Tarot ve Katina'ya karşılık İskambil Falı bakıyorum

falını iyi okumadın sanırım :) 4 vadeye kadar haber alacaksın, arayacak ve yüzyüze görüşmeniz olacak sizin.

canım özel mesajda attım sana sıktıysam özür dilerim nolur kusuruma bakma fallaşalım mı canım çok ihtiyacım var benimde işin yoksa eğer müsaitsen canım?

Canım bana iskambil açarmısın,karşılığında tarot bakarım

O: Uzun boylu,esmer + 1 gözünün altında beni var

Ben: Orta boylu,beyaz tenli

Ikimizinde ismimiz N harfiyle başlıyor, 5 harfli

Önceden çok teşekkür ederim,eline yüreğine sağlık ALLAH gönlüne göre versin INŞALLAH

Canım unuttum söylemeyi sağ, üst olsun

canım sen bu aralar çevrendekilere karşı bir güvensizlik yaşıyorsun.bir belirsizlik yüzünden başka birinden yardım almışsın ama pekte tanımadığın yani nasıl biridir bilmediğin biri.devletle olan sorun için sanırım birinden yardım almayı denemişsiniz ama ona da fazla güvenmiyorsunuz sanki yasadışı yada normal olağan şekilde değilde daha başka yollardan çözmeyi deniyor bu kişi yada siz öyle yapıyorsunuz.canım eşin ateş grubundan mı?eğeer öyleyse eşin olabilir biraz lükse düşkün ve taraf tutan biri sanırım.geçen 3-5 gün içinde kafanda karışıklık yaşamışsın.sanki sen fedakarlık yapıyorsun o yapmıyor gibisinden kafan karışmış.canım yakın zamanda seni tatmin etmeyen bir iş bitecek.ben bunu devletle ilgili beklentinin olmaması olarak yorumladım(sen onu merak ettiğin için) ama başka birşey de olabilir.bu konuda hedefe ulaşmakta zorlanacaksınız biraz.sanki burada siz ya yapmanız gerekeni yapmıyorsunuz yani geniş davranıyorsunuz yada yanlış yönde hareket ediyorsunuz.şöyle bişey yaşayabilirsiniz önce başarmış gibi olup sonrada aslında başarısız olduğunuzu farkedebilirsiniz.çevrende de planlarının bozulduğu düşünülüyor.sonunda bu girişimde başarısız olacaksınız ikilemde kalacaksın ama yeni bir teklif gelecek sana yada bir haber.bir bebek haberi olabilir

merak ettiğin ne var, ona göre bakacağım yani sorun falan varmı?

içinden çıkamadıkların seni duygusal bir boşluğa itiyor. ayrıldığın kişininde aklı sende ama ikinizde bir bezmişlik olmuş.

çevresinden dolayı sıkıntılı bir durumda sevgilin ama ondan bir telefon alacaksın, onun eli telefona gitmiş ama vazgeçmiş.

telefondan sonra bir buluşma gerçekleşecek ama biraz sıkıntılı başlasa da istediğin gibi sonuçlanabilir.

seni sıkan bir takım insanlardan uzak durmanı tavsiye ederim, herkes senin gibi iyi niyetli olamayabilir.
biri rahatsızlanabilir ailede ya da akraba ama hemen toparlayacak kendini.

parasal sıkıntılarınız varsa son bulacak. balık burcu yada su grubu kimse öyle birinden seni çok mutlu bir haber alacaksın.

biri senden hoşlanıyor yada duyacaksın, kafan karışacak ama sen kalbindekine yöneleceksin.

kendinde yenilikler yapabilirsin bu da sana iyi gelecek.

sana bir yol ayrımı gözüküyor, tercih yapmak zorunda kalacağın şeyler olabillir.

makam olarak yüksek ve çevresi geniş birinden hiç beklemediğin bir yardım alacaksın.

erkek arkadaşının arkasında esmere yakın bir kız çıkmış ama erkek arkadaşın sırt dönmüş ona, yani sevgili falan gibi değiller sanki bir tanıdığı ve onunla konuşmak istemiyor gibi.

biraz daha sıkıntı çekebilirsin ama az bir zaman sonra kalbinden geçirdiğin 2 şey gerçekleşecek.

aranızda ki bağ kopmamış.

her şey gönlünce olsun canım

teşekkürler ama ateş grubundan değil eşim, benim. ve ateş grubu olan ve bu işin içinde olan biriyle sorun yaşıyorum o olabilir mi?

canım yani bende sana geçen hafta bakmıştım sende bana bakmamıştın ama sorun değil.iskambil kartı çekiyorum senin için

pek yakında başından çok hayırlı bir evlenme veya nişanlanma geçecek.aynı zamanda ticarette işlerini düzeltecek büyük karlar elde edeceksin(sanırım çalışmıyorsun ama falında öyle çıktı bakarsın işe girersin ) bugünlerde uzun bir yolculuğa çıkacaksın bu yolculuk senin için hayırlı ve faydalı olacak.tanıdığın birinin sana bir kötülük yapmasından korkuyorsun.fakat merak etme bu size birşey yapamayacak tersine kazdığı kuyuya kendi düşecektir.kısmetinin kapalı olduğundan şikayetçiysen bunun için üzülme yakında her dileğin uygun bir şekilde yerine gelecek

canım ben geçen gün bakmıştım zaten sana sen bana bakmadın:26:

özür dilerim ben onu hatırlamamışım canım kusuruma bakma aklım çok karışık çok kötüyüm ben kaç haftadır gerçekten üzgünüm.ekle kahveni bakayım bunun hesabını pek yapmazdım ama cidden kötü olduğum için.dün mesela çok yakın arkadaşımın vefat haberini aldım..dualarını esirgeme olur mu senden.ekle kahveni bakayım.
evlenme imkansız canım daha yeni bitti okulum benim ticaret değil işe girmek istemiyorum ben pek tutmadı bu ama olsun

başın sağolsun canım hiç önemli değil ben zaten görüyorum forumda sorunların olduğunu sıkıntılı olduğunu biliyorum inşallah tez zamanda hayırlısıyla herşey düzelir mutlu olursun canım üzme tatlı canını herşey olacağına varır

Eki Görüntüle 803601 Eki Görüntüle 803602 Eki Görüntüle 803603 Eki Görüntüle 803604 Eki Görüntüle 803605 Eki Görüntüle 803606 Eki Görüntüle 803607 Eki Görüntüle 803608 Eki Görüntüle 803609 Eki Görüntüle 803610 Eki Görüntüle 803611 Eki Görüntüle 803613 Eki Görüntüle 803614 Eki Görüntüle 803615 Eki Görüntüle 803616 Eki Görüntüle 803617 Eki Görüntüle 803618

teşekkür ederim canım.mekanı cennet olur inşallah çok üzgünüm.evet baya sıkıntılıyım fallara bakarkende hep kötüyüm olumsuz dersem dikkate almayın diye başlıyorum biliyosun..
canım bak sıkıntılarını atmaya başlıcakken tam kötü bi haber duyucaksın.erkek arkadaşınla iyi mi aranız bilmiyorum da değilse senden sakladığı önemli bişey duyucaksın.bir kız arkadaşınla bunu konuşup dertleşiceksin ama çıakr yol bulamıcaksın.hasta mı var ailede canım? allah korusun dikkat edin ona.göz yaşın olcuak ama azıcık.bu aralar sıkıntılısın sende.bu dertlerini atlatabilirsen çok güzel yolun temiz.ama biraz için sıkılıcak.bir yolun var bu erkek arkadaşınla duyduğun haberden sonra o yol rahatlatıcak seni merak etme.bu kadar görebildim kusuruma bakma

canım erkek arkadaşımla ayrıldıkta benden sakladığı şey nasıl bişey acaba görsen yazardın ama merak ettim yine de bir şansımı deniyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…