Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
taşıyıcı anne yöntemiyle anne olmak istiyorum
- Konu Sahibi agenezi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sonuna kadar ne gerekiyorsa yapin derim allah yar ve yardimciniz olsun dunyanin en güzel şeyleri zor bi süreç olacak sen ve esin icin ama sonunda dna sı %99 size ait olan bebisiniz gelecek ben hamileyim kızım olacak nasipse birde oğlum var hamilelerin duası kabul olurmus çok üzüldüm durumunuza rabbim yardimciniz olsun iyice araştırıp düzgün bi yerde yaptırın kolay gelsin
Son düzenleyen: Moderatör:
- 19 Şubat 2015
- 7
- 1
- 16
- 19 Şubat 2015
- 7
- 1
- 16
- 19 Şubat 2015
- 7
- 1
- 16
Merhaba Doğuş tüp bebek merkezi dediniz nedir acaba aynı yerden mi bahsediyoruz acaba ben gorustm Koordinatörü ile dr ali baloglu.ben iyi bi yer diye düşünüyordum. Siz gittn mi veya olumsuz birsey biliyorsanız lütfen benide bilgilendirin bende yanmayayim. .
Ali Baloğlu İzmir yazıyor, kıbrısta mı? Doğuş Tüp bebekle mi anlaştınız..Durum nedir, biz de düşünüyoruz, ama yardımcı olablecek kimseyi bulamadık henüz.Yardımcı olur musunuz..
- 20 Ocak 2011
- 11
- 4
- 38
- 14 Ocak 2015
- 1.262
- 1.328
- 133
- 53
Merhaba
Ben yıllar önce taşıyıcı annelik yöntemi ile anne oldum. Şuan ikiz kızlarımız var. Bu süreç o kadar kolay değil. Doğuştan rahim yok tu benim. Tek çarem bu yöntem idi. İnsanlar a durumunuzu anlatmak kolay değil. Hele türkiye şartlarında. Bu Yola çıktık ama başımıza gelmeyen kalmadı. Taşıyıcı anneyi türkiye den bulduk ve dolandırıldık. Sonra kıbrıs ta yaptık bu defa merkez buldu, tutmadı. Merkezin bulduğu kadının ne resmi gördük ne başka bilgiyi. Herkesin gözü cebinizde. Kimse manevi durumunuzu düşünmüyor. Daha sonra başarılı olmuş bir aile ile tanıştık. Bize yol gösterdi ve başarılı olduk. Allah iyiliğini versin. Bebeklerimizi aldıktan sonra bu Yola çıkacak bir çok aileye bende yol gösterdim. İnternet ortamına kesinlikle güvenmeyin hele kıbrıs veya internet deki taşıyıcılar a. Hepsi organizé çalışıyor.
Merhaba
Ben yıllar önce taşıyıcı annelik yöntemi ile anne oldum. Şuan ikiz kızlarımız var. Bu süreç o kadar kolay değil. Doğuştan rahim yok tu benim. Tek çarem bu yöntem idi. İnsanlar a durumunuzu anlatmak kolay değil. Hele türkiye şartlarında. Bu Yola çıktık ama başımıza gelmeyen kalmadı. Taşıyıcı anneyi türkiye den bulduk ve dolandırıldık. Sonra kıbrıs ta yaptık bu defa merkez buldu, tutmadı. Merkezin bulduğu kadının ne resmi gördük ne başka bilgiyi. Herkesin gözü cebinizde. Kimse manevi durumunuzu düşünmüyor. Daha sonra başarılı olmuş bir aile ile tanıştık. Bize yol gösterdi ve başarılı olduk. Allah iyiliğini versin. Bebeklerimizi aldıktan sonra bu Yola çıkacak bir çok aileye bende yol gösterdim. İnternet ortamına kesinlikle güvenmeyin hele kıbrıs veya internet deki taşıyıcılar a. Hepsi organizé çalışıyor.
Merhaba
sizinle görüşmek isterimMerhaba Aydan Hanım. Hangi klinikte yaptırdınız işlemi? taşıyıcıyı kendiniz mi buldunuz? Allah bağışlasın ikizlerinizi böyle duydukça mutlu oluyorum. ben 3 defa denedim başarısızlıkla sonuçlandı. Harcanan umuda mı yanayım paraya mı bilemedim. biraz ara verip yeniden başlamayı düşünüyordum daha son yumurta toplama işleminden beri 5 ay oldu yeniden girişmek istiyorum bu işlere.. bilgi verirseniz sevinirim
- 14 Ocak 2015
- 1.262
- 1.328
- 133
- 53
Su an tibliste yim tup bebek ve tasiyi ci anne için gayet resmi ve olumlu burasi sorusu olan sirsunsizinle görüşmek isterim
- 14 Ocak 2015
- 1.262
- 1.328
- 133
- 53
GurcistanSu an tibliste yim tup bebek ve tasiyi ci anne için gayet resmi ve olumlu burasi sorusu olan sirsun
Gurcistan
soru o kadar çok ki kadını siz mi seçtiniz gördünüz mü kaç para istiyolar prosedür nasıl sen bence başından geçen herşeyi anlat
- 14 Ocak 2015
- 1.262
- 1.328
- 133
- 53
Su an hala ordayım bugün kadınla tanıştık taşıyıcı anneyle tam bitsin tam anlatiyimsoru o kadar çok ki kadını siz mi seçtiniz gördünüz mü kaç para istiyolar prosedür nasıl sen bence başından geçen herşeyi anlat
hayırlısı olur inş senin için herkes için sadece en çok merak ettiğim kaç para onu yazarsan sevinirim bide gelince muhakka telle görüşelim..Herşey çok olumlu