Tarot ve Katina'ya karşılık İskambil Falı bakıyorum

şu saatte kahve içmesem benim için daha iyi :) sonra içtiğimde yükler haber veririm, baktırmak istiyorsan bilgileri yaz canım.

tamam canım yükleynce haber ver o zaman :)

ben beyaz tenliyim canım o da kumral. sevgilim değil. sadece ben hoşlanıyorum o ne hissediyor emin değilim. ayrıca sol üst canım :)

adigegupse merhaba şaşırdım seni görünce falıma bakarmısın istersen bende sana tarot bakarım

ben beyaz tenliyim canım o da kumral. sevgilim değil. sadece ben hoşlanıyorum o ne hissediyor emin değilim. ayrıca sol üst canım :)

canım o da sana karşı boş değil.ama daha çok hoşlanan taraf sensin.fala göre onun hayatında veya aklında başka bir kız yok.

sana esmer bir erkekten bir evlilik teklifi gördüm ayrıca.

ailenden birinin eline para geçecek.daha çok erkek kardeşin gibi duruyor.ama bu bir erkekten sana gelecek parada olabilir.

canım yine ortak arkadaş vasıtasıyla tanıdığın bir erkekte seni düşünüyor, kendisi esmer ortak arkadaşınız açık tenli genç bir bayan.

böyle canım.

tşk ederim canım :)

tarot falın

problemlerinden kurtulmak için mantığını kullanarak yeni bir başlangıç yapmışsın.bu sana verilmiş bir fırsat bunu değerlendirmelisin ve sende zaten öyle yapıyorsun bu konuda kararlı, net,sertsin.canım bence sana parayla ilgili miras yada başka birşey bir para gelecek geçende falında böyle bişey çıkmıştı sende yok demiştin ama gene çıktı.çalışıyormuydun bilmiyorum ama çalışıyorsan yada ne ile meşgulsen yükselmek istiyorsun bu yüzdende çok çalışman gerektiğini düşünüyorsun terfi etmekte olabilir.geçen 3-5 gün içinde seni mutsuz eden bir sorunla karşılaşmışsın kendini başarısız hissetmişsin.yakın zamanda el sanatlarıyla ilgili olabilir para getirisi olan bir işe başlayacaksın.hayatındaki sorunlardan dolayı güç toplamaya çalışıyorsun çıkış yolu bulmakta zorlanıyorsun kendi yapacağın birşey olmadığından yada yapman gerekeni yaptığın için Allah tan yardım istiyorsun.yanlış anlaşılmaktan korkuyorsun hayatında geçici bir rahatlama oluyor sonra yine sorunlar bu da seni üzüyor.etrafındaki insanlarda senin bu durumunun farkındalar.güzel sanatlarla ilgili bir işe başlayacaksın demiştim ya o işte başarılı olacaksın emek vereceksin ve başarınla gurur duyacaksın

daha yeni kalktım canım kahvaltı yapıcam. sonra dönünce bakarım

canım senin bu aralar bir rahatsızlığın mı var bilmiyorum ama yakın zaman da bir rahatszlık geçireceksn sen. arkandan senin hakkında sürekli dedikoduun yapan biri var. sende bu kişiyi az çok biliyorsun sanırım. bu kişiyi hayatından uzaklaştır canım. hayırlı bir habern var bu haber sana tez zamanda gelecek. aradaki sevgi bağının kuvvetli oldgu ve cinsel arzularında güçlü oldugu tutkulu bir aşk görünüyor sana. iş hayatında da sana getirisi daha iyi olan bir kariyer çıktı. yalnız senin bu aralar patavatsız hareketlerin ve konusmaların da oluyor. bu hareketlreinde senin hem kendi itibarını hem de aileni de üzecek şeylern gelişmesine sebep verecek. sana geleccek bir güzl habern daha var canım.

evet canım bir rahatsızlığım var yarın kontrole gidicem teş.ederim

merhaba, ben kumralım sevgilim esmer ve sağ alt diyorum.

tarot bakabilirim ama gün ışığında bakmıyorum, hava karardığında bakıyorum ayrıca belirleyici kart için burcunu ve yaşını öğrenmem gerek ona göre açabilirim bir de genel mi istiyorsun, kelt hacı yöntemiyle bakılan ve hem soru sorabileceğin hem de genel durumuna baktırabileceğin bir açılım var, bir de özel dört kartlık ilişki açılımı var bakabileceğim.

canım kahve içsen ona baksam.ona karşılık sende bana tarot baksan? :26:

yalnız belirleyici kart için yaşınız ve burcunuz lazım, bir de soru tabii.

bakacakmısın şimdi?

hemen yazayım. 87 doğumluyum, yay burcuyum. eşim ve benim bir sorunumuz var ama ailesel değil devletle alakalı, sorunumuz çözülecek mi? birde evlat istiyorum olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…