- 2 Mart 2010
- 1.235
- 0
hepinize iyi uykular.benim ufaklık erken kalkıyor...bende yatayım.tatlı sohbet için çok teşekkürler......
iy, geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinize iyi uykular.benim ufaklık erken kalkıyor...bende yatayım.tatlı sohbet için çok teşekkürler......
söledim kıızzz aslan didim ya :))) uykusuzluktan yetişemioz
bende burayı yenı keşfedenlerdenım ama hıc arkadasım yok benımle arkadaş olurmusunuz )))
bende burayı yenı keşfedenlerdenım ama hıc arkadasım yok benımle arkadaş olurmusunuz )))
selam vereyim dedim herkes çıkmış..tüh.. neyse iyisinizdir inş.. ben yarın hastaneye gidicem mutsuzumm bu sebeple..inş güzel şeyler söyler bu sefer doktor..
canım geçmiş olsun neyin var,bebiş hazırlıkları ile ilgili bi durummu ???
bende geldim ama kimsecikler yokmuşş yawww :)))
mrb canım nasılsın
hoşbulduk cnm iyidir senden naber bakalımm :)
iyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın iyimisin
bi problem yok allaha şükür,bugün istanbulda hava çok güzel di hatta süperdi,sen nerdensin bu arada :))) walla kız kardeşim ve bi arkadaşla alışverişe gittik kadıköydeydik çok güzel ciciler aldım :) dünde alşvrşteydim :) bahar geldi biz bayanlar coştuk :) eşim gebertecek beni walla DD
öle yaniiiii:) sen neler yaptın bakalımmm:)
aaa öylemi çok güzel çarşamba günüde istiklaldeydim walla,bu hafta pek bi dışardaydım,ben beyoğlu mangoya bayılıyorum :) ordaki şubesinin yerini hiçbi mangoşubesi tutmuyoo :)) bide bi avm açıldı istiklale biliyosundur onuda dolaştım demirörenmiydi neydi adı :))
ben bostancılıyım cnm,ama ufaklığım beşiktaşta geçti :) hala ark.larımda karşıdadır,kaynanamda o tarafta o yüzden çok gel git yapıyoruzz :)
kıslar selam nasılsınız
kıslar selam nasılsınız
bende trt binasının orda oturuyorum bizimde bi istiklalimiz var vallaçama demirören avm yi ben hic begenmedim.icinde bir markat bile yok.beyoglunda hic market olmadıgı icin zor oluyor.3 kat ı satürn yapmıslar ne biliyim.sevmedim.