- 12 Temmuz 2011
- 4.830
- 1.854
-
- Konu Sahibi ladyindream
kahvemi içtim (ışık hızıyla)fotoğrafları açıktan buradan mı yollayayım yoksa nasıl oluyor, yeniyim de ben bilemedim şimdi
kahvemi içtim (ışık hızıyla)fotoğrafları açıktan buradan mı yollayayım yoksa nasıl oluyor, yeniyim de ben bilemedim şimdi
bakacakmısın şimdi?
hemen yazayım. 87 doğumluyum, yay burcuyum. eşim ve benim bir sorunumuz var ama ailesel değil devletle alakalı, sorunumuz çözülecek mi? birde evlat istiyorum olacak mı?
bu devlet konusu her neyse, epey uğraşmışsınız hatta baya canlar sıkılmış normal hayatın seyri etkilenmiş ve daha ötesi de olacak malesef. çabalıyorsunuz ve bunu kişiliğinizden ödün vermeden yapıyorsunuz ancak bu durumdan ötürü canı çok sıkılan, 20 yaş üzeri ve akrep yengeç ya da balık burcu bir erkek çıktı. ayrıca bir de düşman kadın, bu duruma düşmeniz, bir türlü çözülmemesi boğa oğlak ya da başak burcu, 20 yaş üstü yine bir kadını epey mtlu etmiş gibi görünüyor.evliliğini ve huzurunu kıskanan bir kadın bu ve iyi bir insan değil, uzak durmanı tavsiye ederim her türlü.
bu konu biraz daha uzayacak ama çözülecek, ancak öyle yorgun ve bıkmış hissedeceksin ki çözüldü de ne oldu gibisinden hislerin olacak, yani sevinemeyeceksin yorgunluğundan ancak çözülecek canım. şu anki çabalarınız gerekli olan şey e onu da zaten yapıyorsunuz.
bu sene içinde bebek konusunun gündeme geleceğini düşünmüyorum, ama önümüzdeki iki yıl bir erkek evlat girebilir haneye, çok mutluluk verici ve hayırlı bir şekilde.
Banada bir Tarot atarmisin bi el....
yaaaa aklimda biride yok öyle cok ciddi ama Beyaz tenli biri var bende kumralim ....
sag üst olsunbu Kadar yeterlimi bilmiyorum ... :)
merhaba, ben kumralım sevgilim esmer ve sağ alt diyorum.
tarot bakabilirim ama gün ışığında bakmıyorum, hava karardığında bakıyorum ayrıca belirleyici kart için burcunu ve yaşını öğrenmem gerek ona göre açabilirim bir de genel mi istiyorsun, kelt hacı yöntemiyle bakılan ve hem soru sorabileceğin hem de genel durumuna baktırabileceğin bir açılım var, bir de özel dört kartlık ilişki açılımı var bakabileceğim.
tarot için değil, o iskambil falı şeysi. bana yaş ve burcun lazım :)
bu devlet konusu her neyse, epey uğraşmışsınız hatta baya canlar sıkılmış normal hayatın seyri etkilenmiş ve daha ötesi de olacak malesef. çabalıyorsunuz ve bunu kişiliğinizden ödün vermeden yapıyorsunuz ancak bu durumdan ötürü canı çok sıkılan, 20 yaş üzeri ve akrep yengeç ya da balık burcu bir erkek çıktı. ayrıca bir de düşman kadın, bu duruma düşmeniz, bir türlü çözülmemesi boğa oğlak ya da başak burcu, 20 yaş üstü yine bir kadını epey mtlu etmiş gibi görünüyor.evliliğini ve huzurunu kıskanan bir kadın bu ve iyi bir insan değil, uzak durmanı tavsiye ederim her türlü.
bu konu biraz daha uzayacak ama çözülecek, ancak öyle yorgun ve bıkmış hissedeceksin ki çözüldü de ne oldu gibisinden hislerin olacak, yani sevinemeyeceksin yorgunluğundan ancak çözülecek canım. şu anki çabalarınız gerekli olan şey e onu da zaten yapıyorsunuz.
bu sene içinde bebek konusunun gündeme geleceğini düşünmüyorum, ama önümüzdeki iki yıl bir erkek evlat girebilir haneye, çok mutluluk verici ve hayırlı bir şekilde.
çok teşekkür ederim canım ağzına yüreğine sağlık...
sen kahveni yükle bakayım bende sana ve sorun varsa sor.
canım falın için elimde çok kart kalmadı.kalan kartlarla elimden geldiğince yorumluyorum,
ilişkinizde hiç sıkıntı var mı şu aralar?canım ilişkiniz biraz yüzeysel bir hal almış sanki.yani şu an çok tutkulu bir ilişki görmedim kartlarda.iki taraf içinde geçerli bu durum.
esmer bir arkadaşınla aran bozuk.bir atışma durumları var ya da anlaşamıyorsun bu kişiyle.
ama sevgilin sadık bir insan, hayatında veya aklında senin dışında biri yok.İlişkini biraz hareketlendirin canım.belki de işe güce dalmış insanlarsınızdır.elinizdekini kaybetmeyin.
bir de ilişkinizde bir büyüğün yönlendirmesi var sanki ?
bu kadar açıldı canım falın.
ben 20 yaşındayım.başak burcuyum canım.Kelt hacı yöntemi olsun hayatımda biri yok, yakın zamanda biri görünüyor mu ?bir de şöyle genel bi üstünden geçersen :))
esmerciğim ekle kahveni sende.ekliyorum kahvemi şu an
merhaba, ben kumralım sevgilim esmer ve sağ alt diyorum.
tarot bakabilirim ama gün ışığında bakmıyorum, hava karardığında bakıyorum ayrıca belirleyici kart için burcunu ve yaşını öğrenmem gerek ona göre açabilirim bir de genel mi istiyorsun, kelt hacı yöntemiyle bakılan ve hem soru sorabileceğin hem de genel durumuna baktırabileceğin bir açılım var, bir de özel dört kartlık ilişki açılımı var bakabileceğim.
evet canım bir rahatsızlığım var yarın kontrole gidicem teş.ederim
rica ederim canım
hahaha upstamam... ben 25 yay burcuyum ...oda kova ...Yas...24... :)