Tatar Paylasim Alani

bir ara çok giriyordum birkaç eski arkadaşımı buldum...

bir ara tatar gruplarını araştırdım üye oldum...bende baktım o resimlere...insan ister istemez etkileniyor...kk dan sonra :)) pek uğramaz oldum facebooka..

ben bulayım seni qrım tatarlar grubundan:))

ebru senin ziyaretçi özel mesajların falan kapalımı...arkadaş listeme ekledim seni...

arkadaş olarak eklemişsin ama mesajların hala kapalı ebrucum..kontrol panelinde ayarlardan yapıyorsun canım

malesef ebru olmamış profilinden ulaşamadığım için buradan yazıyorum..bu sayfanın üstünde anasayfanın yanında kontrol paneliniz var.oraya girdikten sonra ayarlarınızı tıklıyorsun...önüne çıkan sayfada zaten açıklayıcı herşey özel mesajlaşma kutucuğunu işaretlersen işlem tamamdır :))

allah allah ayarlardan yaptım ama bir daha kontrol ediyorum neyi eksik yaptım acaba gerekli kutucukları işaretledimdi ama ...

bugün pazar çibörek ne güzel olurdu diyette olmasam , yapıp da yiyen arkadaşlara afiyet olsun ..

Hayırlı ramazanlar

1156451746ramazan002fo7.jpg
[/IMG]

bugün pazar çibörek ne güzel olurdu diyette olmasam , yapıp da yiyen arkadaşlara afiyet olsun ..

Hayırlı ramazanlar

ebrucum selam

resimlerinden anladığım kadarıyla epeyce kilo vermişsin...CADIARZU

yap bi kaçamak.cokacimcoook

üzülüyorum ben senin bu haline

merhaba arkadaslar bende gelebilirmiyim araniza ben kirim tatarlarindanim annem tatar bekarken ankarada oturuyordum simdi yurtdisindayim herkeze hayirli ramazanlar:eek:

Tabiki gelebilirsin , merhaba hoşgeldin

Almanyada mı oturuyorsunuz ? var mı oralarda bizim taraflılar , adet yapıyor musunuz gurbet ellerde ??

sevgiler

merhaba arkadaslar bende gelebilirmiyim araniza ben kirim tatarlarindanim annem tatar bekarken ankarada oturuyordum simdi yurtdisindayim herkeze hayirli ramazanlar:eek:

tabi gelebilirsin dilberay ne demek hoşgeldin..mutlu olurruz senide burada görmekten

bizde burada küçük çapta kültürümüz adına paylaşımılarda bulunuyoruz umarım sende hoş vakit geçirirsin...

ebrunun sorusuna bende katılıyorum yurtdışında nasıl bizim adetler sürdürülebiliyormu....

tesekkur ederim arkadaslar hos buldum valla burda hic tanidigim tatar ne arkadas ne bir dost var birakin onu ayni memleketten tanidigim kimse yok ben biraz icine kapanik bir insanim arkadasim dostum yok yani ben kendi kendime yasatmaya calisiyorum iste arada cig borek yapiyorum afiyetle yiyoruz okadar

haklısın dilberay
sana bu soruyu sorduktan sonra kendi kendime düşündüm
orada insanlar kendi memleketlerinden bile eş dost zor bulabiliyorken
tatar adetlerini görmek gerçekten zordur diye...

Allah yardımcın olsun canım...

hep derler ya doğdun yer değil doyduğun yer diye...önemli olan ailelenle beraber bulunduğun yerde mutlu huzurlu yaşamak öyle değilmi...adetleri yaşamak ve yaşatmak sonrasında gelir...

X