Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
musrancım anladığına sevindim yazılarımın. Bende tatildeydim körüşürmüz artık taa mından savlukman kal.
2 Yaşında kızım var . perşembe günü de sezeryana gireceğim.
kızlar selam bende tatar geliniyim kocam tatar bahsettiğiniz yemeklerin hepsini sizden daha iyi yapıyorum emin olun ayrıca kartiğiniz sizi şılapşıda cuvdumu naaaaabeeeer:teytey::teytey::lepi:
valla musran men kıramayman bek forumga kırgenim kadar kırıp yazmaga şalışayıkman. Bu arada kaysı köyündensin Eskişehirdin. Mende gurbettemen Eskişehirde bolsam eken adetlerimiz onda taa kop yasaladı. Ama coytulup ketyatır endi.
Kızımga tatarca üyretemen ama konuşması azakay komik bolsada konuşkanlarımdı anlaydı. Ramazan keldimi kişkene ekende şeramazan aytar edik biliesindir bel ki... Üy üy dolanıp arkadaşlarman para, cemiş toplar edik... kayda kaldı o gunler sagınaman bazen...
Şeramazan ayları tuvdu ferman
El koterıp duva etmek canga derman,
Ol Muhammet Mustapa’ga bızden selam,
Ya Muhammed, Medine’de, ya Şeramazan.
Savlukman kalnız
ayyy ben hepinize imrendim valla ne guzel konusuyosunuz ben anlamiyorum neolacak simdi az anladim yani bende tatarim diye geciniyorum cok guzel arkadaslar bu sayede biraz olsun ogrenirim sizden:lepi: