- 11 Temmuz 2013
- 515
- 218
- Konu Sahibi bigunmutlaka
çocukların genelde tatilde eziyetleri olmaz , çünkü denizde oyun oynarlar gönüllerince yer içerler, uykuları gelir bi kenarda sızarlar. eziyet tatil dönüşü hastalandıklarında başlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa esimin cok heves etmesi bunalmasi sonucu tatile gitmeye karar verdik ben dedim ki seneye gitsek daha iyi kizim suan tam 1 yasinda zor olur bize dedim ama esim oyle israr etti ki daha onceki konularimdada bahsettim evet anneyim evet elestirebilirsiniz ama cocuklarla bi faliyet piknik gezme vs.. hic keyf alamiyorum onlari avutmak peslerinde dolanmak sadece yoruyo ve hic gitmemeyi tercih ediyorum gonlumden geciyoki esimle olalim gezelim tozalim birlikte eglenelim..hazir olmadan erken cocuk sahibi oldugum icin sorumluluk agir geliyor bense hep flort ediyo gibi sevgili gibi hep esimle olmak istiyorim tabi artik cok gec allaha sukur saglikli 2 kizim var biri 6 digeri 1 yasinda..
Tatil konusuna gelince kendi arabamizla 10 saatlik yol gidicez otelde konaklicaz ben cocuklarla zorlanmayom diye esim benim annemide cagirdi oda cocuklarla ilgilenmek icin gelicek biz biraz olsun esimle kalalim ben bunalmayim diye ama kizim ek besine bi turlu alisamadigi icin surekli memede hep emiyo e onu uyutmakti emzirmekti birde dis cikariyo mizmiz..bilemiyorum hic tatil hevesim yok simdiden bi gitsekte gelsek diyorum ama esimde benim aksime cok hevesli onunda burnundan getirmek istemiyorum
Cocuklariyla mutlu huzurlu vakit geciren ailelere imreniyorum kizlarimi cok seviyorum ilgileniyorum onlari mutlu etmek icin ugrasiyorum ama sorun su ki ben mutlu olamiyorum tek istegim hemen birden buyumeleri ve esimle basbasa kalmak bunlar sanirim erken anne olmaktan ha bu ara 2.cocugu hic dusunmedik istemedim kizim ne guzel 6 yadina gelmisti kendini kurtarmisti ve ben asla bir daha cocuk sorumluluguna girmicektim aylik igneyle korunarak ve cok dikkat ederek ikinciye hamile kaldim
Siz beni anlatmışsiniz ya kv pazara giderken bile çocukları bırak bize diyor fakat 2 oğlum var 4 ve 2.5 yaşında lar zor da olsa onlarla daha keyif alıyorum alışverişte bile keyf alıyorum yapamasamda.kaldiki tatil, ogullarim oraları gormese ben çatlarim birde benimde hiç kocam la tek olalım hayalim yok üstelik kocama deli gibi de asigimcocukları bırakarak gıtmeyecegım tek falıyet tatıldır benım ıcın.
benım oglum 5.5 yasında bızde her sene tatıle gıdıyoruz konaklamaya ve gayet gezmelı tozmalı yerlerede gıdıyoruz .
bundan keyıf alıyorum cocugum olmadan gıtmısım ,gormusum ,yemısım bogazımda kalır .
hıc bu sekılde hayalım yok acıkcası cocuklar buyusunde kocamla basbasa tatıle gıdeyım dıye hayal kurmuyorum.
eşim evde yokken bır yere gıtmem gerekıyorsa anneme bırakmak en son aklıma gelen fıkır oluyor genelde hep beraberız , 1 yasındakı cocugunda sıze en fazla zararı evet emmesı olacaktır ama 6 yasındakı kadar hareketlı olmadıgı ıcın cogunlukla hatta bebek arabasınad uyuyor olacak.
bılemıyorum ne desem sız sadece ıc dokmussunuz
kesınlıkle bızde cocuk uyuduktan sonra gec saate kadar oturuyoruz kahve ıcıyoruz nescafe yapıyoruz olmadı karpuz fılan yıyoruz ama hıc dısarıda tek olalım su yemegede tek gıdelım hayalımız yok. ıcımıze ıcımıze ıslemısSiz beni anlatmışsiniz ya kv pazara giderken bile çocukları bırak bize diyor fakat 2 oğlum var 4 ve 2.5 yaşında lar zor da olsa onlarla daha keyif alıyorum alışverişte bile keyf alıyorum yapamasamda.kaldiki tatil, ogullarim oraları gormese ben çatlarim birde benimde hiç kocam la tek olalım hayalim yok üstelik kocama deli gibi de asigim
ustelık cocuklarla olunca daha bıle guzel olabılıyor. bır kere daha fazla cılgınlık yapabılırız mesela kaydıraktan her sekılde kaymayı cocuk eglendırıyorum yaa nıyetıne utanmadan sıkılmadan yapabılırız cocugu havuza atabılırız , cocugu sezlongta ayakta sallayabılırız hatta hatta sezlongları (bız hep yaparız) bırlestırıp bır yatak yapıp cocugun orada dusmeden oyuncaklarla oynamasını saglayabılırız gıbı gıbıOğlum 1 yaşındayken tatile gittiğimizde kızım 6,5 yaşındaydı. Çok güzel bir tatil geçirdik. Hep birlikte eğlendik çocuklarda çok mutlu oldular, oğlum 1 yaşında olmasına rağmen havuza girmek için can atıyordu onu öyle keyifli gördükçe ben daha da mutlu oluyordum. Kızım zaten havuzdan çıkmak istemiyordu. CuteMom arkadaşımızın da dediği gibi evet öyle gece eğlencelerine filan gidemiyoruz akşam belli bir saatte bizim için gece bitiyordu, bizde eşimle balkonda bir şeyler içip çekirdek çıtlıyorduk çocuklar uyuduktan sonra. İnanın çocuklarla tatil geçirmek çok keyifli keyif almaya bakın. Bizimkiler 12 ve 6 yaşında oldular bizde iki çocukla Karadeniz turuna gideceğiz ay sonu biraz zor olacak belki ama onlarsız gitmem de mümkün değil.
mayoyla emzirmek daha kolay.. normal kıyafetle emzirmekten çok daha kolay, açıldı diye dert etmiyorsunuz.Anne değilim ama ben olsaydım çocuğumla daha çok eğlenirdim.Düşünsenize havuzdan keyif aldığını kumdan kale yaptığınızı.Bence çok eğleneceksiniz.tTek zorluğu emzirmek olabilir üzerinizde mayo bikini vs old için.
Bende çok istedim ve şimdi ikizlerim var.ama çok zor günler geçirdim sizin gibi düşünüyordum. Burda bi arkadaş dediki :düşünsene bebek hallerine bi daha asla geri dönmicekler. Bu anları istesende yaşayamıcalsın dedi ve bu benim kulağıma küpe oldu.çok doğruydu hiç bu açıdan bakmamıştım. Ve kendimi toparlamaya başladım. Sizde öyle yapın anın tadını çıkarın. Ne güzel eşiniz siz ve çocuklarınız.Yaa esimin cok heves etmesi bunalmasi sonucu tatile gitmeye karar verdik ben dedim ki seneye gitsek daha iyi kizim suan tam 1 yasinda zor olur bize dedim ama esim oyle israr etti ki daha onceki konularimdada bahsettim evet anneyim evet elestirebilirsiniz ama cocuklarla bi faliyet piknik gezme vs.. hic keyf alamiyorum onlari avutmak peslerinde dolanmak sadece yoruyo ve hic gitmemeyi tercih ediyorum gonlumden geciyoki esimle olalim gezelim tozalim birlikte eglenelim..hazir olmadan erken cocuk sahibi oldugum icin sorumluluk agir geliyor bense hep flort ediyo gibi sevgili gibi hep esimle olmak istiyorim tabi artik cok gec allaha sukur saglikli 2 kizim var biri 6 digeri 1 yasinda..
Tatil konusuna gelince kendi arabamizla 10 saatlik yol gidicez otelde konaklicaz ben cocuklarla zorlanmayom diye esim benim annemide cagirdi oda cocuklarla ilgilenmek icin gelicek biz biraz olsun esimle kalalim ben bunalmayim diye ama kizim ek besine bi turlu alisamadigi icin surekli memede hep emiyo e onu uyutmakti emzirmekti birde dis cikariyo mizmiz..bilemiyorum hic tatil hevesim yok simdiden bi gitsekte gelsek diyorum ama esimde benim aksime cok hevesli onunda burnundan getirmek istemiyorum
Cocuklariyla mutlu huzurlu vakit geciren ailelere imreniyorum kizlarimi cok seviyorum ilgileniyorum onlari mutlu etmek icin ugrasiyorum ama sorun su ki ben mutlu olamiyorum tek istegim hemen birden buyumeleri ve esimle basbasa kalmak bunlar sanirim erken anne olmaktan ha bu ara 2.cocugu hic dusunmedik istemedim kizim ne guzel 6 yadina gelmisti kendini kurtarmisti ve ben asla bir daha cocuk sorumluluguna girmicektim aylik igneyle korunarak ve cok dikkat ederek ikinciye hamile kaldim