim ama oğluma kaplunbağ almayı istiyorum ama inş üstüne binmeyi denemez
dayımın kızının balıkları var akvaryuma elini sokuyo yakalamaya çalışıyo
o zaman yanına boş valiz almayı unutma:)))))
valla benim bi tanıdığımın komşusu kaplumbağa almış bebekleri varmış 2-3 yaşında sen al eline kaplumbağayı sık fışkırmış hayvan resmen
benim böle delicesine hayvan bakmamın sebebi bence küçüklüğümde annemin eve balık bile almaması diye düşünüyorm hiç bişeye izin vermezdi
evet giderken eşim çok mutlu oluyoda dönerken o boş giden valiz artı bi valiz daha oluyo garibimin kolları kopuyo
hayatım kurdelam seni arkadaşlıktan çıkardımı merak ettim