sağol canım. Kılıç 8 hoşuma gitmedi. Kader çarkı ters gelmiş.Iyice umudumu kaybediyorum. Boşuna çabalıyorum. Kart çektiğinde buraya yaz canım. Yorumlamaya çalışırım. :)
benim bakmama gerek kalmadı sanırım teşekkürler redmars :))
Belki kartlarımı çekip yazsam yorumlarsınız
Ters değnek 6
Ters sihirbaz
ters para 5
yıldız
kılıç 10
para 9
ters kılıç 5
para ası
kılıç 6
ters kupa 8
son kartım güzel çıktı sanırım en önemli kart bu..
kendini şuanda kararsız, umutsuz hissediyorsun. nedeni yeni gelişmelerin olmaması. yakın geçmişte irade dışı duygularını yok etmeye çalışmışsın.kılıç 10 lusu bunu söylüyor. öfken geçiyor düzeliyor.olaylar daha olumlu yöne gidiyor. yakın gelecekte sana çevreden maddi yönden eline büyük bir fırsat geliyor. ters gelen kupa sekizlisi umudunu hala kaybetmediğini gösteriyor. mücadeleyi bırakmayacağını gösteriyor. bilmiyorum yardımcı olabildim mi.
teşekkür ederim cnm. hangi kartlar çıktı. sende yükle yorumlamaya çalışırım.
1 tılsım 8li
2 değnek prensi
3 kupa 8li
4 değnek 3lü
5 değnek kraliçe
6 kupa as
7 değnek 9lu
8 büyücü
9 kupa 10lu
10 asılan adam
kartlarım bunlar lütfenn bakınnn..
ilginizi için çok teşekkür ederim reddmas.. :))
kendini şuanda kararsız, umutsuz hissediyorsun. nedeni yeni gelişmelerin olmaması. yakın geçmişte irade dışı duygularını yok etmeye çalışmışsın.kılıç 10 lusu bunu söylüyor. öfken geçiyor düzeliyor.olaylar daha olumlu yöne gidiyor. yakın gelecekte sana çevreden maddi yönden eline büyük bir fırsat geliyor. ters gelen kupa sekizlisi umudunu hala kaybetmediğini gösteriyor. mücadeleyi bırakmayacağını gösteriyor. bilmiyorum yardımcı olabildim mi.
KELT AÇILIMI
1-değnek yedilisi
2-kupa dörtlüsü
3-tılsım yedilisi
4-tılsım şovalyesi
5-büyücü
6-kılıç dokuzlusu
7-değnek üçlüsü
8-kupa altılısı
9-değnek prensi
10-kılıç ası
GÜNEŞ
AZİZE
TILSIM DOKUZLUSU
AZİZ
TILSIM ALTILISI
TILSIM ONLUSU
KILIÇ KRALI
AŞIKLAR
ASA ONLUSU
KADER ÇARKI
bu kartlar ne anlama geliyor. ilişki açılımı. aşık olduğum kişi benimle ilgili ne düşünüyor ? ne yapmalıyım.
teşekkür ederim cnm ama benim kartlarda kupa 8lisi yokki