- 10 Şubat 2013
- 351
- 31
-
- Konu Sahibi ladyindream
Canım unuttum söylemeyi sağ, üst olsun
canım bu kişinin neyin olduğunu belirtmemişsin sevgilin sanırım.eğer öyleyse ilişkide ona daha düşkün olan tarafın sen olduğunu söylüyor kartlar.değilse de sende onun aklındasın yani seni farketmiş hoşlanıyor olabilir bir şekilde aklını kurcalıyorsun.
ne kadar daha düşkün olsanda sınırlarını bilen birisin kimseye körü körüne bağlanmıyorsun bu kişi içinde bu geçerli sevgin çok ama kontrol altında.
bu kişinin geçnmişinde esmer biri olabilir ama irtibatı kesmişler şu an bir alakaları görünmüyor.ve bu kişi maddi anlamda güzel bir döneme girecek.
sana gelince seninde şu an tam aklının baş köşesinde bu insan var, baya önemsiyorsun.sevgilinle kısa bir süre ayrı kalman söz konusu olabilir askere gidecektir iş içindir vs.ya da en kötü ihtimal eski sevgilin olabilir çünkü ayrılık kartı var.
canım senin de geçmişinde sana üzüntü yaşatan beyaz tenli biri olmuş ama sen bunu çoktan atlatmışsın.
biri kız biri erkek olmak üzere şu an senin sinirini bozan iki kişi var ya da ilerde olabilir bunlara hazır ol.yakın arkadaşlarının arasında ciddi bir olay geçecek sanırım seni direk ilgilendirmiyor ama ister istemez bu işin içine girmek durumunda kalabilirsin.
Merhaba kızlar, bu fala bakmayı uzun süre önce bırakmıştım aslında.Ama son günlerde çevre baskısıyla kartlarımı raflardan indirip tekrar elime aldım.:)
Dediğim gibi Tarot veya Katina karşılığında bakacağım, o yüzden lütfen herkesten istek gelmesin.
Bu falı bilenleriniz vardır.Ten rengiyle bakıyorum yani sizin ve aklınızdaki kişinin(hoşlandığınız,sevgiliniz,eşiniz vs.) ten rengini söylemeniz gerekecek.Ayrıca bu kişinin tam olarak neyiniz olduğunu belirtirseniz daha net bir fal açabilirim.
Ayrıca şu iki soruya cevap vermelisiniz, sağ mı sol mu? alt mı üst mü? (sağ alt, sol üst vs..)
Eğer hayatınızda kimse yoksa ama fal baktırmak istiyorsanız şöyle birşey düşündüm, eski sevgilinizin veya hoşlandığınız ten rengini söyleyin.Çünkü bu fal her ne kadar çiftler için olsada açtığımda iki kişinin falı çıkıyor, yani bir taraf onunla bir taraf sizinle ilgili.Bu durumda sadece sizinle ilgili olan tarafı yorumlamaya çalışacağım.
Evet kızlar, haydi fallaşmaya :)
canim bana askla alakali sorunu ve burclari yaz yolla katina bakarim.
benimde bilgilerim sunlar
ben kumral
sevgilim beyaz tenli
sevgiliyizzz sag ve ust diyorum
benim aşk ve iş hayatımla ilgili detaylı bakabilir misiniz???bende tarot kahve ikisinede elimden geldiğince bakabilrim..tarot bakmayı az çok öğrendim ama kendime bakmıyorum oyle olmuyor..
bilgileri yazarsan bakarım canım.
teşekkür ederim..burcum terazi ilişkim yok..biri vardı çok ilgili geldi ve sustu...iş yönünden de karmakarışığım ama aşk hayatımla ilgili bakarsan sevinirim..
sol üst eğer olmuyorsa sağ üst..herkes sağ ust yazmıs anlamadım o sebepten.
Canım banada bakar mısın kahvene bakmıştım. Olmadı yeni kahve ekle yine bakayım. Ben beyaz tenli kızıl saçlı ela gözlüyüm akrep burcuyum. Oda esmer kahverengi gözlü koyu saçlı koç burcu. Eski sevgilim 
sağ, sol? alt, üst? canım:)
Sol alt canım:)
canım eski sevgilindi yanılmıyorsam ama sanki ilişkinizde yeniden güzel şeyler olacak gibi.konuştunuz mu bilmiyorum ama iki taraftan biri bir adım atarsa aşkınızda yeniden bir filizlenme olacak karşı taraf geçmişte her ne olduysa unutup size olan sevgisini yeniden kazanacak.tutkulu bir aşk olabilir.
şu anda eski sevgilinin etrafında esmer bir kız dönüyör, seninki ona yüz vermiyor ama yinede dikkat et.çevresi de bu kızla onun arasını yapmaya çalışabilir.
Seninde esmer bir talibin olacak canım eğer bir barışma yaşanmazsa, ya da yaşanmadan önce, ama sen de bu kişiye pek şans vermeyeceksin gibi.