Tatil değil zehir oldu izin bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
astrojurnal onu yazdım zaten boşanacağım diyip hala boşanmak için adım atmamış
Ben bu adamla artık aynı yatağa girmezdim
Aynı yatakta yatmıyoruz ki zaten, çocuk doğmadan yatağı ayırdı hamileyken horluyorum diye. Çocuk doğunca da uyku problemi var uyuyamıyor veya çocupun sesine uyanıyor diye ayrı yatıyor.

E kendi barısmıs millet ne desin ki?
Ayrılmaz yani böylesi yer dayagı oturur.
Gider gelir konu acar.
Bari cocuk konusunda bilinclensin diyor insanlar.
Ben zaten çocuk konusunda bilinçliyim, doktora sormadan hareket etmiyorum. Herşeyi araştırarak yapıyorum. Onlar gibi koca karı masallarına inanarak değil.

Aynı yatakta yatmıyoruz ki zaten, çocuk doğmadan yatağı ayırdı hamileyken horluyorum diye. Çocuk doğunca da uyku problemi var uyuyamıyor veya çocupun sesine uyanıyor diye ayrı yatıyor.
Ha tamam o zaman bence de boşanmayın siz ayrı yatakmış
Yani sizi çocuk bakımında yalnız bırakıp üstüne sütle ilgili bilir kişiymiş gibi size hesap sorması
Ve size tokat atması mesela en önemlisi tokat burada ve çocuğun şu ortamda büyümesi bunun için ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Aynen öyle. Aslında kendi annem kızım sütün yetiyor bebeğin kilosu iyi niye mama veriyorsun, günde 1 kere de olsa verme derdi bana. İlk başta doktor kontrolünde sarılık riskinden dolayı almıştık sonra da her ihtimale karşı evde dursun dedik. Sütüm çok azaldığı zamanlar öyle hissediyorsam veriyordum 1 tane filan. Sağlık ocağındaki kontrollerde de kesmemi söylemişlerdi bebeğin kilosu boyu iyi olduğu için. Onlara göre bebeğim şişman etli butlu filan olmalı. Mama verde toparlansınlar diyolar sürekli.

Aslında eşimşn düzelmesini istiyorum onun için çabalıyorum ama...

o zaman doktorlar neden mama almasına müsade ediyor bazı bebeklerin ? amaç sadece uyusunlar da bakan rahat etsinse bu durumda mama vermelisin diyen doktorlarda büyük hata var.
Aile kaygılıysa ona göre de mama der geçer neler geliyo karşılarına Allah bilir doktorlar kişiye göre nabza göre şerbet verirler mesela toplumca antibyotikçi bi millet var, kan sonuçlarına bakmaksızın aa kızarmış dyp yazar antbyotiği. Kmse de sormaz sorgulamaz doktorlara da çok güvenmeyin. Ugraşmazlar pek.

Sütünüz tazyikliyse bebek yeterince ememez, emse de gazı olur, huzursuz olur. Tokat kısmına yorum bile yapamıyorum keşke olmasaydı.

Sütünüz tazyikliyse bebek yeterince ememez, emse de gazı olur, huzursuz olur. Tokat kısmına yorum bile yapamıyorum keşke olmasaydı.
Evet, tazyikli geldiği an kızıyor bebeğim. O an memeyi tutma ve emzirme şeklimi değiştiriyorum işe yarıyor. Ama gazı oluyor da eskisi gibi gazdan ağlamıyor ilgş istediği için uykusunu alamadığı için ağlıyor.

Okurken ben yaşamışım gibi etkilendim kalbim sıkıştı nasil bi adam bu size kucaginizda bebekle vurabilir birde ailesinin icinde size yaşattıkları Allah bildiği gibi yapsın hepsini
kurtulun bu aileden

Sizinle değil eltinizle ilgilenen, sizin bebeğinizle değil eltinizin bebeği ile ilgilenip onun fotoğraflarını telefonda tutan, sizin değil eltinizin mutlu olması için uğraşan adam niye değişsin? Zaten her şeyi yutan bir karısı var.

Çok çok üzülerek okudum.
Maalesef çözüm belli.
Eşinin düzeleceğini sanmıyorum.
Boşanmaya niyetin yoksa yerinde olsam öyle kalmalı köye kasabaya gitmezdim.
Kendi evimde kendi düzenimde bayramımı,tatilimi yaparım.
Adam da ailesi de sıkıntılı, ne gerek var ki küçücük bebeyle oralarda tatil yapmaya.
Bebenin beslenmesi konusunda bence sen haklısın,her anne kendi yavrusunu nasıl besleyeceğini bilir.

Konuya çok mesaj yazdım ama hem üzüldüm hem kızdım size.
Tokat yemişsiniz, eşiniz sizi ailesine anlattıklariyla iyice küçük düşürmüş, eltinize yaranmak için sizi kötülemis ona karşı yine geri adım atmamıs. Doğru düzgün özür dileyip, pişman olma bile yok. Siz kuzu kuzu evinize dönmüşsünüz, eşiniz ailenizi aramanızla ilgili dalga bile geçmiş hala düzelsin diyorsunuz. Adamın öyle bir derdi yok ki. Siz tek başınıza ancak sütüm şöyle böyle diye uzun uzun açıklama yapıp, eltinize kayınvalidenize laf sayıp rahatlamaya çalışırsınız.

Ayrıca artık ailenizi aramanızin da bir hükmü olmayacak çünkü size değer verip, endişe edip gelmeye gerek görmemişler ne yazık ki, eşiniz de bunu görmüş oldu.

Son düzenleme:
Ailemi ilk defa aradım. Aradığım için çok şaşırdı. Şoka girdi benim aramamı beklemiyordu çünkü.
Eşiniz şokta değilmiş aksine gayet kararlıymış. Tükürdüğünü yalayan siz olmuşsunuz. Ayrıca ailenize zarar vermesinden korktuğunuz bir adama nasıl kocam diyebiliyorsunuz?

Bu cümleler size ait:

Eşim de ailesi gelsin alsın ben karşılaşmak konuşmak istemiyorum karşılaşırsam kötü olur diyor. Çünkü silahı var ailem de gelmedi benden cevap beklediler. Ben tartışırken aileme zarar verecek diye tekrardan gelin diye aramadım

kadınların en büyük hatası evlenip bir erkeği düzeltmeye çalışmak işte. ana babasının adam edemediği erkeği başkası edemez.
gönlü yok geçinmeye, güzel bir aile hayatı yaşamaya. neden onu düzeltmek için kendinizi heba ediyorsunuz.

burayı dışarıdan okuyan kadınlar için yazıyorum: lütfen düzeltirim diyip sevgililiğe yada evliliğe adım atmayın. siz zaten size uygun olanı, size göre düzgün olanı seçip uyum içinde yaşamayı hakediyorsunuz.

Asıl derdi eltisine ve kayınvalidesine yenilmemek. Öyle saçma bir iddialaşmaları var bu tür kadınların.

Asıl derdi eltisine ve kayınvalidesine yenilmemek. Öyle saçma bir iddialaşmaları var bu tür kadınların.

geçmiş konularını bilmiyorum ama burada da eşinden çok elti ve kv ile mücadele etmiş gibi geldi bana.
hiçbir kadın bir erkekle bu kadar uğraşmamalı.
bazen insanların sıkıntılı dönemleri olur, ters davranır vs ama anlarsın. görürsün bunun kötü bir dönem olduğunu. ama sürekli sevgisiz ve soğuk olan bir adam düzelmez.

Ne alaka yani ne alaka? Anne orada gelinine şiddete tepki verseydi adamın bu davranışlarını annesine bağlamazdım zaten. Bu söylediğiniz ezber her duruma uymuyor yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…