Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
taşıyıcı anne yöntemiyle anne olmak istiyorum
- Konu Sahibi agenezi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Kasım 2011
- 679
- 410
- 133
- 43
merhaba ben vajinal egeneziyim rahmim çok küçük bu yüzden adet göremiyorum doğal yollarla anne olamıyorum.. tek çare taşıyıcı annelik. evliyim bu işlemi yaptırmaya karar verdik ancak güvenilir bir hastane istiyoruz.. kıbrıstakilere açıkcası pek güvenim yok. lütfen bu konuda bilgisi olan ya da uygulamış olan varsa cevap yazabilir mi? bıktım bunaldım artık bunu düşünmekten. rahatsızlığımı öğrendiğim yaştan beri eksik hissediyorum kendimi.. artık her gün her gece bu dertlerle değil bebeğimle olmak istiyorum
Tanıdığım birinden duymuştum taşıyıcı anne olarak bayan kendi annesinden rica etmiş ve anneside kabul etmiş,bana çok mantıklı gelmişti.kanın canın en güvenebileceğin kişi..eğer sağlığı yaşı elveriyorsa neden olmasın
- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
Insallah ya.. 15yasimda ogrendim hastaligimi ve o yasimdan beri beynimi kemirir durur. Onceleri evlenmek bile istemiyordum. Vajinam da gelismemis oldugu icin cinsellik bile yasayamiycaktim. O yasimda cok zor zamanlar gecirdim ameliyatlar tedaviler cok zor zamanlardi.. Onlari atlattim cok sukur de bi de bebegime kavussam... Kimse de anlamiyor rahatsizligimi nadir bir duum oldugu icin. Kimseyle konusamamak cok zor gercekten.. Allah kimseye yasatmasin boyle bir durumu..
merakımı mazur görün ama adet olamıyorsanız yumurtalarınızı nasıl atıyorsunuz vücuttan
hersey iyi guzelde o kadin sizi anne olmak icin kullanip hamile kalinca kacarsa ne olacak bu boyutu da var dimi
Tasiyici annelikte hamile kalan tasiyi anne ile bebegin dna olarak hic bir bagi yoktur dogacak olan bebek tamami ile spermve yumurta alinan aileye aittir.
Paranizi ve hayallerinizi caldirmamak icin referanslara iyi dikkat edin
Tasiyici annelikte hamile kalan tasiyi anne ile bebegin dna olarak hic bir bagi yoktur dogacak olan bebek tamami ile spermve yumurta alinan aileye aittir.
Paranizi ve hayallerinizi caldirmamak icin referanslara iyi dikkat edin
allah kimseye bunu yasatmasin ihtiyac duyulmasin allah yardimcilari olsun
allah kimseye bunu yasatmasin ihtiyac duyulmasin allah yardimcilari olsun
Amin, cok zor bir durum...
Amin, cok zor bir durum...
merhaba. biz 2 defa denedik bu yöntemi ama ikisi de negatif sonuç verdi. embriyolar sağlıklıydı vekilin rahmi sağlıklıydı rahim filmi de çekilmişti ikisi de 3. gün embriyolarıydı. rahim çizdirilerek yapıldı yine olmadı. kıbrıs tercih etmedim ben taşıyıcılara güvenemedim karşıma çıkanları gözüm tutmadı. ama yakın zamanda tekrar denemek istiyorum.
bundan sonra sanırım embriyo blastosist aşamasına gelmesi ve traşlanıp denenmesi gerekiyor sanırım şansı artırmak için.. siz hangi kliniktensiniz? Doğuş mu?
- 7 Mart 2011
- 217
- 2
- 66
Merhaba. Öncelikle bu şekilde çocuk sahibi olmaya çalışan herkeze allah kolaylık versin çok zor ve meşakatli bir iş Türkiye şartları için, fakat bir o kadar çok burada bu şekilde çocuk sahibi olan aslında biraz araştırma ile bizler birbirimize kolayca ulaşabiliyoruz asıl zor olan bundan sonraki aşama... Doğuş tüp bebege gitmenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum.
- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
ben bekarım.. çok şükür inançlı biriyimde.. herkesin inancı kendine boyutuda şeklide..
bir kaç yorum okudum.. bende yazmak istedim..
dinimiz hoş görü dini.. yanı ben günah olduğunu düşünmüyorum. sen evlat sahibi olamıyorsun.. olmadı rahmin küçükmüş vs vs.. sende o duyguyu tatmak istiyosun.. ben bir insan olarak senin bu duyguyu tatmanı istiyorum. Güzel ALLAHım hepimizden herkesten daha merhametli.. sanada merhamet edecektir.. hakkında hayırlısı inşALLAH anne olacaksın..
bir kaç yorum okudum.. bende yazmak istedim..
dinimiz hoş görü dini.. yanı ben günah olduğunu düşünmüyorum. sen evlat sahibi olamıyorsun.. olmadı rahmin küçükmüş vs vs.. sende o duyguyu tatmak istiyosun.. ben bir insan olarak senin bu duyguyu tatmanı istiyorum. Güzel ALLAHım hepimizden herkesten daha merhametli.. sanada merhamet edecektir.. hakkında hayırlısı inşALLAH anne olacaksın..
- 7 Mart 2011
- 217
- 2
- 66
Adet olmasada yumurta takibi yapılabiliyor ve ona göre tedaviye başlanıyor hormon seviyeside bu konuda kadının yumurtası varmı yokmu bilgilendiriyor...merakımı mazur görün ama adet olamıyorsanız yumurtalarınızı nasıl atıyorsunuz vücuttan
- 7 Mart 2011
- 217
- 2
- 66
Doğuş tüp bebeği kesinlikle tavsiye etmiyorum hnmlar düşünmeyin bile Kıbrıs taki diger kliniklerden uygun fyt veriyor doguş ama nedense pozitif sonuç sayısı 10 kişiden 2 si..care kıbrıstaki hastanelerle bağlantılı.. bi de in vitro var o da doğuş tüp bebeğin diye biliyorum.. duydum ama pek güvenemedim oralara.. neden bilmiyorum ama pek ısınamadım... doğuş tüp bebekle ilgili pek hoş şeyler duymadığım için sanırım.. belki benim kuruntumdur bilemiyorum ama ısınamadım..
- 7 Mart 2011
- 217
- 2
- 66
Bence Kıbrıs, Batum yada Girit'i tercih edin... diğerleri bu işin sadece para kısmıyla ilgileniyor gibiukraynaya baktınızmı ? birde özel değilse neden vzgeçtiniz ?
- 29 Ekim 2014
- 5
- 4
- 16
- 45
Merhaba
Ben yıllar önce taşıyıcı annelik yöntemi ile anne oldum. Şuan ikiz kızlarımız var. Bu süreç o kadar kolay değil. Doğuştan rahim yok tu benim. Tek çarem bu yöntem idi. İnsanlar a durumunuzu anlatmak kolay değil. Hele türkiye şartlarında. Bu Yola çıktık ama başımıza gelmeyen kalmadı. Taşıyıcı anneyi türkiye den bulduk ve dolandırıldık. Sonra kıbrıs ta yaptık bu defa merkez buldu, tutmadı. Merkezin bulduğu kadının ne resmi gördük ne başka bilgiyi. Herkesin gözü cebinizde. Kimse manevi durumunuzu düşünmüyor. Daha sonra başarılı olmuş bir aile ile tanıştık. Bize yol gösterdi ve başarılı olduk. Allah iyiliğini versin. Bebeklerimizi aldıktan sonra bu Yola çıkacak bir çok aileye bende yol gösterdim. İnternet ortamına kesinlikle güvenmeyin hele kıbrıs veya internet deki taşıyıcılar a. Hepsi organizé çalışıyor.
Ben yıllar önce taşıyıcı annelik yöntemi ile anne oldum. Şuan ikiz kızlarımız var. Bu süreç o kadar kolay değil. Doğuştan rahim yok tu benim. Tek çarem bu yöntem idi. İnsanlar a durumunuzu anlatmak kolay değil. Hele türkiye şartlarında. Bu Yola çıktık ama başımıza gelmeyen kalmadı. Taşıyıcı anneyi türkiye den bulduk ve dolandırıldık. Sonra kıbrıs ta yaptık bu defa merkez buldu, tutmadı. Merkezin bulduğu kadının ne resmi gördük ne başka bilgiyi. Herkesin gözü cebinizde. Kimse manevi durumunuzu düşünmüyor. Daha sonra başarılı olmuş bir aile ile tanıştık. Bize yol gösterdi ve başarılı olduk. Allah iyiliğini versin. Bebeklerimizi aldıktan sonra bu Yola çıkacak bir çok aileye bende yol gösterdim. İnternet ortamına kesinlikle güvenmeyin hele kıbrıs veya internet deki taşıyıcılar a. Hepsi organizé çalışıyor.
- 23 Kasım 2010
- 1.343
- 1.233
- 333
Aynen oyle. Bakalim ben bi gurcistana gidip geleyim de belki baskalarina da faydam dokunur.. Bunun gunahi mi olurmus. Allaha karsi gelmekmis o zaman ameliyat da olmasinlar organ nakli de gunah.. O da allaha karsi gelmek. Bobrekleri olmasa ya da kalplerinde bi sorun olsa organ nakli istemiycekler mi gunah diye laff... Dusunmeden ogretilerle konusuyo insanlar..
Hamile kelimesinin anlamı zaten taşıyıcı demek Arapça bir kelime hamal da aynı kökten geliyor dünya imtihan dünyası işte ne yapalım ağzı olan konuşuyor
Merhaba
Merhaba Aydan Hanım. Hangi klinikte yaptırdınız işlemi? taşıyıcıyı kendiniz mi buldunuz? Allah bağışlasın ikizlerinizi böyle duydukça mutlu oluyorum. ben 3 defa denedim başarısızlıkla sonuçlandı. Harcanan umuda mı yanayım paraya mı bilemedim. biraz ara verip yeniden başlamayı düşünüyordum daha son yumurta toplama işleminden beri 5 ay oldu yeniden girişmek istiyorum bu işlere.. bilgi verirseniz sevinirim
Merhaba