Tarot ve Katina'ya karşılık İskambil Falı bakıyorum

bakacakmısın şimdi?

hemen yazayım. 87 doğumluyum, yay burcuyum. eşim ve benim bir sorunumuz var ama ailesel değil devletle alakalı, sorunumuz çözülecek mi? birde evlat istiyorum olacak mı?

bu devlet konusu her neyse, epey uğraşmışsınız hatta baya canlar sıkılmış normal hayatın seyri etkilenmiş ve daha ötesi de olacak malesef. çabalıyorsunuz ve bunu kişiliğinizden ödün vermeden yapıyorsunuz ancak bu durumdan ötürü canı çok sıkılan, 20 yaş üzeri ve akrep yengeç ya da balık burcu bir erkek çıktı. ayrıca bir de düşman kadın, bu duruma düşmeniz, bir türlü çözülmemesi boğa oğlak ya da başak burcu, 20 yaş üstü yine bir kadını epey mtlu etmiş gibi görünüyor.evliliğini ve huzurunu kıskanan bir kadın bu ve iyi bir insan değil, uzak durmanı tavsiye ederim her türlü.

bu konu biraz daha uzayacak ama çözülecek, ancak öyle yorgun ve bıkmış hissedeceksin ki çözüldü de ne oldu gibisinden hislerin olacak, yani sevinemeyeceksin yorgunluğundan ancak çözülecek canım. şu anki çabalarınız gerekli olan şey e onu da zaten yapıyorsunuz.

bu sene içinde bebek konusunun gündeme geleceğini düşünmüyorum, ama önümüzdeki iki yıl bir erkek evlat girebilir haneye, çok mutluluk verici ve hayırlı bir şekilde.

çok teşekkür ederim canım ağzına yüreğine sağlık...

sen kahveni yükle bakayım bende sana ve sorun varsa sor.

Banada bir Tarot atarmisin bi el ....

yaaaa aklimda biride yok öyle cok ciddi ama Beyaz tenli biri var bende kumralim ....

sag üst olsun bu Kadar yeterlimi bilmiyorum ... :)

canım falın için elimde çok kart kalmadı.kalan kartlarla elimden geldiğince yorumluyorum,

ilişkinizde hiç sıkıntı var mı şu aralar?canım ilişkiniz biraz yüzeysel bir hal almış sanki.yani şu an çok tutkulu bir ilişki görmedim kartlarda.iki taraf içinde geçerli bu durum.

esmer bir arkadaşınla aran bozuk.bir atışma durumları var ya da anlaşamıyorsun bu kişiyle.

ama sevgilin sadık bir insan, hayatında veya aklında senin dışında biri yok.İlişkini biraz hareketlendirin canım.belki de işe güce dalmış insanlarsınızdır.elinizdekini kaybetmeyin.

bir de ilişkinizde bir büyüğün yönlendirmesi var sanki ?

bu kadar açıldı canım falın.

ben 20 yaşındayım.başak burcuyum canım.Kelt hacı yöntemi olsun hayatımda biri yok, yakın zamanda biri görünüyor mu ?bir de şöyle genel bi üstünden geçersen :))

canım banada bakarsın dimi bilgileri vereyim kahveni bekliyorum.ben 90 doğumluyum.okulum yeni bitti yüksek lisansa tekrar kendi üniversteme girmek istiyorum ama ingilizce sınırı 60 yazıyo ben 52.5 aldım.eski seviglimde bu arada okuduğum okulda başka bölüm okuyo.o 91li:))) ama 90 kasımım ben.neyse bir hoca dedi ki bir yıl içinde 60 yaparsın gel başvur alınırsın ama bilmiyorum herkes bişey diyo.bu duruma bakar mısın? bide eski seviglimi çok özledim ben.onla durumumuza.ben beyaz tenli ela gözlü kızıl saçlı akrep burcuyum .oda esmer koyu saçlı gözüde kahverengi.koç burcu.başka ne lazımdı:)

evet o çok yoğun çalışıyor gecesi gündüzü karışmış vaziyette bir süredir, ve hep yorgun. yani o da üzülüyor yeterince ilgilenemiyor benimle diye, ben de arada sorun yaratıyorum falan. büyüğün yönlendirmesi yok, tüm arkadaşlarımla aram bozuldu bir esmer olsa keşke teşekkür ederim

canım benim falıma da bakarmısın istersen bende sana tarot bakarım bende deste kartlar var kartlarımı kendim seçip yazayım istersen sende kendi kartlarını seçip yaz öyle yorumlayalım olur mu

esmercim benim sorum anlattım aslında da kendi üniversitemde yüksek lisansa girmek istemek.ama çok karamsar ve sıkıntılıyım bu konuda.bide eski sevgilimin dönmesi.benonu çok özledim ama bu benim üniversitem zaten başka şehirde oda orda daha bitmedi okulu.teşekkür ederim şimdiden kahveni bekliyorum

canım sen karışık bir dönemdesin şu an.çok fazla konuşmaların gezmelerin koşuşturmaların var.sen çoğu insanın gıpta ettiği bi tipsin.kendi içinde dertlerin yok gibi ama senin erkek arkadaşınla sıkıntıların var gördüm.yani böyle pek görüşememe flaan.sen kendi kendine gezmeye takılmaya başlamışsın.insanlar sana karışıyo mu çok? sanki öyle geldi.yani böyle herkes bişey söyler ağzı olan konuşuyo misali.takma böyle şeyler.sen biraz kendi halinde bi tipsin gibi duruyo.sen sorun yaşıcaksın bu sevgilinle ama ayrılık olmicak.kendi içini çok karartıcağın bir dönem olucak bu.tek kendi içini değil ailenide daraltıcaksın.bu aralar ailevi biraz sıkıntın olabilir.ben aileden biriyle tartışcağını gördüm.senden biraz uzunca bu kilolu hafif.bu kadar canım

hahaha ups tamam... ben 25 yay burcuyum ...oda kova ...Yas...24... :)

canım bu aklımda dediğin kişi çok ciddi gibi gelmeye bilir ama doğru hamleler yaparsan bu kişi doğru kişi olabilir senin için. kartlar diyor ki, geçmişte gönül ilişkilerinle alakalı yanlış tercihlerin olmuş sana zarar veren. ancak şimdi bu eski deneyimleri hatırlayıp ciddiye almaya korkarsan bir şeyleri yine iyi olmayacak. kartlar dedi ki, aklını kullanarak hayatına çekmek istediğin insana yaklaşmalı ve duruma göre yelkenleri çok suya indirmeden onu tanımalısın. sonuç kartın dünya idi, açıp bakabilirsin anlamı her yerde aynıdır. iyi bir ilişki ve evlilik anlamına gelir canım, aklındaki insan düşündüğün kadar ciddiyetsiz mi, bir daha gözden geçir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…