• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taşıyıcı anne yöntemiyle anne olmak istiyorum

T

Ticaret derken yani sizin ne gibi cikariniz olur anlamiyorum seher hanim aydan hanim sizede söylüyorum verdiginiz bilgi hakkinda komisyon felan mi almayi düşünüyorsunuz yada tasiyici annelik yapan hastaneleremi calisyorsunuz gerçekten anlamiyorum. Ne kadar dogru bilmiyorum ama ikinizde ayni durumdasiniz sanirim ama insanlari anladiginizi kesinlikle düşünmüyorum. Burdan anladigim kadariyla kimseye guven olmuyor cok aci gerçekten biraz umidim vardi oda sizin gibiler sayesinde yitip gidiyor. Aydan hanim bu soylediklerim sadece size degil seher hanimada.
Sizin gibiler felan derken kullandığın kelimelere dikkat et biz veya ben çok darbe yedim ama sonunda şükür başardım dediğin gibi ne cikarim iz olur fikirler aydan hanimin yaptığı dokTor reklamı beni bir doktora yönlendirmesti bukadar tanıyorum hepsi bu saçma saçma sorum yapmayın sizin gibiler ne demek Rainwomenrain güvenme sende isteyince başarı oluyor

merhaba ben vajinal egeneziyim rahmim çok küçük bu yüzden adet göremiyorum doğal yollarla anne olamıyorum.. tek çare taşıyıcı annelik. evliyim bu işlemi yaptırmaya karar verdik ancak güvenilir bir hastane istiyoruz.. kıbrıstakilere açıkcası pek güvenim yok. lütfen bu konuda bilgisi olan ya da uygulamış olan varsa cevap yazabilir mi? bıktım bunaldım artık bunu düşünmekten. rahatsızlığımı öğrendiğim yaştan beri eksik hissediyorum kendimi.. artık her gün her gece bu dertlerle değil bebeğimle olmak istiyorum
Turkiyede boyle bir yontem yok karar senin ama olacaksa senin rahminde olsun olmicaksa baskasinin rahmindeki cocugu benimseyecegini sanmiyorum . ve dinui acidanda arastirmani tavsiye ederim

Maddi çok büyük sıkıntılarım var. Bu yüzden taşıyıcı anne olmak istiyorum. Lütfen yardımcı olun. Yaşım 32 İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Sigara alkol kullanmıyorum.

Merhabalar benimde rahmim yok 1 yillik evliyim tasiyici anneligi dusunuyoruz ama degisik haberler okudum umut tacirligi diye korkuyorum bu sekilde cocuk sahibi olan insanlar varsa lutfen yardim edin
Merhaba. Ben taşıyıcı anne olmak istiyorum maddi sorunlarım yüzünden. İsterseniz görüşelim özelden.

soru o kadar çok ki kadını siz mi seçtiniz gördünüz mü kaç para istiyolar prosedür nasıl sen bence başından geçen herşeyi anlat
Merhaba taşıyıcı anne istiyorsanız görüşelim lütfen.

merhaba. biz 2 defa denedik bu yöntemi ama ikisi de negatif sonuç verdi. embriyolar sağlıklıydı vekilin rahmi sağlıklıydı rahim filmi de çekilmişti ikisi de 3. gün embriyolarıydı. rahim çizdirilerek yapıldı yine olmadı. kıbrıs tercih etmedim ben taşıyıcılara güvenemedim karşıma çıkanları gözüm tutmadı. ama yakın zamanda tekrar denemek istiyorum.
bundan sonra sanırım embriyo blastosist aşamasına gelmesi ve traşlanıp denenmesi gerekiyor sanırım şansı artırmak için.. siz hangi kliniktensiniz? Doğuş mu?

Merhaba taşıyıcı anne olmak istediğim için yazıyorum. Maddi sorunlarım yüzünden bu yönteme başvurdum. İlginize teşekkür ederim

Turkiyede boyle bir yontem yok karar senin ama olacaksa senin rahminde olsun olmicaksa baskasinin rahmindeki cocugu benimseyecegini sanmiyorum . ve dinui acidanda arastirmani tavsiye ederim
senin kafasını yaşıyosun başkasına akıl vermek sana mı kaldı sen kendi işine bak

senin kafasını yaşıyosun başkasına akıl vermek sana mı kaldı sen kendi işine bak
Senin benimle boyle konusman haddine mi ? Ben sadece kendi fikrimi soyledim ben ona illaki benim dedigimi yap demiyorum hersey onun son kararina kalmis. Kendine gel

Senin benimle boyle konusman haddine mi ? Ben sadece kendi fikrimi soyledim ben ona illaki benim dedigimi yap demiyorum hersey onun son kararina kalmis. Kendine gel
sen konuşurken haddine oluyo ya yorum yapma yardımcı olabilecegin bişey varsa yaz herkesin derdi kendine yetiyo senin aklına ihtiyaci yok

Back