tatile gidiyorum ve mutsuzum tatil benim neyime

çocukların genelde tatilde eziyetleri olmaz , çünkü denizde oyun oynarlar gönüllerince yer içerler, uykuları gelir bi kenarda sızarlar. eziyet tatil dönüşü hastalandıklarında başlar :)

acil psikiyatri diyorum.çok ciddiyim mutlu olmayı unutmussunuz

Ne güzel esin herseyi düsnmüs , bence dende biraz rahatla kendini bukadar SIKMA ..

Tatil bebislerede iyi gelecektir hem annende geliyormus pek zorlanmayacaksin...

Ben de ıkı küçük çocukla tatıle gıdıyorum hem de 5 aylıktan beri gidiyorum
İçim içime sıgmıyor şimdiden yapacaklarımız bıle konusuyoruz

İki gün önceden bavul hazırlaDık oyuncaklarını bile koydular

Evet sıze bagımlılar haklısınız ama bugunlerde gececek

Sızınle tatıle gelmek istemeyecekler bıle

Sutunuzu sağıp annenıze verın ayrıca aclıktan bişey olmaz bır ıkı saat belkı acıkınca ek gıdadanda yer mememye guvendıgı içinde yemiyordur

Çok sanslısınız mutlu olmaya bakın tadını çıkarın

Eşimin bir arkadaşı var, 1 yaşlarında bebeği var yurt dışına bile gitti, bizden çok geziyor. Hiç bi gezmesinden geri kalmad, aman çocuk mızmızlanır oturayım evde demedi. Kadın doğurdu 10 gün sonra bebek arabasıyla gördük Ve çok da mutlu görünüyor, iki çocukla tek çocuk bir olmaz ama madem kaçar yok işin zevkine bakın.

cok korkunc bir bakis aciniz varmis.. garipsedim
insanin evladi hic yük olurmu ..genclik yillariniza mi özeniyorsunuz cocuksuz ciftlere mi özeniyorsunuz nedir?
bence böyle düsünmekten vazgecin ve her anin tadini cikarin..cocuklar büyüyünce mutlu olacam diye sartlanmayin kendinizi

çocuklar "duygu radarı" dır..ne hisseder neyden endişe ederseniz aynı endişeler onlarda da başgçsteriri.
bu yüzden siz ne kadar sakin onlar o kadar sakin...
uyumazsa uyumasın,atın pusete görürün her yere..uyursa uyur sıkıntılanmayın..2 tur yürürsğnüz saten deniz havuz yormuştur uyur..
gündüz eğlenceli aktiviteler,yüzme vs..
tadını çıkarın

Siz beni anlatmışsiniz ya kv pazara giderken bile çocukları bırak bize diyor fakat 2 oğlum var 4 ve 2.5 yaşında lar zor da olsa onlarla daha keyif alıyorum alışverişte bile keyf alıyorum yapamasamda.kaldiki tatil, ogullarim oraları gormese ben çatlarim birde benimde hiç kocam la tek olalım hayalim yok üstelik kocama deli gibi de asigim

Oğlum 1 yaşındayken tatile gittiğimizde kızım 6,5 yaşındaydı. Çok güzel bir tatil geçirdik. Hep birlikte eğlendik çocuklarda çok mutlu oldular, oğlum 1 yaşında olmasına rağmen havuza girmek için can atıyordu onu öyle keyifli gördükçe ben daha da mutlu oluyordum. Kızım zaten havuzdan çıkmak istemiyordu. CuteMom arkadaşımızın da dediği gibi evet öyle gece eğlencelerine filan gidemiyoruz akşam belli bir saatte bizim için gece bitiyordu, bizde eşimle balkonda bir şeyler içip çekirdek çıtlıyorduk çocuklar uyuduktan sonra. İnanın çocuklarla tatil geçirmek çok keyifli keyif almaya bakın. Bizimkiler 12 ve 6 yaşında oldular bizde iki çocukla Karadeniz turuna gideceğiz ay sonu biraz zor olacak belki ama onlarsız gitmem de mümkün değil.

Kafandan olumsuz düşünceleri at bence. Benim kızım 1 yaşında hala emiyor. Ben çalışıyorum annem bakıyor. Annemdeyken her yemeği güzelce yiyormuş hafta sonu ben hiçbirşey yediremiyorum hep emmek istiyor. Demem o ki orada havuz kum deniz seni görmezse yemeğini de yer uykusunu da uyur. Rahat ol sen. Heyecan kat, hevesli ol ki onlarda mutlu olsun. Tabiki sen de.

Keşke bende gidebilseydim ama zor bu sene. Keyifli tatiller.

kesınlıkle bızde cocuk uyuduktan sonra gec saate kadar oturuyoruz kahve ıcıyoruz nescafe yapıyoruz olmadı karpuz fılan yıyoruz ama hıc dısarıda tek olalım su yemegede tek gıdelım hayalımız yok. ıcımıze ıcımıze ıslemıs

ustelık cocuklarla olunca daha bıle guzel olabılıyor. bır kere daha fazla cılgınlık yapabılırız mesela kaydıraktan her sekılde kaymayı cocuk eglendırıyorum yaa nıyetıne utanmadan sıkılmadan yapabılırız cocugu havuza atabılırız , cocugu sezlongta ayakta sallayabılırız hatta hatta sezlongları (bız hep yaparız) bırlestırıp bır yatak yapıp cocugun orada dusmeden oyuncaklarla oynamasını saglayabılırız gıbı gıbı

Sen Çocuklardan dolayı yorgun olduğun için genel olarak bir mutsuzluk havan var. Çocuk yememiş içmemiş tatilde bunları kendine dert edersen zehir olur tabi. Relax ol biraz.

İki kızım var büyük 5,5 küçük 1,5 yaşında şuan otel tatilimiz bitti ama hala geziyoruz biz. İlk gün evet zor oldu küçük huysuzlandı uyumadı ertesi günde herşeye ağladı ama ya sonrası harika bir tatil oldu hiç bireyden de geri kalmadık valla iki çocukla plaj partisine bile gittik :) bende eşimle başbaşa kalmak isterim tabi ki ama çocukları doğururken bunların olacağını biliyordum bile bile doğurdum bende isterdim annem de geldin çocuklara 1 saat baksın ama yok olmuyor napayım bende kızlarımı uyutup balkonda eşimle başbaşa vakit geçirdim eşimde dün dedi bazen öylr özlüyorum ki seninle vakit geçirmeyi ama çok şükür kızlarımız yine de var büyüsün neler yaparız dedi. Çok şanslısınız ki eşiniz ne kadar anlayışlı tatil diyor.siz hayatı daha yaşamadan kendinize zindan ediyorsunuz herşeyin kolayı var şuan 7 saatlik yola gidiyoruz ondan önce de 5 saatlik yol yaptık hadi şurayıda gezelim ay bu gece burda kalalım diye diye geziyoruz kızlarım arkada çubuk kraker kemiriyor birazdan uyurlar bizde eşimle şarkı söyliye söyliye gideriz ha huysuz çocuk demişken benim büyük kızımı görseniz sis çocuklarınıza şükredersiniz herşeye ağlar sürekli huysuz mızmızdır oda çözüm bulunuyor yeter ki onlar benim canım böyle böyle büyüyecekler demeyi bilin...

Anne değilim ama ben olsaydım çocuğumla daha çok eğlenirdim.Düşünsenize havuzdan keyif aldığını kumdan kale yaptığınızı.Bence çok eğleneceksiniz.tTek zorluğu emzirmek olabilir üzerinizde mayo bikini vs old için.

mayoyla emzirmek daha kolay.. normal kıyafetle emzirmekten çok daha kolay, açıldı diye dert etmiyorsunuz.
Konu sahibine hatırlatmak isterim, çocuğunuz 3-5 gün mükemmel beslenmese çok da bir şey olmaz. Siz bu düşüncelerinize bir format atın. sizin mutlu huzurlu olmanızın ona yansıması inanın çok daha olumlu olur.
Kızım 9 aylıkken tatile gittiğimizde, deneyebileceğim her şeyi denedim, ne kadar yerse.. Yemediğinde emzirdim. Pusetinde uyudu, animasyonları da izledik, canlı müzik de dinledik. Ki evde çıt çıksa uyanan bir bebekti.

Tatilde çocuklar çok mutlu oluyorlar, Su, açık hava onlara çok iyi geliyor. Siz uyutmaya zorlamadan sızıp kalıyorlar. Üstelik anneniz yanınızda olacakmış, kayınvalideniz değil :))
Hayat anne olunca bitmiyor, hayatın farklı çok keyifli dolu dolu bir dönemi başlıyor bence. Kızım olmadan önce hayatım ne kadar yavanmış diyorum şimdi.
Mutlu olmak için, sahip olduklarımıza şükretmeliyiz önce.

Bende çok istedim ve şimdi ikizlerim var.ama çok zor günler geçirdim sizin gibi düşünüyordum. Burda bi arkadaş dediki :düşünsene bebek hallerine bi daha asla geri dönmicekler. Bu anları istesende yaşayamıcalsın dedi ve bu benim kulağıma küpe oldu.çok doğruydu hiç bu açıdan bakmamıştım. Ve kendimi toparlamaya başladım. Sizde öyle yapın anın tadını çıkarın. Ne güzel eşiniz siz ve çocuklarınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…