Tarot ve Katina'ya karşılık İskambil Falı bakıyorum

Eki Görüntüle 797529 Eki Görüntüle 797530 Eki Görüntüle 797531 Eki Görüntüle 797532 Eki Görüntüle 797533 Eki Görüntüle 797534 Eki Görüntüle 797535 Eki Görüntüle 797536 Eki Görüntüle 797537
esmercim benim sorum anlattım aslında da kendi üniversitemde yüksek lisansa girmek istemek.ama çok karamsar ve sıkıntılıyım bu konuda.bide eski sevgilimin dönmesi.benonu çok özledim:KK43: ama bu benim üniversitem zaten başka şehirde oda orda daha bitmedi okulu.teşekkür ederim şimdiden kahveni bekliyorum

canım bir yüzleşme var böyle, bu konuşma aslında iki kişi arasında geçiyor ama arada birileri var bunlar gerek gözetiyor gerek yönlendirme yapıyor ve çok ta etkililer bu konuda.

sanki erkek arkadaşını engelleyen biri var artık ailesinden biri mi yoksa hayatından biri mi bilmiyorum ama bu sana doğru gelmesini istemeyen biri.

canım falında kocaman bi lale gördm üstündede sen varsın anlamıda çok mükemmel bir aşk falanmış.artık eski sevgilinle mi olur yeni biriylemi olur bilmiyorum.

çevrende böyle bi paylaço var.yani senle gülüyor eğleniyor ama arkandan ne yaptığı meçhul.dikkat et.

yol göremedim ben bu falda o yüzden üni hakkında yorum yapamayacağım canm.

falına bakarken bilgisayarım bozldu:)) tekrar yazıyorum canım.senin çok karışık bi dönemde olduğunu görüyorum.bir yol ayrımın olacak.sen bayadır bişey için çabalıyosun eşinde çabalıyo.bu işle ilgili.buna biraz daha yoğunlaşıp uğraşacaksın.bir süre daha böyle gidicek hayatın karışık yani.bir bayan var tanışmıyosan tanışıcaksın.saçı toplu uzunca.gerim gerim gerilen biri bu çok kasıntı bi bayan özgüveni çok fazla.iyi biri değil bu güvenme sakın.çok bıktığın bi anda bu uğraştığın iş olacak.olumsuz düşünme çabala olucak canım.bak ara ara üzülüceksin tparlanamıcak gibi hissedeceksin ama düzelicek herşey sabret canım zamana bırak.sen çocuk mu istiyosun? hamileliğine daha çok var ama olucak öyle çıkmış.hayatın dalgalı çok düşünme kafanı takma temiz çünkü falın sadece karışı kbir dönemdesin.

teşekkür ederim canım ağzına sağlık. lakin bu bayan neyle alakalı tanışıcam anlamadım.

içini ferah tut çok kısa zaman sonra yaşamak istediklerin teker teker çıkacak karşına... :KK54:

canım benim inşallaaaah.ben salı günü okuluma gidip konuşmayı düşünüyorum.bu eski salağım beni sence ne zaman arar? yüksek lisans işi haftaya belli olucak ama konuşucam.aslında çok üzüldüm ingilizceyi geçememiş olmaya.geçememek değil 50yi geçtimde 60 istemesi sıkıntılı.bi baktım dili geçen kimse yok sevindim aslında bi nevi:))

canım bir yüzleşme var böyle, bu konuşma aslında iki kişi arasında geçiyor ama arada birileri var bunlar gerek gözetiyor gerek yönlendirme yapıyor ve çok ta etkililer bu konuda.

sanki erkek arkadaşını engelleyen biri var artık ailesinden biri mi yoksa hayatından biri mi bilmiyorum ama bu sana doğru gelmesini istemeyen biri.

canım falında kocaman bi lale gördm üstündede sen varsın anlamıda çok mükemmel bir aşk falanmış.artık eski sevgilinle mi olur yeni biriylemi olur bilmiyorum.

çevrende böyle bi paylaço var.yani senle gülüyor eğleniyor ama arkandan ne yaptığı meçhul.dikkat et.

yol göremedim ben bu falda o yüzden üni hakkında yorum yapamayacağım canm.

teşekkür eederim canım ama yüzleşme varsa gidiyorumdur ben:)) yani zaten gidicem bi kaç güne konuşmak için hocalarımla.sağol canım

canım benim inşallaaaah.ben salı günü okuluma gidip konuşmayı düşünüyorum.bu eski salağım beni sence ne zaman arar? yüksek lisans işi haftaya belli olucak ama konuşucam.aslında çok üzüldüm ingilizceyi geçememiş olmaya.geçememek değil 50yi geçtimde 60 istemesi sıkıntılı.bi baktım dili geçen kimse yok sevindim aslında bi nevi:))

falını iyi okumadın sanırım :) 4 vadeye kadar haber alacaksın, arayacak ve yüzyüze görüşmeniz olacak sizin.

o benden ayrıldı.hemde hiç beklemediğim bi anda.ama ben bilmeden bişeyler yapmış olabilirim söylemedi çok uğraştım ayrılmayalım diye dinlemedi.sevmiyomuş gibi davrandı.kimse olduğunu sanmıyorum bende hayatında sosyal ağlardan ekliyiz hala takipteyim:)) beni arasa ben isterim ama aklım karışık ondan çok öncelikli düşündüğüm konular var.bu okulun bitmesi yüksek lisans istemem ailemin karışması sürekli.sence araması olucak mı?

olacak gibi ancak bi karşılaşmanız falan olacak öncesinde konuşmadan, yani kendiliğinden değil, seni görecek yüzyüze. sonrasında aklına düşüp arayacak.

falını iyi okumadın sanırım :) 4 vadeye kadar haber alacaksın, arayacak ve yüzyüze görüşmeniz olacak sizin.

gerçekten hiç onu okumamışım kız sağol:))) ay canııım inşallaaah çok sağol çok sevindirdin beni hadi inşallah.şu okul işim olsunda ilk ölücem yoksa sıkıntıdan 5 kilo verdim

Merhabalar, topiği hareketlendirmek adına yeni falımı yüklüyorum.Bakana kahve ya da iskambil falı bakacağım. $1.jpg $2.jpg $3.jpg $4.jpg $5.jpg $6.jpg $7.jpg $8.jpg $9.jpg

babyster canım fincanını çok beğendim :KK16::KK15: düz beyaz fincan arıyorum da bu aralar dikkatimi çekti.

anlaştık :)

senin ve aklındaki kişinin ten rengi ve neyin olduğu lazım.

birde sağ mı sol mu? alt mı üst mü? bunlara cevap lazım.(sağ alt,sol üst vs..)

hımm ben buğday tenlıyım o beyaz tenlı uzun zamandır ayrıyız sol alt:)) sende bana kendı ısmını varsa karsındakı kısının ısmını ve sorunu yazarsan acabılırım:)

hımm ben buğday tenlıyım o beyaz tenlı uzun zamandır ayrıyız sol alt:)) sende bana kendı ısmını varsa karsındakı kısının ısmını ve sorunu yazarsan acabılırım:)

canım kartların söylediğine göre şu an aklını oldukça meşgul ediyor bu kişi.Ve aynı şekilde onunda bazen aklını kurcalıyorsun.Aslında güzel bir ilişkiniz varmış ve bu kişide sana düşkünmüş .sanki aranıza esmer bir bayan girmiş diyor kartlar.iki tarafta da çıktı.veya şu an sevgilinin hayatında esmer bir bayan olabilir.birileri ilişkinizi desteklememiş veya olmasını istememiş gibi.canım sanırım bu kişyle evlilik düşünüyordun ama falda tekrar birleşme görmedim.Seninde yeni bir ilişki için zamana ihtiyacın var gibi görünüyor çünkü yeni bir ilişki haberi vermiyor kartlar.ayrıca eski sevgilin için aranı bozduğun esmer bir insan gördüm.

gelecektekı ask hayatınla alakalı dıye baktım ama kartlar nasıl bırısının gelecegını dııl nasıl bır ılıskın olabılecegını soyledı bana oncelıkle bundan sonra hayatına gırecek kısıyle gercek ve guclu bır askınız olacak ancak aranızda kırıcı sozler gecebılır ve aranıza gıren ucuncu kısıler bu ılıskıyı bozmak ısteyebılır ama sen mantıklı bı bayansın dısarıdan baktıgın zaman sorunları kolaylıkla cozebılen bı yapın var bu sebebple bu sorunları senın cozebılecegınıs oyluyo kartlar:)bıraz anlamsız oldu ama boyle cıktı...

canım kartların söylediğine göre şu an aklını oldukça meşgul ediyor bu kişi.Ve aynı şekilde onunda bazen aklını kurcalıyorsun.Aslında güzel bir ilişkiniz varmış ve bu kişide sana düşkünmüş .sanki aranıza esmer bir bayan girmiş diyor kartlar.iki tarafta da çıktı.veya şu an sevgilinin hayatında esmer bir bayan olabilir.birileri ilişkinizi desteklememiş veya olmasını istememiş gibi.canım sanırım bu kişyle evlilik düşünüyordun ama falda tekrar birleşme görmedim.Seninde yeni bir ilişki için zamana ihtiyacın var gibi görünüyor çünkü yeni bir ilişki haberi vermiyor kartlar.ayrıca eski sevgilin için aranı bozduğun esmer bir insan gördüm.

tesekkurler canım...

gelecektekı ask hayatınla alakalı dıye baktım ama kartlar nasıl bırısının gelecegını dııl nasıl bır ılıskın olabılecegını soyledı bana oncelıkle bundan sonra hayatına gırecek kısıyle gercek ve guclu bır askınız olacak ancak aranızda kırıcı sozler gecebılır ve aranıza gıren ucuncu kısıler bu ılıskıyı bozmak ısteyebılır ama sen mantıklı bı bayansın dısarıdan baktıgın zaman sorunları kolaylıkla cozebılen bı yapın var bu sebebple bu sorunları senın cozebılecegınıs oyluyo kartlar:)bıraz anlamsız oldu ama boyle cıktı...

teşekkür ederiiimm :))

içinde bir ferahlama olacak bu dönem sıkıntılarını atmaya başlamışsın. sanki gözünde birinin değeri küçülmüş gibi. seni koruyan kollayan güçlü biri var her zaman arkanda dağ gibi. uçak yolculuğu yakın zamanda yapmışsın ya da yapacaksın gibi gördüm. bir erkek var bir şeylere başlama planı yapmış iş olabilir ya da herhangi bir şey ama yapamıycak onu tökezleyecek. kafan bir hayli karışık bu dönemde. hanenizde sıkıntılarınızı atmışsınız. kocaman bir nazar var ama. bir telefon görüşmesi yapacaksın önemli bir görüşme ama sıkıntılı değil merak etme. evle ilgili bir düşünceniz olacak bu günlerde. haneden bir kişi bi yol yapacak. bir yol planlanacak ama son anda olmayacak. evde aniden bir olay yaşayacaksınız.

X