- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
- 248
İnş cnm amin yok cnm dogumumda bi problem yoktu çocuk dort buçuk kilo dogdu ve bu yuzdenmidir bilmiorum ama çok sanci çektim ama basarılı bi dogum oldu bunda bir ay once flan doktora gittim neden olmuyor die baktı çok saglklısın yumurtlamalrnda çok duzenli oluyor bi sorun yok dedi yumrtlama gunum 12 gunmuş biz hep 13 ten sonra ilişki oluodu gunleri tutturamadık 13 ten sonra olmasınn sebebide erkek çocuk istedgmz için tam yumurtlama doneminde omuodu ondan oncki vunler korunmalydı ama uç ay yanlş,denemişizTahmin edebiliorum cnm çokk zor gunler geçirmişsin ama hepsi geçmiş bak ewlenmişsin hani derlerya beterin beteri war die genede bi çaresi war cnm allah çaresiz dert wermesin ben sennde bi hun çocuk sahibi olacgna inaniyorum benmde bi çocugm var imdi ikinciyi istioruz ama 3 aydır tık yok ilk çocugumuzn hemn olmssına ragmen bu birsz ugrastrk galiba allah sanada nasip eder inş cnm kiçsenn dedgne aldrma yernde olmyn anlymz me gerekyosa yaptrn çaresi warken çaresine bakın[/QUOTE. Hayirlisi neyse o olsun hakkimizda. Ilki olduysa ikincinin olmama sebebi ne ki acaba.. Belki de zamani tutmuyodur. Dogum esnasinda rahminizde bir komplikasyon olusmadi degil mi? Umarim en kisa zamanda ikinci meleginize kavusursunuz