- 16 Şubat 2011
- 532
- 513
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Canım seni çok iyi anlıyorum, çocukla hele bi de küçüklerse zor oluyor tatil... Ben çocuklarım olmadan asla tatil yapamam diyenlerden değilim.. Yeri gelince onunla giderim, yeri gelince onsuz... Onu valiz gibi heryere taşıyamam.. Bi tatilime kızımı götürsem diğerinde kendime vakit ayırmaya çalışıyorum... Çünkü tatil deyince insan dinlenmek istiyor, huzur bulmak istiyor.. Çocukla çok dinlenemiyorsun küçükse.. Bide ben biraz rahatına düşkün biriyim, o mızmızlanınca geriliyorum hiç tat alamıyorum yaptığım şeyden.. İlla tatil değil, normalde dışarı çıktığımızda da böyle oluyor.. Kim ne derse desin yalnız gittiğin gibi asla olmuyor çocuklarla.. Sen birazda yorulmuşsun sanırım... Genel bi yorgunluk var gibi hissettim... Annende varmış bak ne güzel.. O olmasaydı çok daha zor olurdu biliyorsun değil mi?? İdare et artık, çok gerilmemeye, anı yaşamaya bak.. Benim kızım artık 9 yaşında ve arkadaşım gibi resmen.. Hiç külfeti yok.. 3-5 sene sonra seninkilerde büyüyücek ve böyle bi sıkıntın olmayacak.. Az sabret sonra rahatlayacaksın... Umarım çok eğlenirsiniz.. İyi tatiller :)