Tatil ve baba

Allh sabır versin. yorum içinde lütfen kusura bakmayın; bi an kendi babam geldi aklıma. O da aynen böyleydi. Ahh ah...
Onun yüzünden bende ‘yanlış’ ilişkiler kurdum zamanında. şimdide erkeklerden uzağım. herkesi aynı kefeye koymasamda durum böyle.

ve aynen bende öz güven eksiklikleri yaşadım, bbelki bazen hala yaşıyorum..
Kesinlikle, ben de ayni durumdayim.
Cok cok yanlis bir iliski yasadim ve tum sorumlusu babam.
Azicik sevgi gorunce oradan ayrilmadim 9 yil boyunca. Siddet, asagilama, iftira hepsini yapti.. 15 yasinda eve 7 de geldim diye dayaklar iftiralar.. off Allah buyuk herkese hayirli babalar versin insallah Allah, hayirli evkat kadar hayirli ana baba da cok onemli

Insallah ya, bu konuyu surekli dillendiriyorum ama bagiriyor, kasi gozu hareketleri ile susturuyor beni. Ben mi cok safim sessizim bilmiyorum
Seni az çok anlayabiliyorum.

Eskiden ailemde bana çok karışırdı. En sonunda bende şarteller attı ve büyük kavgalar ettim ailemle.

Yine bir kavga sırasında param ve gidecek bir yerimin olmamasına güvenerek beni evden kovdular. Bir saniye tereddüt etmeden çantamı alıp çıktım evden. Bir hafta arkadaşımda kaldım. Kararlı olduğumu görünce yalvar yakar eve geri çağırdılar beni. Şimdi eve sabaha karşı bile gelsem kimsenin gıkı çıkmaz.

Göze göz, dişe diş.

Güçlü durun babanızın karşısında :KK200:

Şirket beni Ankara'ya 1 hafta eğitime gönderiyor de, git arkadaşınla yazlık yerde ev kirala.
Anneni yalanina ortak etmek iştemiyorsan bu küçük sırrı kimseyle paylaşma
1) baban baba değil
2) annen de koca seçimini doğru yapsaymis.
Kimseye karşı bir sorumluluğun yok. Öğrenci olsan neyse, eve katkida bulunan bir kadınsın.
Düşün bakalım bir süre Ankara'da ne uygun olur senin için çalıştay mi, fuar mi, eğitim mi... Bulursun elbet birşey.

Bizimle gitmeyecek yani karisik yazmisim. Bizim tatile gitmemizi istemiyor, kendi kendine plan yapiyor ve gidiyor biz umrunda degiliz. Tatil istemek bizim neyimize
Peki anneniz nasıl izin veriyor anlamadm bn gitmeyecm beyfndi kendi planlayack vede bzi evde brakip gdeck ohh iyims git bdhada gelme derm bn yani

Yapacağın şey belli bir yalan uydur git.böyle babaya böyle muamele edilir.o kadar çalışıp yorulmuşsun.tatil seninde hakkın.eve para getirisen tabiki ayrılmana karşı olur adam.onun gözünde sen altın yumurtlayan tavuksun.okulu bitirip o evden ayrıl tek çözüm bu.gerekirse kavga et.giden yıllar geri gelmeyecek.

Şirket beni Ankara'ya 1 hafta eğitime gönderiyor de, git arkadaşınla yazlık yerde ev kirala.
Anneni yalanina ortak etmek iştemiyorsan bu küçük sırrı kimseyle paylaşma
1) baban baba değil
2) annen de koca seçimini doğru yapsaymis.
Kimseye karşı bir sorumluluğun yok. Öğrenci olsan neyse, eve katkida bulunan bir kadınsın.
Düşün bakalım bir süre Ankara'da ne uygun olur senin için çalıştay mi, fuar mi, eğitim mi... Bulursun elbet birşey.
katılıyorum, başka türlü her sene aynı şekilde sızlanacaksın. Ayrıca iyi bir işteysen demek ki donanımlısın, şansını büyük şehirlerde dene ve bu aileden kurtul. Babaannenin konularından biliyorum seni , annen sinmiş ve sizi bu hayata mahkum etmiş. Onların çilesini sen neden çekiyorsun bu hayattan başka yok Ceylin. Özelden yazabilirsin bu arada kafa patlatırız babana karşı :KK66:

Bizimle gitmeyecek yani karisik yazmisim. Bizim tatile gitmemizi istemiyor, kendi kendine plan yapiyor ve gidiyor biz umrunda degiliz. Tatil istemek bizim neyimize
baban çok biliyor ceylin!!
git kızım sen anneni kardeşini alıp bağırırsa bağırsın köprürse köpürsün
otursun anasına baksın ya da annesini alıp gitsin tatile
ay sinir oldum!!

Alıp karşınıza konuşsanız sakince onun sinirlenmesine fırsat vermeden anlatsanoz derdinizi orta yolu bulamaz mısınız acaba ekonomik özgürlüğünüz varmış eminim onlara da estek oluyorsunuzdur adamın derdi ne ki? Gerçi benim ki gibiyse konuştuklarınız bir kulağından çıkıp diğer kulağından bir daha çıkar da bunu deneyin düğünden önce baktınız hala karşı resti çekin bu sizin hayatınız ve anladığım kadarıyla ilk gençlik yıllarınız baskı altında geçmiş geri kalan hayatınız öyle olmasın hem ikna yöntemi de bulabilirsiniz mesela yetişkin ir birey olduğunuza kendiniz inanın o da kabullenir benimkine naz yapmak yarıyor ama babişko diyip dudak bükmeler falan mutlaka bir huyuna gitne yöntemi vardır

Su kk da en cok nefret ettigim babalar siralamasinda top 3 de senin baban ceylin
Eski konularini hatirladikca icim titriyor resmen
O tatile gittiginde sende tek basina tatile git , anneni surukleme pesinden , kimseye de bisey demesin annen
Git bikac gun kafani dinle don
Anlarsa evde olmadigini is gezisindeydim dersin

Aynen oyle gercekten yillardir hepimizi sindirdi. Anneme evlendiginden beri yapmaidig kalmadi babannemle birlik olup.
Su an habersiz gitmek benim gozumde oyle uçarı ki anlatamam. Tamamen sindirildik

Keske yapacak kadar gozu kara olsam, oyle olsam sanirim bu noktaya hic gelmezdim. Is gezisi diye yalan soylemek zorunda kalacagim sanirim

Evet ikinci universitemi okuyorum, ozelden yazabilirim o kadar merak ettiyseniz

Evet aynen oyle gercekten. Kendimi kucuk dusmus gibi hissediyorum hala cocuk gibi yalan soyledikce. Ve sadece bu konular degil eve gec gelecegim zamanlar da devamli yalan soylemek zorunda kaliyorum. Ikinci ogretimim ya dersler uzadi diyorum ya dersten sonra ise geldim diyorum. Sanirim onun suphesi de bir sevgilim olmasi ve onunla tatile gitmem. Hayir olsa icim yanmayacak ama annemle de gondermiyor adam
Ben de merak ettim okurken iyi kazandıran işi o_O

Ek olarak da annen cesaret edip bırakamamış babanı. Bu senin sorunun değil. Madem iyi gelirin var ayrı eve taşın.

Son düzenleme:
X