-
- Konu Sahibi ladyindream
bilgileri yazarsan bakarım canım.
canım ten rengi gerek bu fal aslında iki kişiyle ve ten rengiyle bakılıyor ama tek kişi için bakacağım bana ten rengini söyle, birde mesela açık ten mi seversn koyu ten mi karşı tarafta hani yine formalite icabı bir kişilik kartı seçeceğim...
ben buğday tenliyim..benım sevgilim yok..ama esmer yada kumral olsun isterım)))teşekkür edeerrim merakla beklıyorum..
Kahve iç canım fallaşalım:)Kızlaaar yok mu fallaşmak isteyen son birkaç gün daha burdayım sonra yoğun bir döneme gireceğim, tarotlarınızı katinalarınızı bekliyorum iskambillerimle :)
Kahve iç canım fallaşalım:)
fal bana uzun soluklu bir ilişkiniz olacağını söylüyor, yakınlarda evlilik kartı görmedim ama evliliğin bu kişiyle olabilir.Dengeli bir işilkiniz var, ilişkide aşırıya kaçan bir taraf yok. ilişkinizde, aşkınızda kontrolli ve dengeli canım.Karşındaki insan oldukça sadık biri.
Sevgilinin etrafı şu an kalabalık görüyorum iş görüşmesi falan mı var, ya da yoğun bir işi var, her durumda onu yoğun bir dönem bekliyor sanırım.
Senin birkaç bayan arkadaşınla aranın bozulduğunu gördüm, beyaz tenli olanla daha ciddi bir sorun olabilir, dikkat et.
ailende, ya da akrabaların arasından birinde yakında bir evlilik görünüyor.Evleneceği kişi de maddi durumu oldukça iyi biri.
güzel bir fal, söylediğim birkaç bayan arkadaşınla aranın bozulması dışında, geleceğinde seni büyük bir problem beklemiyor.
İlişkim yok canım, başak burcuyum.Sorum da ilişki olsun artık :)
senin gelecekteki iliskinde mukemmelliyetci oldugun icin idareni kolay saglayacak birisi lazim canim.cok titizsin sanirim ask konsunda takintili bir yapin var kirilabilirsin partnerinin bir lafiyla yada takabilirsin gunlerce.gecmisnde birisi varmis bu kisi evlenince karisini aldatabilecek bir yapidaymis lider olan birisiymis iliskide ve sen ona asik yogun duygular beslemissin iliski sirasinda belki 3.kisi sokmustur araya fakat tekrar sana donus yapmis olabilir oyle bir yapiya sahip bir erkek belkide araniz hic olmadi o baskasiylayken san a gidip geldi boyle bir tip.sizin olmamis ama bitmis.su siralar yine bu kisiyle yada bir erkekle gorusuyor gorusecek gibisin bu kisiyle iliskin bicak sirtinda olacak kavga ve gurultu cikti hatta araya baska kisilerde girecek kardes arkadas gibi. bu bahsettigim erkek esmer gulumsemesi guzel birisi gonlunu hos tutman lazim oylece sna sadik olacak kadinlara karsi cok comert onunla alay edersen ruh hali degisken oldgu icin sana farkli davranislar sergileyebilir inisli cikisli bir iliski olacak bu cinsel cekimde olacak bu eski sevgilinse basta bahsettigim belki o kisidir yada yeni birisi ama hareketlerine alisik oldugun bir erkek olarak cikti
canım bir aksilik çıkmazsa kahveyi yarın koyayım içeyim de, senin falının üstünden de biraz geçsin, yoksa doğruluk payı düşün bir fal olur.
Bana da baka bilirmisin rica etsem?Süpersin canm bende diyordum Kim bana iskambil bakar diye :)) Ben esmer hoslandigim kisi kumral suan aramizda bisey yok sadece bakisma
bende cingene tarotu bakiyorum genel bi bakim yapiyorum