Tarot ve Katina'ya karşılık İskambil Falı bakıyorum

ladyindream

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
351
31
Merhaba kızlar, bu fala bakmayı uzun süre önce bırakmıştım aslında.Ama son günlerde çevre baskısıyla kartlarımı raflardan indirip tekrar elime aldım.:)

Dediğim gibi Tarot veya Katina karşılığında bakacağım, o yüzden lütfen herkesten istek gelmesin.

Bu falı bilenleriniz vardır.Ten rengiyle bakıyorum yani sizin ve aklınızdaki kişinin(hoşlandığınız,sevgiliniz,eşiniz vs.) ten rengini söylemeniz gerekecek.Ayrıca bu kişinin tam olarak neyiniz olduğunu belirtirseniz daha net bir fal açabilirim.

Ayrıca şu iki soruya cevap vermelisiniz, sağ mı sol mu? alt mı üst mü? (sağ alt, sol üst vs..)

Eğer hayatınızda kimse yoksa ama fal baktırmak istiyorsanız şöyle birşey düşündüm, eski sevgilinizin veya hoşlandığınız ten rengini söyleyin.Çünkü bu fal her ne kadar çiftler için olsada açtığımda iki kişinin falı çıkıyor, yani bir taraf onunla bir taraf sizinle ilgili.Bu durumda sadece sizinle ilgili olan tarafı yorumlamaya çalışacağım.

Evet kızlar, haydi fallaşmaya :)

Son düzenleme:
Süpersin canm bende diyordum Kim bana iskambil bakar diye :)) Ben esmer hoslandigim kisi kumral suan aramizda bisey yok sadece bakisma

bende cingene tarotu bakiyorum genel bi bakim yapiyorum

Süpersin canm bende diyordum Kim bana iskambil bakar diye :)) Ben esmer hoslandigim kisi kumral suan aramizda bisey yok sadece bakisma

bende cingene tarotu bakiyorum genel bi bakim yapiyorum

canım açıklamada küçük bir noktayı unutmuşum şimdi ekledim ama sen görmedin muhtemelen.sağ mı sol mu? alt mı üst mü? ikisinede cevap vermelisin ona göre açacağım.

Iste falin canm

beklenmedik bi anda bi Para konusunda tartisma yasamissin... Sana bi kadindan bi Haber gelmis ve bunun üzerine kiskanclik yasamissin Eve gelen bi misafir olabilir bu kadin.... Sansini ve mutlulugunu kaybettigini düsünüyorsun... Resmi bi yerden sanssizlik cikti nasil anlatsam bilmiyorum bu yüzden kendini epey üzmüssün... Sana bi evlilik haberi cikti canim bilmiyorum evlimisin degilmisin... Ve sevdigin Adam kendini kötü hissetmis maddi yönden fakat askina epey sagdik

sol üst desem olurmu

Canım sana güzel haber :)Seçtiğinin kişinin kalbi senin tarafında.tam üstündede maça kızı yani sen varsın.bu demek oluyor ki o da seni düşünüyor ve hoşlanıyor.Ve kartların söylediğine göre senin ondan hoşlandığından daha çok hoşlanıyor.

Canım bahsettiğin insanın geçmişinde açık tenli bir kız var.Bu kızla ilgili bi üzüntü yaşamış bu kişi.

Sen sanırım bu kişiyi baya düşünüyorsun aklında yer ediyor.Eğer bir ilişkiye başlarsanız aranıza bir dönem bir ayrılık girecek sonra evlilik kartı var canım ama yakın zamanda değil uzak zamanı gösteriyor.

Ailenize esmer tenli başka bir aileden para gelecek.Muhtemelen yaşlı veya orta yaşlı bir adam bir de kızı var aklında kim oluştu bilmiyorum ama yakın zamanda gelecek bu para.

Falın bu kadar açıldı tatlım.

cok tskrler canm falin icin evet Ben bu cocuga yeni asik olmaya basladim Yani cok fazla dusunuyorum son zamanlar... Hoslandiginin da farkindayim ama ne o ne de Ben acilamiyoruz ((... Sende falini gördün mü cnm tutturabilmismiyim

cok tskrler canm falin icin evet Ben bu cocuga yeni asik olmaya basladim Yani cok fazla dusunuyorum son zamanlar... Hoslandiginin da farkindayim ama ne o ne de Ben acilamiyoruz ((... Sende falini gördün mü cnm tutturabilmismiyim

evet canım evlilik dışında diğer durumlar tutuyor şu an evlilik düşünmüyorum muhtemelen uzak zamanı gösteriyordur veya yeni bir ilişkidir diye düşündüm. :))

merhaba canım o zaman ben sana tarot bakayım sende iskambil falıma bakarmısın birazdan yazarım falını. ben beyaz tenliyim sevgilim kumral

"Ayrıca sağ,sol-alt,üst sorularına cevap vermelisiniz.(sağ alt, sol üst vs..)" yazmışsın ne demek istediğini anlamadım

canım sağ mı sol mu? buna cevap.Sonra alt mı üst mü buna da bir cevap.(sağ alt, sol üst, sol alt mesela)

tamam canım sen gereken bilgileri ver ben kahve yüklediğimde haber veririm sana :)

olur çok sevinirim.canım ben çok sıkıntıdayım aslında biraz bilgi vereyim sana ona göre açarsın.ben okulu bitirdim eski erkek arkadaşım ayrıldı benden onun 2 yılı daha var.ben yüksek lisansa kendi okulumda başlamak istiyodum(oturduğum yerde farklı bi şehirde okudum) yds şartı 60 koşuyo ama bir hocayla görüştüm 53 aldımda ben saçmalama geç başvur alınırsın dedi.hafta içi gidip bi konuşmayı düşünüyorum ki inşallah olur çok istiyodum yıkıldım resmen sınavda neyse.bu çocuklada geri olsun diye çok istiyorum belki gitsem geri barışırız diye de düşünüyodum ama onun hakkında ki duygularımın önüne bu sınav ve yüksek lisans olayı geçti.ben günlerdir ağlıyorum saçma bi haldeyim.
o esmer koyu renkli saçlı gözlü koç burcu.bende beyaz tenliyim ela gözlüyüm akrep burcuyum.sol üst diyorum canım.teşekkür ediyorum şimdiden sana.kahve yüklediğinde bakarım hemen

bana bakmıyormusunz lütfen bakn yaaaaa

peki gerekli bilgileri verin bakayım.

Ama kızlar dediğim gibi karşılıklı fal bakıyorum yoksa hakkından gelemem çünkü zaten uzun bir fal.O yüzden lütfen bir daha tek taraflı talepte bulunmayın:)Arkadaşın falı bu şekilde baktığım ilk ve son fal olacak.

çok teşekkürler ama bilgi ne vermelıyım ilk krz baktırıyrum

banada bakar mısın . :) neler gerekiyor. bende sana tarot bakarım. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…