• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taşıyıcı anne yöntemiyle anne olmak istiyorum

peki taşıyıcı annelik türkyede yasal mı? ilk defa duydum ben yabancı basında duyuyorum ama Tr de hiç duymadım

Merhaba aydan hnm bende düşünüyorum bu hafta gidicem hatta sizin yorumunuzu okuyunca çok sevindim. Ama nereye gitsem daha güvenilir bilmiyorum.lutfen bana yazın size ihtiyacım var bir yol gösterene ihtiyacım var.ister burdan isterseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Doğuş tüp bebek merkezi dediniz nedir acaba aynı yerden mi bahsediyoruz acaba ben gorustm Koordinatörü ile dr ali baloglu.ben iyi bi yer diye düşünüyordum. Siz gittn mi veya olumsuz birsey biliyorsanız lütfen benide bilgilendirin bende yanmayayim. .

Sonuna kadar ne gerekiyorsa yapin derim allah yar ve yardimciniz olsun dunyanin en güzel şeyleri zor bi süreç olacak sen ve esin icin ama sonunda dna sı %99 size ait olan bebisiniz gelecek ben hamileyim kızım olacak nasipse birde oğlum var hamilelerin duası kabul olurmus çok üzüldüm durumunuza rabbim yardimciniz olsun iyice araştırıp düzgün bi yerde yaptırın kolay gelsin

Bende aynı durumdayım bu konuyu açan kişiyle,bilgi edinebildinizmi acaba merak ettim bende düşünüyorum yardimci olurmusunuz

Banada yardimci olurmusunuz acaba bu süreç zormu bu durumu yasamis biri olarak sizden bilgi almak istiyorum

Sevgili dostlar,
2015 in ilk dogumunu sagsalim gerceklestirmis, bir yuvayi daha tamamlamis bulunmaktayiz
Allah herkesi nasip eder insallah

Merhaba Doğuş tüp bebek merkezi dediniz nedir acaba aynı yerden mi bahsediyoruz acaba ben gorustm Koordinatörü ile dr ali baloglu.ben iyi bi yer diye düşünüyordum. Siz gittn mi veya olumsuz birsey biliyorsanız lütfen benide bilgilendirin bende yanmayayim. .

Ali Baloğlu İzmir yazıyor, kıbrısta mı? Doğuş Tüp bebekle mi anlaştınız..Durum nedir, biz de düşünüyoruz, ama yardımcı olablecek kimseyi bulamadık henüz.Yardımcı olur musunuz..

Merhaba
Ben yıllar önce taşıyıcı annelik yöntemi ile anne oldum. Şuan ikiz kızlarımız var. Bu süreç o kadar kolay değil. Doğuştan rahim yok tu benim. Tek çarem bu yöntem idi. İnsanlar a durumunuzu anlatmak kolay değil. Hele türkiye şartlarında. Bu Yola çıktık ama başımıza gelmeyen kalmadı. Taşıyıcı anneyi türkiye den bulduk ve dolandırıldık. Sonra kıbrıs ta yaptık bu defa merkez buldu, tutmadı. Merkezin bulduğu kadının ne resmi gördük ne başka bilgiyi. Herkesin gözü cebinizde. Kimse manevi durumunuzu düşünmüyor. Daha sonra başarılı olmuş bir aile ile tanıştık. Bize yol gösterdi ve başarılı olduk. Allah iyiliğini versin. Bebeklerimizi aldıktan sonra bu Yola çıkacak bir çok aileye bende yol gösterdim. İnternet ortamına kesinlikle güvenmeyin hele kıbrıs veya internet deki taşıyıcılar a. Hepsi organizé çalışıyor.
Merhaba
Ben yıllar önce taşıyıcı annelik yöntemi ile anne oldum. Şuan ikiz kızlarımız var. Bu süreç o kadar kolay değil. Doğuştan rahim yok tu benim. Tek çarem bu yöntem idi. İnsanlar a durumunuzu anlatmak kolay değil. Hele türkiye şartlarında. Bu Yola çıktık ama başımıza gelmeyen kalmadı. Taşıyıcı anneyi türkiye den bulduk ve dolandırıldık. Sonra kıbrıs ta yaptık bu defa merkez buldu, tutmadı. Merkezin bulduğu kadının ne resmi gördük ne başka bilgiyi. Herkesin gözü cebinizde. Kimse manevi durumunuzu düşünmüyor. Daha sonra başarılı olmuş bir aile ile tanıştık. Bize yol gösterdi ve başarılı olduk. Allah iyiliğini versin. Bebeklerimizi aldıktan sonra bu Yola çıkacak bir çok aileye bende yol gösterdim. İnternet ortamına kesinlikle güvenmeyin hele kıbrıs veya internet deki taşıyıcılar a. Hepsi organizé çalışıyor.

Sonuca ermissin allah çocuklarına uzun hayırlı ömür versin inşallah beni.de senin göstereceğin yola ihtiyacım var

Merhaba

Merhaba Aydan Hanım. Hangi klinikte yaptırdınız işlemi? taşıyıcıyı kendiniz mi buldunuz? Allah bağışlasın ikizlerinizi böyle duydukça mutlu oluyorum. ben 3 defa denedim başarısızlıkla sonuçlandı. Harcanan umuda mı yanayım paraya mı bilemedim. biraz ara verip yeniden başlamayı düşünüyordum daha son yumurta toplama işleminden beri 5 ay oldu yeniden girişmek istiyorum bu işlere.. bilgi verirseniz sevinirim
sizinle görüşmek isterim

soru o kadar çok ki kadını siz mi seçtiniz gördünüz mü kaç para istiyolar prosedür nasıl sen bence başından geçen herşeyi anlat
Su an hala ordayım bugün kadınla tanıştık taşıyıcı anneyle tam bitsin tam anlatiyim

Back