tatile gidiyorum ve mutsuzum tatil benim neyime

Canım seni çok iyi anlıyorum, çocukla hele bi de küçüklerse zor oluyor tatil... Ben çocuklarım olmadan asla tatil yapamam diyenlerden değilim.. Yeri gelince onunla giderim, yeri gelince onsuz... Onu valiz gibi heryere taşıyamam.. Bi tatilime kızımı götürsem diğerinde kendime vakit ayırmaya çalışıyorum... Çünkü tatil deyince insan dinlenmek istiyor, huzur bulmak istiyor.. Çocukla çok dinlenemiyorsun küçükse.. Bide ben biraz rahatına düşkün biriyim, o mızmızlanınca geriliyorum hiç tat alamıyorum yaptığım şeyden.. İlla tatil değil, normalde dışarı çıktığımızda da böyle oluyor.. Kim ne derse desin yalnız gittiğin gibi asla olmuyor çocuklarla.. Sen birazda yorulmuşsun sanırım... Genel bi yorgunluk var gibi hissettim... Annende varmış bak ne güzel.. O olmasaydı çok daha zor olurdu biliyorsun değil mi?? İdare et artık, çok gerilmemeye, anı yaşamaya bak.. Benim kızım artık 9 yaşında ve arkadaşım gibi resmen.. Hiç külfeti yok.. 3-5 sene sonra seninkilerde büyüyücek ve böyle bi sıkıntın olmayacak.. Az sabret sonra rahatlayacaksın... Umarım çok eğlenirsiniz.. İyi tatiller :)

Bebeğin ilk gün yol yorgunu olucak. Araçta 10 saat uyusabile ilkgün yorgunluktan aglıcak hep. Daha sonra uykusunu alıp rahatlayınca herşey güzel geçicek

ne güzel anlayışlı bi eşin var hem tatile ısrar etmiş hem senin anneni de çağırmış... bence tadını çıkarmasına musade et artık adam elinden geleni yapmış

Bende kızım 11 aylıkken gitmiştim kizımla ilk tatilimize,emziriyordum ,o tatil boyunca ayran,karpuz ve anne sütü ağırlıklı beslendi,dakika başı memme diye sızlandı falan ama yinede güzeldi ya. Şimdiki aklim olsa,geri dönsem yine kızımıda alır giderdim. Bu senede gittik yine kızimla gayet eğlendik,yarın yine yola çıkıyoruz yine kızımda olacak,tadını çıkarmaya bakacağım.
Yeri geldi plajda bungalowlar vardı orada uyuttum,yeri geldi arabasında ,istisnasız heryerde emzirdim önlügümu takıp,hic aklima gelmedi eşimle başbaşa kalamıyorum diye,anın tadını çıkartmaya baktım. Sizi anliyorum iki çocuk dahada zorlayacaktır zira birini uyutsanız,öteki uyumayacak vs ama annenizde geliyormuş sizinle,bebeği uyutup ,büyük çocuğunuzu annenize bırakıp gayette eşinizle başbaşa olabilirsiniz,akşam çıkabilirsiniz.
Dertlenmeyin derim,keyif almaya bakın.
İyi tatiller dilerim.

Icim biraz olsun rahatladi moral oldu yazdiklariniz yarin aksam yola cikiyorz bugun alisveris yaptim kizim hic uzmedi insallah iyi olur hersey..

Enişte beyi tebrik ediyorum.
Sırf sen nefes al, mutlu ol diye anneni de tatile dahil etmiş.
Sen de olumlu düşün biraz.
Bence çok eğlenceli bir tatil olabilir.
Hiç mi uyumuyor bu çocuk?
O kısımlarda yaptığın keyif bile kardır sana.

Ay ben tatil diye oleyim poffff bide en cok kizim icin istiyorum...

Kizim 17 aylik

Esin gercek mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…