Tarot ve Katina'ya karşılık İskambil Falı bakıyorum

altı üstü anladım canım ben beyaz sevgilim kumral sol üst olsun birde dün ayrıldık

tarot falın
dengeli uyumlu bilinçaltın ve bilincin dengede olan birisin sağlıklısın.bu aralar hayatında bir değişim yaşıyorsun ve bu değişime uyum sağlayabiliyorsun.yalnız işlerini yaparken odaklanmada sorun yaşıyorsun.sinirsel bir rahatsızlığın mı var canım?canım bir ilişkin varmı bilmiyorum ama olmayıpta olmasını istediğin bir ilişki de olabilir sanırım bu kişiyi çok seviyorsun ama o senin için doğru kişi değil bence.geçen 3-5 gün içinde evli bir erkek arkadaşınla görüşmen olmuş olabilir mi?yakın zamanda maddi sorunlar yaşayabilirsin.geleceğinle ilgili mücadele vermişsin ve bunun olumlu sonuçlarını almaya başlayacaksın.eskimiş fikirleri savunuyor bu yüzden fikirlerini kabul ettirmede sorun mu yaşıyorsun.etrafında para konusunda sıkıntılı olduğun düşünülüyor.bu belki senin değilde erkek arkadaşının maddi durumunun kötü olduğu da düşünülüyor olabilir sevgilin yada eşin varsa tabi.ilerde yeni bir ilişkiye başlayabilirsin bu belki çalışıyor olursan işin aracılığıyla tanıyacağın biri olabilir fakat başarmak için bencillik yapmamalısın.zor olanı seviyorsun sanırım ama amaçlarını belirlerken zor olanı seçmek yerine ulaşılabilir olanı seçersen daha mutlu olursun.bu ilişkin içinde geçerli.

ben kumral eşim esmer sag üst diyorum banada nakarmısınız lütfeeennnn

Canım kalbinin yanında derin üzüntü kartı çıktı.Evet gerçekten üzülmüşsün.Canım senin kalbin senin tarafında onun ki kendi tarafında.O büyük ihtimalle seni unutmaya başlıyor.Ama hayatında başka bir kız yok sanırım.canım bu bahsettiğin kişi birisi babası veya bir aile büyüğü olmak üzere 2 erkek bir bayanla bir kavga gibi birşey yaşamış olabilir.bununla ilgili üzüntü duymuş ya da babası ilişkinize karşı mıydı bilmiyorum.

Canım senin kalbin kendi tarafında, bu aslında onu untmaya başladığını gösterir.Sen takıntı haline getirmişsin bu kişiyi ya olayları kendiNe yediremediğinden unutamıyorsun blmiyorum ama unutabilirsin onu yeni bir sayfa açabilirsin kendine o güç sende var.Canım esmer tenli başka bir insanla çok güzel bir ilişkin olacak bu kişiyle evlilik kartı da var, kalpleriniz arka arkaya biraz sabır sadece.

açık tenli ya da kumral bir arkadaşınla atıştın mı biraz kırmışsınız birbirinizi ama düzelecek aranız.Baya samimisiniz.

Sana okulla ilgili şunları söyleyebilirim, yakın zamanda eline para geçecek bu olaylar iyiye bağlanacak.Sana esmer orta yaşlı bir adam yardım edecek destek olacak.Herşeyin iyi olacağına inan ve vazgeçme canım, elinden geleni yap herşey güzel olacak.

Zaten hassas bir dönemdesin bu falda sana olumsuz görünen yerleri de çok takma canım, fal bu sonuçta ne olacağını Allah bilir.İnşallah en hayırlısı olur senin içinde :)

canım sen diğer arkadaştan istedin heralde ama ilişkinle ilgili tarot açtım sana

dengeli ve uyumlu bir ilişkin var.parasal konuda aranızda ufak bir sorun olabilir buna dikkat et yani sorun çıkarmamaya çalış.eşin sana karşı kendini yetersiz hissediyor olabilir.fakat bu sıkıntılarınızı aşacaksınız canım ilerde maddi sorunlarınızı aşmanız için karşnıza bir fırsat çıkacak bu fırsatı değerlendirmelisiniz

ben kumral eşim esmer sag üst diyorum banada nakarmısınız lütfeeennnn

yok canım fal sonuçta biliyorum.sen bu çocukla konuşmamızı görüyor musun? evet başka biri yok canım hala sosyal ağlardan ekliyiz takipteyim:))

banada bakar mısın . :) bende sana tarot bakarım. :) yada kahve falı.

hoşlandığım kişi ile ilgili fal istiyorum. ikimizde kumralız. o biraz daha açık tenli. sağ üst olsun canım :)

pek hoşuma giden şeyler çıkmadı ama sen ne yapacaksın .teşekkür ederim canım

canım onun kalbi kendi tarafında derken ne demek istedin

anladım canım teş.ederim

banada bakarmısınız lüüüüüüüüüüüütfeeeeeeeennnnn çok sıkıntılıym

Eşiniz size sizin ona olduğunuzdan daha düşkün.Yakın zamanda bazı tartışmalar yaşanmış ama birbirinizi seviyorsunuz.

Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama böyle kısa süreli bir ayrılık görünüyor.sonra kavuşacaksınız ama.yaşı büyükse askere gidecektir belki.biraz zorlanıyorum yorumlamada.

Elinize genç birinden para gelecek.Yaşça büyük bir insandan bir öneri bir iş teklifi gibi birşeyler var.

esmer bir akrabanız veya bayan arkadaşınızla ailecek bir probleminiz olmuş gibi anlaşamıyorsunuz sanki.

banada bakar mısın . :) bende sana tarot bakarım. :) yada kahve falı.

hoşlandığım kişi ile ilgili fal istiyorum. ikimizde kumralız. o biraz daha açık tenli. sağ üst olsun canım :)

canım ben tarot istiyorum vermem gereken bilgiler var mı ?

canım o kişiyle ciddi durumlar yok görünüyor.öyle ikinizde çok tutkulu değilsiniz ama sen bu kişiyi ondan daha çok düşünüyorsun.

canım geçmişinde beyaz tenli erkekle bir üzüntü yaşamışsın.eski sevgilin falan sanıyorum.evlilik kartları var ama sanki bu kişiyi aile vasıtasıyla falan tanıyacaksın.birde senden yaşça büyük ve aranın bozuk olduğu birileri var.

bu söylediğin kişiyle bir düşünme bakışma durumları var ama ciddi birşey yok gibi tatlım.Ama senin başka kısmetlerin olacak esmer olabilir bu kişi.dediğim gibi büyüklerin vasıtasıyla tanışabilirsin, bu büyükler illa aile olacak diye bir kaide yok.

bu kadar canım :)

sağol canım. acaba bu beyaz tenli o olabilir mi :))) kumral ama ten rengi açık. tarot kartın varsa kart çek canım. eğer yoksa internetten çekebilirsin.

canım benim katina falıma da bakarmısın bende sana istersen yine tarot bakayım merak ettiğin bir konu varsa onunla ilgili bakabilirim fazla bahsetmeden soru olarak sorarsan. katina için ne gerekiyor ben beyaz tenliyim o da kumral canım burçlarımız ben balık o başak

sağol canım. acaba bu beyaz tenli o olabilir mi :))) kumral ama ten rengi açık. tarot kartın varsa kart çek canım. eğer yoksa internetten çekebilirsin.

canım bende esmer biri çıktı :) ama fal bu tabi ki herşey olabilir .canım internet kartı sonra çekeyim şu an birkaç işim var ben mesaj atarım çektiğimde ??

canım hadi kahve içte bende sana bakayım :)

ne yazık ki elimde katina destesi yok tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…