tatile gidiyorum ve mutsuzum tatil benim neyime

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.753
35
Yaa esimin cok heves etmesi bunalmasi sonucu tatile gitmeye karar verdik ben dedim ki seneye gitsek daha iyi kizim suan tam 1 yasinda zor olur bize dedim ama esim oyle israr etti ki daha onceki konularimdada bahsettim evet anneyim evet elestirebilirsiniz ama cocuklarla bi faliyet piknik gezme vs.. hic keyf alamiyorum onlari avutmak peslerinde dolanmak sadece yoruyo ve hic gitmemeyi tercih ediyorum gonlumden geciyoki esimle olalim gezelim tozalim birlikte eglenelim..hazir olmadan erken cocuk sahibi oldugum icin sorumluluk agir geliyor bense hep flort ediyo gibi sevgili gibi hep esimle olmak istiyorim tabi artik cok gec allaha sukur saglikli 2 kizim var biri 6 digeri 1 yasinda..
Tatil konusuna gelince kendi arabamizla 10 saatlik yol gidicez otelde konaklicaz ben cocuklarla zorlanmayom diye esim benim annemide cagirdi oda cocuklarla ilgilenmek icin gelicek biz biraz olsun esimle kalalim ben bunalmayim diye ama kizim ek besine bi turlu alisamadigi icin surekli memede hep emiyo e onu uyutmakti emzirmekti birde dis cikariyo mizmiz..bilemiyorum hic tatil hevesim yok simdiden bi gitsekte gelsek diyorum ama esimde benim aksime cok hevesli onunda burnundan getirmek istemiyorum
Cocuklariyla mutlu huzurlu vakit geciren ailelere imreniyorum kizlarimi cok seviyorum ilgileniyorum onlari mutlu etmek icin ugrasiyorum ama sorun su ki ben mutlu olamiyorum tek istegim hemen birden buyumeleri ve esimle basbasa kalmak bunlar sanirim erken anne olmaktan ha bu ara 2.cocugu hic dusunmedik istemedim kizim ne guzel 6 yadina gelmisti kendini kurtarmisti ve ben asla bir daha cocuk sorumluluguna girmicektim aylik igneyle korunarak ve cok dikkat ederek ikinciye hamile kaldim

Denize adım atınca değişiyor fikirlerin ooo mis gibi deniz kum güneş sevdiğin yanında kızın yanında süper olur.Ya en azından ileride anlatacak güzel anıların olur zorda olsa güzeldi diye başlarsın :)

cocukları bırakarak gıtmeyecegım tek falıyet tatıldır benım ıcın.
benım oglum 5.5 yasında bızde her sene tatıle gıdıyoruz konaklamaya ve gayet gezmelı tozmalı yerlerede gıdıyoruz .
bundan keyıf alıyorum cocugum olmadan gıtmısım ,gormusum ,yemısım bogazımda kalır .

hıc bu sekılde hayalım yok acıkcası cocuklar buyusunde kocamla basbasa tatıle gıdeyım dıye hayal kurmuyorum.

eşim evde yokken bır yere gıtmem gerekıyorsa anneme bırakmak en son aklıma gelen fıkır oluyor genelde hep beraberız , 1 yasındakı cocugunda sıze en fazla zararı evet emmesı olacaktır ama 6 yasındakı kadar hareketlı olmadıgı ıcın cogunlukla hatta bebek arabasınad uyuyor olacak.
bılemıyorum ne desem sız sadece ıc dokmussunuz

Bende kizlarim olmadan zaten bi kac saat bile gidemiyorum bi yere agladimi ozledi mi yemek yedimi icim icimi yer vicdan azabi cekerim ama cocuklar yanimdaykende eglenemiyorum esim buyuk kizimla ilgileniyo ben kucukla e hic esimle birlikte bisey yapamiyoruz sanki yanyana deiliz gibi biri aglar biri surekli konusur bisey ister yani ne onlarla ne onlarsiz yuzum guluyo sorun bende yani vakit bulup bi psikolojik destek almam sart
Cocuklari mutlu etmek icin ugrasiyorum esimi de..herkes de halinden memnun bi tek ben mutsuz..e onlarada yansicak sevdiklerimide mutsuz etcem diye korkuyorum ben mutlu olmayi nasil ogrencem bilemiyorum

tam olarak ıstedıgınız ne ben anlamadım
ben sabah herkezden once kalkıyorum hazırlanıyorum , sonra uyandırıyroum esımle cocugu ve cocugu gıydırıyorum onu uyandırmak hıcte kolay olmuyor cunku uykuya cok duskun. kahvaltıya gıdıyoruz sonra havuza once beraber gırıyoruz ucumuz 1 saat oynadıgımızı dusun sonra bız cıkıyoruz ya da cocukta cıkıyor bızle yatıyor ısterse tek basına havuza gırıyor bız zaten havuzun kenarında oluyoruz
yattıgımız yerden esımle sohbet edıyoruz bısıler ıcıyoruz sulu sakalar yapıyoruz oglen cocugu uyutuyoruz ıkımızde bırer saat odaya gıdıyoruz yanında durabılmek ıcın bazen sezlongta uyuturuyoruz acıkcası otelın sartlarına baglı bu durum.
daha sonra yemege gıdıyoruz bıseyelr yıyoruz akasm tekrar odaya donuyoruz aksam ıcın hazırlanmaya baslıyoruz yanı külfet olan bir durum degıl
aksamları bızım ıcın hayat en gec 11 de bıtıyor
bu sefer bunu bılerekten odadan havuza ınen ve balkonu ya da bahcesı olan bır oda tuttuk . cunku dah aonceden balkonsuz odalarada denk geldık bıldıgın cocuk uyuduktan sonra kapının onune cıkıp kahve ıcmıslıgımız var ama bızım gece hayatımız yok yanı gıdım eglenıyım oh fılan bu tarz bısey ıstemıyoruz .

Ne kadar şanslı olduğunuzu bir bilseniz, şuan mutsuz olduğunuz konular mutluluk sebepleriniz olurdu ..

çocuklarını tabiki seviyorsun..tabiki bir yaşındaki bebek çok zorlar..fakat çocuklarının da değişikliğe ihtiyacı var,bu konuda seni biraz bencil buldum...ki eşin bak ne kadar anlayışlı annenide götürüyor çocukların bakımına yardımcı olur sende rahat anlar yaşayasın diye..vallahi buldun bunama kıymetini bil

Çok dikkat ediyordum yalanına ben inanamıyorum kusura bakmayın.Bi gün hap içip bir gün içmediyseniz saatini kaçırdıysanız vs vs olur yani.Madem çocuklarınızı seviyorsunuz onlarla ilgilenmekten neden mutsuz oluyorsunuz bu da ayrı bir garip

kızınız kids cluba gider büyük olan faaliyetler falan
ufaklığa gelince kuma koydumu ya da şişme havuza su koyun içine onu koyun mutluluktan sizi görmez
akşam yorgunluktan erken yatarlar annende başlarında durur
sizde eşinle akşam birşeyler animasyon falan gidersiniz
bu kadar stress yapmayın çocuklar anlıyor ve huzursuzlanıyor

Bebeginiz yuruyor mu, onun kemik gelisimi icin de iyi olur guneste durmasi. size simdi kulfet geliyor ama ben imrendim size acikcasi, cok sirin geliyor soyledikleriniz. ustelik esiniz dusunup annenizi de cagirmis :)) mutlu olun bol bol fotograf cekinin. esiniz de yardimci olacaktir size... iyi tatiller

Cnm bi yurtdisindayiz ve biz simdiden seneye arabayla 24 saat turkiyeye nasil gidicez guzel olucak diye hevesleniyoruz suan hamileyim bebegim kzaman insAllah 6 aylik olucak buyugu de 5e gelicek. skintii yapma tatilin tadini cikarr oh misss

Cocuklarima olan sevgimi tartiscak deilim onlar canim tabiki seviyorum yuksunmuyorum sadece anlatmak istedigim disarda onlarla ilgilenmek zorluyo beni kucuk bir yasinda dislerini zor cikariyo surekli huysuz mizmiz ek besinede alistiramadik hala surekli emmek istiyo e dogal olarak gittigim gezdigim yedigim ictigim seyden zevk alamiyorum diger kizim 6 yasinda surekli odak noktasi olmak isteyen ilgi delisi bi cocuk hep bana bakin benle konusun der disarda onlari zaptetmek beni cok zoorluyor bundan bahsediyorum butun bunlarin yaninda kendimede esimede vakit ayirmakta zorlanip uzuluyorum geriliyorum anlatmak istedigim bu..tek cocuk yeterliydi benim icin aylik ignemi duzenli oldum ama ikinci geldi iste ha iyikide var elbet buyuyecek sadece suan cok bunaldim hepsi bu

Bebegim yeni yeni yuruyor esimde yardumci olur yani sadece ben fazla pimpirikliyim gereksiz endise sanirim cocuk kucuk olunca burnumuzdan gelir diye korktum ama annemle cocuklarin arasi iyi ilgilenir oda bende biraz gerginligimi endisemi uzerimden atarsam guzel olacak insallah

Kendinizi bu kadar kasmayıp biraz anın tadını çıkarın bence.
Siz şimdiden düşünce olarak olumsuza beyninizi o kadar şartlandırmışsınız ki.
Eminim tatilde off ,poff yaparak geçireceksiniz günlerinizi.
Herşeyin zorluğu var elbet ama ne güzel ilgili eş-ilgili baba olan bir adam var yanınızda.
Biraz bu günlerinizin tadını çıkarın.
Şimdiden düşünerek yorulmuşsunuz zaten.
Üstelik anneniz de gidecekmiş. Biraz pozitif olun.

Aslında siz çok dusunceli bir annesiniz. ..Çocukların peşinde kendinize hiç vakit ayiramamaktan yorulmussunuz sadece.o tatil sizin de tatiliniz sizin de ihtiyacınız var.birakin çocuklar oyalanir bir şekilde kumda suda.cok düşmeyin üzerlerine. Yarın hiç hatirlamayacaklar bile.3 yetişkin idare edebilirsiniz.sorumluluklari bölüsün güzel bir tatil yapın olduğu kadar.

size naz yapıp burnunuzdan getiren cimcime anneanneye bu kadar zorluk çıkarmaz emin olun.. meme olmayınca yanında yemeğini de yer oyununu da oynar.. siz pozitif düşünerek gidin..

henüz zorlukları yaşamadan kendinizi strese sokmayın.. belki bu tatil size çok iyi gelecek iyi tatiller..

Walla cokkkk tesekkur ediyorum yorumlar baya moral oldu bana fazla buyuttum sonucta tek ben deilim kucuk cocukla tatile cikan saolsun tum negatif dusunceleri atmaya caliscam kafamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…