Evet bilmediğinizi tahmin ettiğimden açıklamak istedim ben de. Bebek mamayı aldı mı her türlü mayışıyor anneler de bak senin sütün gelmiyormuş çocuk açmış gördün mü diye üste çıkıyor. Ben kendi annemle sürekli aynı mücadelede olduğumdan biliyorum. Bu arada mama vermeye başlıyorsun mama verdikçe çocuk doyuyor süte daha az talep ediyor. Emzirme sıklığı azalıyor, azaldıkça süt bitiyor.
Eğer doktor tavsiyesi yoksa çocuğa öğün olarak mama verilmez yani. Emzirirsin baktın süt gelmiyor çocuk mayışmadı sinirli. Doyan çocuk kendi çekilir memeden gözlerini kapatır falan filan böyle belirtiler yoksa Az bir şey mama yapar kontrol edersin. Tabi konu sahibini de bilmiyorum ne kadar farkında sütünün gelip gelmediğinin çocuğun açlık durumunun. Yine de 4 aylık bebek annesi bildiğini farkında olduğunu düşünmek istiyorum.
Statü konusuna da katılıyorum. Bununla ilgili de çok baskı oluyor anneler üzerinde. Biraz aklı başında olup böyle gazlara gelmemek lazım bence.
yetmiyorsa yetmiyor kabul edersin. Bol bol yetiyorsa da övünmezsin. Çalışarak yapılacak bir şey değil ki statü olsun. Allah vergisi kısmet yani neyiyle övünecen.
senin sütün yağlı değil çocuk kilo almıyor benim sütüm var dondurucuda vereyim tayfası var. Allah ıslah etsin