- 23 Ağustos 2013
- 81
- 0
-
- Konu Sahibi ladyindream
canım sorunu sormamış yaşınıda yazmamışsın
canım sen karışık bir dönemdesin şu an.çok fazla konuşmaların gezmelerin koşuşturmaların var.sen çoğu insanın gıpta ettiği bi tipsin.kendi içinde dertlerin yok gibi ama senin erkek arkadaşınla sıkıntıların var gördüm.yani böyle pek görüşememe flaan.sen kendi kendine gezmeye takılmaya başlamışsın.insanlar sana karışıyo mu çok? sanki öyle geldi.yani böyle herkes bişey söyler ağzı olan konuşuyo misali.takma böyle şeyler.sen biraz kendi halinde bi tipsin gibi duruyo.sen sorun yaşıcaksın bu sevgilinle ama ayrılık olmicak.kendi içini çok karartıcağın bir dönem olucak bu.tek kendi içini değil ailenide daraltıcaksın.bu aralar ailevi biraz sıkıntın olabilir.ben aileden biriyle tartışcağını gördüm.senden biraz uzunca bu kilolu hafif.bu kadar canım
bi süredir söz ettiğin gibi bi dönem yaşıyorum sevgilimle zaten, umarım yakında geçersağ ol canım.
canım bu aklımda dediğin kişi çok ciddi gibi gelmeye bilir ama doğru hamleler yaparsan bu kişi doğru kişi olabilir senin için. kartlar diyor ki, geçmişte gönül ilişkilerinle alakalı yanlış tercihlerin olmuş sana zarar veren. ancak şimdi bu eski deneyimleri hatırlayıp ciddiye almaya korkarsan bir şeyleri yine iyi olmayacak. kartlar dedi ki, aklını kullanarak hayatına çekmek istediğin insana yaklaşmalı ve duruma göre yelkenleri çok suya indirmeden onu tanımalısın. sonuç kartın dünya idi, açıp bakabilirsin anlamı her yerde aynıdır. iyi bir ilişki ve evlilik anlamına gelir canım, aklındaki insan düşündüğün kadar ciddiyetsiz mi, bir daha gözden geçir bence
erkek arkadaşımla zor bi dönemden geçiyoruz, çok çalışıyor az görüşüyoruz.. uzun zamandır beraberiz bi de evlenek miyiz bize öyle bir şeyler görünüyor mu diye soracaktım
peki hatunlar o zaman bende şekerini tutturamayıp fazla kaçırdığım kahvemi yolluyorum:)).yorumuda öyle tatlı çıkar umarımKarşılığında KAHVE yada İSKAMBİL bakacağım ama şu sıralar iskambile yoğunlaştım onu tavsiye ederim.buyrun bakalım,
Eki Görüntüle 797565 Eki Görüntüle 797566 Eki Görüntüle 797567 Eki Görüntüle 797568 Eki Görüntüle 797569 Eki Görüntüle 797570 Eki Görüntüle 797571
hemen bakayım canımcım.sen birine sarılıp ağlıcaksın çok yakın bir zamanda.bu üzüntüden değil gibi hissettim.sana sırayla gelicek o kadar güzel haberler var ki peş peşe gelecekler.sen bir kutlama yapıcaksın bi yere eğlenmeye gidiyosun.hatta uzun bi elbise giyiceksin.senin hep böyle bi yerlere gidişin var.canım biraz zaman sonra sen oturup düşünceğin bişey yaşşıcaksın.bi karar vermen gerekecek bu seni çok yorucak.ama ben falında kötü şeyler hissetmedim.çok uzun bakamadım az resim çekmişsin canım
Eki Görüntüle 797529 Eki Görüntüle 797530 Eki Görüntüle 797531 Eki Görüntüle 797532 Eki Görüntüle 797533 Eki Görüntüle 797534 Eki Görüntüle 797535 Eki Görüntüle 797536 Eki Görüntüle 797537
esmercim benim sorum anlattım aslında da kendi üniversitemde yüksek lisansa girmek istemek.ama çok karamsar ve sıkıntılıyım bu konuda.bide eski sevgilimin dönmesi.benonu çok özledimama bu benim üniversitem zaten başka şehirde oda orda daha bitmedi okulu.teşekkür ederim şimdiden kahveni bekliyorum
saolasın canım.Aynı kişi için arka arkaya tekrar fal bakmayı doğru bulmuyorum, ilk fal geçerli oluyor.istersen eski sevgilin için yine bakayım ya da başka birine niyetlenmelisin.ya da aradan biraz zaman geçsin (5,6 gün falan ) tekrar aynı kişi için açayım.sen bilirsin canım.
merhaba canım :)
siz ayrılmışsınız ama aklınız birbirinizde kalmış. onunla ilgili haberler alacaksın,kafan biraz karışabilir, uzun bir yolun ortasında birleşmişsiniz.
gözyaşı döküyorsun hep gizli gizli ama oda sana adım atmaya çekiniyor çoğu zaman umursamaz bir tavır takınsada.
sanırım dua etmişsin sana dönmesi için duan çok ferahlı kabul olmuş gibi gözüküyor, lakin şuan ikinizin biraz zaman ihtiyacı var aranızda ki sürtüşmeler bayağı canınızı sıkmış yormuş sizi. kendinle ilgili yenilikler yapmaya çalışıyorsun, bazen bunu yapmaya mecalin yokmuş gibi oluyor ama kendini kısa zamanda toparlayacaksın.
saçları omuzundan aşağıda kalçaları belirgin balık etli bir kadından bir destek göreceksin.
birisi eski sevgilinle senin aranı yapmaya çalışacak, kimin isminin içinde T harfi var bilmiyorum ama sana çok büyük bir mutluluk verecek. kendini çevreden uzaklaştırmışsın, insanların içinde olsanda sanki yapayanlızsın.
sevgilin 4 vadeye kadar geri dönme girişimlerinde bulunabilir, onun kalbinde biri varmı diye düşünmüşsün ama ben göremedim.
okulunla ilgili ufak pürüzlerden sonra istediğin neticeyi alacaksın.
kafandaki soru işaretleri nihayete kavuşacak. yapmak istediklerini yapacak amacına ulaşacaksın.
önümüzdeki dönemlerde seni süpriz gelişmeler bekliyor.
herşey gönlünce olsun
aynen dediğin bir hal içindeyim.canım ne güzel şeyler söyledin:) inşallah olur.bakıyorum falına hemen
aranızda çoğu zaman çözemeye çalıştığımız ama daha da dolaştığınız birşeyler oluyor, kuruntularınız çok fazla, kendi kafanız da yaratıyorsunuz. kıskançlıklarınızı bir kenarıya bırakın. onun iş ile ilgili gelişmeleri olacak, kafasında evlilik var ama maddi açıdan biraz kıyısında kalmış bu durumun.sıkıntılı bir dönemden geçmiş ama düzelecek.
temiz bir gözyaşın var bu gözyaşın sevinçten olacak. onunla söz gibi bir durumdan konuşacaksınız, çok sevinecek ve şaşıracaksın lakin biraz daha zamanı var. o kendi çevresinden bir kaç kişiden uzaklaşıyor zaten canını sıkan kişilermiş. niyetin çok temiz, eşya toplanıyor burada, çeyizin diye geçti içimden :) maddi sıkıntılardan sıyrılıyorsunuz. buda sizin adımlar atmanızı sağlayacak, onun ailesinde bir takım sıkıntılar var ama atlatacaklar.
sen işinle ilgili temiz gelişmeler yaşayacaksın, seni bayağı ferahlatacak, 2 vadeye kadar üzüldüğün konuların sefasını yaşacaksın.
sizi kıskanan bir kaç insan var uzak durun bundan. sevginiz hep aynı ama çevresel faktörleri çok sokuyorsunuz aranıza. ufak bir yol yapacaksınız bu size iyi gelecek.
hep mutlu kalırsınız dilerim
rica ederim canım.banada bakar mısın yazmıştım sorunlarımı
canım benim falıma da bakarmısın istersen bende sana tarot bakarım bende deste kartlar var kartlarımı kendim seçip yazayım istersen sende kendi kartlarını seçip yaz öyle yorumlayalım olur mu
Eki Görüntüle 797592 Eki Görüntüle 797593 Eki Görüntüle 797594 Eki Görüntüle 797595 Eki Görüntüle 797596
yükledim canım fotoları :)
canım senin başından bir ayrılık geçmiş kartlar bunu söylüyor, hatta bitiren sensin gibi duruyor ama şu an bu kararından dolayı pişmansın. bu eski sevgilim dediğin kişi sanırım çünkü çok denk geleceksiniz aynı yerde gibisiniz. bu çocuk sana kızmış, ama o da yalnız hayatında biri yok gibi. kartlar diyor ki, senin iyice düşünmen lazım bu özlem geçici bir heves mi yoksa sahiden yeniden savaşıp ilişkini en baştan kurmaya gönlün var mı, bu adamla bir ömürlük yol için uğraşır mısın? bunun kararı da şu an kafanda net değil öyle görünüyor. ama eğer istiyorsan, bir miktar çabayla geri döndürülebilir gibi gördüm. kalpler hala sağlam ve o, senin onu düşündüğünden daha çok düşünüyor seni canım. ayrılıktan ötürü kalbi baya kırılmış.