- 10 Şubat 2013
- 351
- 31
- Konu Sahibi ladyindream
Eki Görüntüle 797529 Eki Görüntüle 797530 Eki Görüntüle 797531 Eki Görüntüle 797532 Eki Görüntüle 797533 Eki Görüntüle 797534 Eki Görüntüle 797535 Eki Görüntüle 797536 Eki Görüntüle 797537
esmercim benim sorum anlattım aslında da kendi üniversitemde yüksek lisansa girmek istemek.ama çok karamsar ve sıkıntılıyım bu konuda.bide eski sevgilimin dönmesi.benonu çok özledim ama bu benim üniversitem zaten başka şehirde oda orda daha bitmedi okulu.teşekkür ederim şimdiden kahveni bekliyorum
canım bir yüzleşme var böyle, bu konuşma aslında iki kişi arasında geçiyor ama arada birileri var bunlar gerek gözetiyor gerek yönlendirme yapıyor ve çok ta etkililer bu konuda.
sanki erkek arkadaşını engelleyen biri var artık ailesinden biri mi yoksa hayatından biri mi bilmiyorum ama bu sana doğru gelmesini istemeyen biri.
canım falında kocaman bi lale gördm üstündede sen varsın anlamıda çok mükemmel bir aşk falanmış.artık eski sevgilinle mi olur yeni biriylemi olur bilmiyorum.
çevrende böyle bi paylaço var.yani senle gülüyor eğleniyor ama arkandan ne yaptığı meçhul.dikkat et.
yol göremedim ben bu falda o yüzden üni hakkında yorum yapamayacağım canm.