• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taşıyıcı anne yöntemiyle anne olmak istiyorum

Esimin ailesi uzakta zaten annemle gideriz oyle bi durum olursa da.. Annem de calisiyo zaten. O kadar sure izin almasi da saklamasi da cok guc.. Bakalim canim ya..risk sonucta gonlum elvermiyo :-) dun sanirim istedigim gibi bir klinik buldum. Insallah hayirli olur artik. Simdi tasiyici kadin arastiriyolar sonra onunla gorusucez. Insallah iyi bi kadin cikar. Bi de fiyat konusunda ucuk bi rakam soylemez insallah.. Hayirlisi ne diyelim.. :-)

Merhaba,
Benimde çok yakın bir dostum sizinle aynı durumu yaşıyor kendisi de taşıyıcı anne arayışı içerisinde fakat emin olarak bir adım atabilmiş değiller ne yazık ki. Acaba bu bulduğunuz kliniği paylaşabilmeniz mümkün mü ? Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.

Merhaba,
Benimde çok yakın bir dostum sizinle aynı durumu yaşıyor kendisi de taşıyıcı anne arayışı içerisinde fakat emin olarak bir adım atabilmiş değiller ne yazık ki. Acaba bu bulduğunuz kliniği paylaşabilmeniz mümkün mü ? Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.

canım gürcistanda dr khachapridze var onu bulmuştuk ama şimdi vazgeçtik.. bi süre daha bekliycez

Tşklr. Onlar galiba care ile iletişime geçiyor olacaklar burayı duymuş muydunuz ? Acaba neden vazgeçtiniz özel değil ise ?

care kıbrıstaki hastanelerle bağlantılı.. bi de in vitro var o da doğuş tüp bebeğin diye biliyorum.. duydum ama pek güvenemedim oralara.. neden bilmiyorum ama pek ısınamadım... doğuş tüp bebekle ilgili pek hoş şeyler duymadığım için sanırım.. belki benim kuruntumdur bilemiyorum ama ısınamadım..

ukraynaya baktınızmı ? birde özel değilse neden vzgeçtiniz ?

biraz fiyattan biraz da güven sorunu.. taşıyıcıma güvenmek istiyorum.. mümkünse benim bulunduğum ilde olsun istiyorum.. olmuyo böyle birini bulmak zor... çok paran olacak ki istediğin gibi yapacaksın.. ama olmuyo işte :)

biraz fiyattan biraz da güven sorunu.. taşıyıcıma güvenmek istiyorum.. mümkünse benim bulunduğum ilde olsun istiyorum.. olmuyo böyle birini bulmak zor... çok paran olacak ki istediğin gibi yapacaksın.. ama olmuyo işte :)

merhaba agenezi;

özel msj hakkım yok maalesef:) bana e-mail adresini verirsen sorularını seve seve cvplarım..

Merhaba bir filmde izlemiştim taşıyıcı anne bebeği bırakmak istemiyordu ,hele ki türk bir anne ise bu ihtimal yüksek , annesiz ve babasız bir çocuğu sahiplenseniz hiç bu yönde düşündünüz mü acaba .?....sevgiler.....

Merhaba bir filmde izlemiştim taşıyıcı anne bebeği bırakmak istemiyordu ,hele ki türk bir anne ise bu ihtimal yüksek , annesiz ve babasız bir çocuğu sahiplenseniz hiç bu yönde düşündünüz mü acaba .?....sevgiler.....

canım her ne kadar kulağa hoş gelmese de insanlar bu işi para için yapıyo.. senin çocuğunu napsın ki millet.. tabiki düşündük dediğin yöntemi ama başına gelmeyince anlamazsın canım.. Tabi allah korusun allah kimsenin başına vermesin de böyle dert. haricten gazel okumak hoş da işin içine girince hiç de oyle değil...

canım her ne kadar kulağa hoş gelmese de insanlar bu işi para için yapıyo.. Senin çocuğunu napsın ki millet.. Tabiki düşündük dediğin yöntemi ama başına gelmeyince anlamazsın canım.. Tabi allah korusun allah kimsenin başına vermesin de böyle dert. Haricten gazel okumak hoş da işin içine girince hiç de oyle değil...

ben eleştirmek için yazmadım ki size fikir vermek ,yardımcı olmak istemiştim bu ihtimalleri de göz önünde bulundurun diye ,ben çocuk sahibiyim çocuklarım büyüdü ileride maddi durumum elverirse bir tane de bebek alıp nufusuma geçirip ona bir yuva vermek niyetindeyim inş ,sizede böyle bir durum önermiştim ,çocuğum olsun yada olmasın ben bu tarz düşünen bir insanım ,sevgiler......

ii niyetli olduğun her halinden belli canım ama burası türkiye bebeğini 9 gün aç bırakan annelerede sahip,doğurup çöpe bırakan annelerede herkesin annelik anlayışı farklı demek ki sizin kendi bebeğiniz olduğu için bunu yapmanız çok normal karşılanıyor ama çocuğu olmayan aileler alınca toplum, akraba falan filan baskısıda ortaya çıkıyor sevgilerle

tasiyici annelikte guvenli kisiler cok onemli ilk asama guvenli bir tasiyici anne secimi daha sonraki asama secilen tasiyici annenin doktor onayindan gecmesi doktor onayindan gecen tasiyici anne artik transfer icin gerekli tedavileri alir ve sira transfere gelir transferde embriyo kalitesinin onemi tasiyici annenin rahim kalitesi kadar onemlidir transferden sonraki asama 12 gunu saymakla gecer ve 12 gun sonunda Allah in izniyle mutlu haber alinir ve kalir 9 ay boyunca tedaviyi duzenli uygulamak ve tasiyici anneye emanet edilen yavrunun sahiplerine ulasmasi ve mutlu son yasanir:) cok basit ve bi okadarda zor bir surectir deneyimlerimi herkesle paylasima acigim :)

Back