- 10 Şubat 2013
- 351
- 31
-
- Konu Sahibi ladyindream
evet kızlar,yeni falım :)) haydi size zahmet :)
Eki Görüntüle 799661 Eki Görüntüle 799662 Eki Görüntüle 799663
Eki Görüntüle 799664 Eki Görüntüle 799665 Eki Görüntüle 799666 Eki Görüntüle 799667 Eki Görüntüle 799668 Eki Görüntüle 799669
falını iyi okumadın sanırım :) 4 vadeye kadar haber alacaksın, arayacak ve yüzyüze görüşmeniz olacak sizin.
Merhaba kızlar, bu fala bakmayı uzun süre önce bırakmıştım aslında.Ama son günlerde çevre baskısıyla kartlarımı raflardan indirip tekrar elime aldım.:)
Dediğim gibi Tarot veya Katina karşılığında bakacağım, o yüzden lütfen herkesten istek gelmesin.
Bu falı bilenleriniz vardır.Ten rengiyle bakıyorum yani sizin ve aklınızdaki kişinin(hoşlandığınız,sevgiliniz,eşiniz vs.) ten rengini söylemeniz gerekecek.Ayrıca bu kişinin tam olarak neyiniz olduğunu belirtirseniz daha net bir fal açabilirim.
Ayrıca şu iki soruya cevap vermelisiniz, sağ mı sol mu? alt mı üst mü? (sağ alt, sol üst vs..)
Eğer hayatınızda kimse yoksa ama fal baktırmak istiyorsanız şöyle birşey düşündüm, eski sevgilinizin veya hoşlandığınız ten rengini söyleyin.Çünkü bu fal her ne kadar çiftler için olsada açtığımda iki kişinin falı çıkıyor, yani bir taraf onunla bir taraf sizinle ilgili.Bu durumda sadece sizinle ilgili olan tarafı yorumlamaya çalışacağım.
Evet kızlar, haydi fallaşmaya :)
Canım bana iskambil açarmısın,karşılığında tarot bakarım
O: Uzun boylu,esmer + 1 gözünün altında beni var
Ben: Orta boylu,beyaz tenli
Ikimizinde ismimiz N harfiyle başlıyor, 5 harfli
Önceden çok teşekkür ederim,eline yüreğine sağlıkALLAH gönlüne göre versin INŞALLAH
merak ettiğin ne var, ona göre bakacağım yani sorun falan varmı?
merak ettiğin ne var, ona göre bakacağım yani sorun falan varmı?
Eki Görüntüle 803459 Eki Görüntüle 803460 Eki Görüntüle 803461 Eki Görüntüle 803462 Eki Görüntüle 803463 Eki Görüntüle 803464 Eki Görüntüle 803465 Eki Görüntüle 803466 Eki Görüntüle 803467 Eki Görüntüle 803468 Eki Görüntüle 803469 Eki Görüntüle 803470 Eki Görüntüle 803471 Eki Görüntüle 803472 Eki Görüntüle 803473 Eki Görüntüle 803474 Eki Görüntüle 803475
canım sen bu aralar çevrendekilere karşı bir güvensizlik yaşıyorsun.bir belirsizlik yüzünden başka birinden yardım almışsın ama pekte tanımadığın yani nasıl biridir bilmediğin biri.devletle olan sorun için sanırım birinden yardım almayı denemişsiniz ama ona da fazla güvenmiyorsunuz sanki yasadışı yada normal olağan şekilde değilde daha başka yollardan çözmeyi deniyor bu kişi yada siz öyle yapıyorsunuz.canım eşin ateş grubundan mı?eğeer öyleyse eşin olabilir biraz lükse düşkün ve taraf tutan biri sanırım.geçen 3-5 gün içinde kafanda karışıklık yaşamışsın.sanki sen fedakarlık yapıyorsun o yapmıyor gibisinden kafan karışmış.canım yakın zamanda seni tatmin etmeyen bir iş bitecek.ben bunu devletle ilgili beklentinin olmaması olarak yorumladım(sen onu merak ettiğin için) ama başka birşey de olabilir.bu konuda hedefe ulaşmakta zorlanacaksınız biraz.sanki burada siz ya yapmanız gerekeni yapmıyorsunuz yani geniş davranıyorsunuz yada yanlış yönde hareket ediyorsunuz.şöyle bişey yaşayabilirsiniz önce başarmış gibi olup sonrada aslında başarısız olduğunuzu farkedebilirsiniz.çevrende de planlarının bozulduğu düşünülüyor.sonunda bu girişimde başarısız olacaksınız ikilemde kalacaksın ama yeni bir teklif gelecek sana yada bir haber.bir bebek haberi olabilir
teşekkürler ama ateş grubundan değil eşim, benim. ve ateş grubu olan ve bu işin içinde olan biriyle sorun yaşıyorum o olabilir mi?
canım özel mesajda attım sana sıktıysam özür dilerim nolur kusuruma bakma fallaşalım mı canım çok ihtiyacım var benimde işin yoksa eğer müsaitsen canım?
canım fallaşalım mı
canım ben geçen gün bakmıştım zaten sana sen bana bakmadın:26:
canım yani bende sana geçen hafta bakmıştım sende bana bakmamıştın ama sorun değil.iskambil kartı çekiyorum senin için
pek yakında başından çok hayırlı bir evlenme veya nişanlanma geçecek.aynı zamanda ticarette işlerini düzeltecek büyük karlar elde edeceksin(sanırım çalışmıyorsun ama falında öyle çıktı bakarsın işe girersin) bugünlerde uzun bir yolculuğa çıkacaksın bu yolculuk senin için hayırlı ve faydalı olacak.tanıdığın birinin sana bir kötülük yapmasından korkuyorsun.fakat merak etme bu size birşey yapamayacak tersine kazdığı kuyuya kendi düşecektir.kısmetinin kapalı olduğundan şikayetçiysen bunun için üzülme yakında her dileğin uygun bir şekilde yerine gelecek
özür dilerim ben onu hatırlamamışım canım kusuruma bakma aklım çok karışık çok kötüyüm ben kaç haftadır gerçekten üzgünüm.ekle kahveni bakayım bunun hesabını pek yapmazdım ama cidden kötü olduğum için.dün mesela çok yakın arkadaşımın vefat haberini aldım..dualarını esirgeme olur mu senden.ekle kahveni bakayım.
evlenme imkansız canım daha yeni bitti okulum benim ticaret değil işe girmek istemiyorum ben pek tutmadı bu ama olsun
başın sağolsun canım hiç önemli değil ben zaten görüyorum forumda sorunların olduğunu sıkıntılı olduğunu biliyorum inşallah tez zamanda hayırlısıyla herşey düzelir mutlu olursun canım üzme tatlı canını herşey olacağına varır
Eki Görüntüle 803601 Eki Görüntüle 803602 Eki Görüntüle 803603 Eki Görüntüle 803604 Eki Görüntüle 803605 Eki Görüntüle 803606 Eki Görüntüle 803607 Eki Görüntüle 803608 Eki Görüntüle 803609 Eki Görüntüle 803610 Eki Görüntüle 803611 Eki Görüntüle 803613 Eki Görüntüle 803614 Eki Görüntüle 803615 Eki Görüntüle 803616 Eki Görüntüle 803617 Eki Görüntüle 803618
teşekkür ederim canım.mekanı cennet olur inşallah çok üzgünüm.evet baya sıkıntılıyım fallara bakarkende hep kötüyüm olumsuz dersem dikkate almayın diye başlıyorum biliyosun..
canım bak sıkıntılarını atmaya başlıcakken tam kötü bi haber duyucaksın.erkek arkadaşınla iyi mi aranız bilmiyorum da değilse senden sakladığı önemli bişey duyucaksın.bir kız arkadaşınla bunu konuşup dertleşiceksin ama çıakr yol bulamıcaksın.hasta mı var ailede canım? allah korusun dikkat edin ona.göz yaşın olcuak ama azıcık.bu aralar sıkıntılısın sende.bu dertlerini atlatabilirsen çok güzel yolun temiz.ama biraz için sıkılıcak.bir yolun var bu erkek arkadaşınla duyduğun haberden sonra o yol rahatlatıcak seni merak etme.bu kadar görebildim kusuruma bakma
canım erkek arkadaşımla ayrıldıkta benden sakladığı şey nasıl bişey acaba görsen yazardın ama merak ettim yine de bir şansımı deniyim dedim