amiiinnnn...
evet cnm kendi evimize taşıncaz inş... :))) kira çok zor yaa...
hayırlı olsun güzel günlerde güle güle oturun...evet eminim zordurr canım.........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiinnnn...
evet cnm kendi evimize taşıncaz inş... :))) kira çok zor yaa...
şimdi filmi anlatmym şekerimmm:)))))))))))) benimde ben her ikisindende yanımda biri olmasa varyaa imkanı yok izleyemem ıyyyy bak yine tırssttıımm:))))))))))))))
CYD86 kız evleniyor falanmısın ev düzüyorsun herhalde:)))
anlatma bakalımm :) ben izliyorumm şimcik zaten ,bu kzın anneside bi sorunlu gibi yaa:) kadın korkunçç walaaa :) töbe töbeee...
anlatma bakalımm :) ben izliyorumm şimcik zaten ,bu kzın anneside bi sorunlu gibi yaa:) kadın korkunçç walaaa :) töbe töbeee...
tabiki canım peynirli yapacaksan mutlaka maydonoz koymalısın.öyle güzel oluyor..................
haklısın valla ben de evde kim olursa olsun böle ağır işlere kalkışamam ki hele kocam varsa sürekli zaen bıdırdaız nabıon diye... ben maydonoz koymuyorum hatta bigün kaşarlı deniycem inş. hazır almıştık kaşarlı su böreği muhteşem oluyo. istersen bi kenarında dene :))
seninde hayırlı uğurlu olsun canım sende güzel günlerde,güle güle oturun inşalla...kız bende 2.5yıllık evliyim............
seninde hayırlı uğurlu olsun canım sende güzel günlerde,güle güle oturun inşalla...kız bende 2.5yıllık evliyim............
amin canım çok sağol
aynı sene evlenmişik kı
kız Allah iyiliğini versin sorunlu sülale herhal bunlar bacım merak edip bakacam şimdi heee
ahhahh öyle önyargılı olma şekerim ne acılar yaşanmış biliyormusun asıl orda en şüzofrenik olan en sakin olan unutmabi tüyo veriyide kocana havan olsun kııızzzzdaha tüyo versem havandan geçilmez artık kocana haa haaa
benim 20 nisanda 3. yılım dolucak inş. ben sizden kıdemliyim bikerem tmam mı hıh. :82::82:
he walla sormaa,zaten kuzenimede iş yaptırdım,temizlik bittiği için yarın rahat rahat yaparım artıkınn :)
slm kızlar nasılsınızzz ?
kıız trakyalımısın sende yoksa artıkıın falan:))))))))))))ayy bende yatıcam artıkııın kıızz benimde bitti camlar dolaplar halılar falan ama bende bittiimmm..........
iiz cnm sen nasılsın. hoşgeldin..slm kızlar nasılsınızzz ?
amaaaan ne kıdem ne kıdem benim de ağustosta topu topu 4ay ayooll aramızda yaaneee:))))))
kıız trakyalımısın sende yoksa artıkıın falan:))))))))))))ayy bende yatıcam artıkııın kıızz benimde bitti camlar dolaplar halılar falan ama bende bittiimmm..........
benim 20 nisanda 3. yılım dolucak inş. ben sizden kıdemliyim bikerem tmam mı hıh. :82::82:
ivviiiitt çocuk varmı peki kııınerde oturuyon??
yokk kızz ben karadeniz semalarındanım :) burdaki hatunlardan kapıyoruz iştee şivelerii,nasıl gelirsee :) sen hangi kıyıdansınn ???:82: