- 10 Şubat 2013
- 351
- 31
-
- Konu Sahibi ladyindream
Süpersin canm bende diyordum Kim bana iskambil bakar diye :)) Ben esmer hoslandigim kisi kumral suan aramizda bisey yok sadece bakisma
bende cingene tarotu bakiyorum genel bi bakim yapiyorum
canım açıklamada küçük bir noktayı unutmuşum şimdi ekledim ama sen görmedin muhtemelen.sağ mı sol mu? alt mı üst mü? ikisinede cevap vermelisin ona göre açacağım.
nasil Yani anlamadim
sağ alt, sol üst, sol alt gibi...Kartı çektiğim yeri ve tarafları belirleyecek.
sol üst desem olurmu
Canım sana güzel haber :)Seçtiğinin kişinin kalbi senin tarafında.tam üstündede maça kızı yani sen varsın.bu demek oluyor ki o da seni düşünüyor ve hoşlanıyor.Ve kartların söylediğine göre senin ondan hoşlandığından daha çok hoşlanıyor.
Canım bahsettiğin insanın geçmişinde açık tenli bir kız var.Bu kızla ilgili bi üzüntü yaşamış bu kişi.
Sen sanırım bu kişiyi baya düşünüyorsun aklında yer ediyor.Eğer bir ilişkiye başlarsanız aranıza bir dönem bir ayrılık girecek sonra evlilik kartı var canım ama yakın zamanda değil uzak zamanı gösteriyor.
Ailenize esmer tenli başka bir aileden para gelecek.Muhtemelen yaşlı veya orta yaşlı bir adam bir de kızı var aklında kim oluştu bilmiyorum ama yakın zamanda gelecek bu para.
Falın bu kadar açıldı tatlım.
cok tskrler canm falin icin evet Ben bu cocuga yeni asik olmaya basladim Yani cok fazla dusunuyorum son zamanlar... Hoslandiginin da farkindayim ama ne o ne de Ben acilamiyoruz((... Sende falini gördün mü cnm tutturabilmismiyim
evet canım evlilik dışında diğer durumlar tutuyor şu an evlilik düşünmüyorum muhtemelen uzak zamanı gösteriyordur veya yeni bir ilişkidir diye düşündüm. :))
Merhaba kızlar, bu fala bakmayı uzun süre önce bırakmıştım aslında.Ama son günlerde çevre baskısıyla kartlarımı raflardan indirip tekrar elime aldım.:)
Dediğim gibi Tarot veya Katina karşılığında bakacağım, o yüzden lütfen herkesten istek gelmesin.
Bu falı bilenleriniz vardır.Ten rengiyle bakıyorum yani sizin ve aklınızdaki kişinin(hoşlandığınız,sevgiliniz,eşiniz vs.) ten rengini söylemeniz gerekecek.Ayrıca bu kişinin tam olarak neyiniz olduğunu belirtirseniz daha net bir fal açabilirim.
Ayrıca sağ,sol-alt,üst sorularına cevap vermelisiniz.(sağ alt, sol üst vs..)
Eğer hayatınızda kimse yoksa ama fal baktırmak istiyorsanız şöyle birşey düşündüm, eski sevgilinizin veya hoşlandığınız ten rengini söyleyin.Çünkü bu fal her ne kadar çiftler için olsada açtığımda iki kişinin falı çıkıyor, yani bir taraf onunla bir taraf sizinle ilgili.Bu durumda sadece sizinle ilgili olan tarafı yorumlamaya çalışacağım.
Evet kızlar, haydi fallaşmaya :)
kahvene baksam canım? biliyorum hani orda tarot katina demişsin ama kahve bakabiliyorum ben
tamam canım sen gereken bilgileri ver ben kahve yüklediğimde haber veririm sana :)
merhaba canım o zaman ben sana tarot bakayım sende iskambil falıma bakarmısın birazdan yazarım falını. ben beyaz tenliyim sevgilim kumral
"Ayrıca sağ,sol-alt,üst sorularına cevap vermelisiniz.(sağ alt, sol üst vs..)" yazmışsın ne demek istediğini anlamadım
tamam canım sen gereken bilgileri ver ben kahve yüklediğimde haber veririm sana :)
bana bakmıyormusunz lütfen bakn yaaaaa
peki gerekli bilgileri verin bakayım.
Ama kızlar dediğim gibi karşılıklı fal bakıyorum yoksa hakkından gelemem çünkü zaten uzun bir fal.O yüzden lütfen bir daha tek taraflı talepte bulunmayın:)Arkadaşın falı bu şekilde baktığım ilk ve son fal olacak.