Tarot Falıma Bakar mısınız ?

elmaa13 ben pek anlamıyorum ama istiyorsan karları seçip yazabilirsin elimden geldiğince bakmaya çalışırım

olsn cnm
1.Ters Gelen Değnek Kralı
2.Değnek Kralı
3.Para Şovalyesi
4.Para İkilisi
5.Ters Gelen Para Sekizlisi
6.Kılıç Yedilisi
7.Kılıç Şovalyesi
8.Ters Gelen Kupa Yedilisi
9.Ters Gelen Değnek Dokuzlusu
10.Ters Gelen Değnek Onlusu
sorum ise şuu ilerideki aşk hayatmm nasıl olacak??

sen tarotta baya iyisin :)) vakit ayırdığın için teşekkür ederim canım bu arada evliyim eşim yengeç su grubu yani

canım kartları yanlış mı yazdın 1 ve 2. kartlar aynı düzeltebilirmisin

caanım ne için baktırmak istediğini yaz yoksa basit olan ilişki açılımını yapayım çok iyi değilim yanlız

eski sevgilimle durumumuz ne olucak onu merak ediyorum ben canım? hani barışma görüşme olur mu bana karşı ne hissediyo falan

black rica etsem banada bakabilir misin? sen seçsen kartları yani ben akrep burcuyum eski sevgilim ikizler..ama bakmazsanda canın sağolsun bakarsan çok mutlu olurum

erkek arkadaşınla daha önce yaşadığın tartışmada haksız olduğunu anlamışsın aranızda fikir ayrılıkları ve çelişkiler görünüyor ama hala onu düşündüğün ve paylaştıklarını hatırlayıp mutlu olduğun görünüyor ondan bi hediye yada haber alabilirsin
sevgilinle tekrar bi araya gelebilirsin yada aynı döemde karşına çıkacak olan ateş grubu biriyle yeni bir başlangıç ve mutlu bir beraberlik görünüyor seçim senin

canım benim içinde kelt açılımı yapar misin. Kartları çekmen yeterli. Ben yorumlayabilirim. Ben de de kart var ama çok negatif elektrik yüklü. Bir başkası baksa iyi olacak. Benim yerime kart çeker misin.

bi kartı 2 kez yazmışsın her karttan bir tane var yani hem düz hem ters çıkma şansı yok böylede bi kart eksik oluyo canım istersen tekrar aç

peki cnm tekrra atıyorm öyleyse
1.Kılıç Dokuzlusu
2.Kılıç Kralı
3.Kılıç Yedilisi
4.Ters Gelen Değnek Üçlüsü
5.Güç
6.Denge
7.Ters Gelen Güneş
8.Kupa Beşlisi
9.Değnek Sekizlisi
10.Ters Gelen Kılıç Dokuzlusu

sorum şu ilerideki aşkk hayatımı soruorumm:)

canım şu anda çok mutsuzsun. gece uykularından uyanacak derce de üzüntü içindesin . ilişkin şuanda ters gidiyor. nedeni kılıç kralı soğuk nefret dolu bir kişilik demek.hayal kırıklığı yaşıyorsun. geçmişte güç sende imiş. yakın gelecekte denge kartı var. dengeli bir duruma geliyor ilişkiniz. sonuç kartı üzüntülerin azalacak diyor.

Evet dediklerin doğru canım şuan ayrıyız erkek arkadaşımla benim tarafımdan bi soğukluk var ona karşı.dengeli bi duruma geliyo ilişkiniz demişssin bu onunla barışacağım anlamına mı gelior

Evet dediklerin doğru canım şuan ayrıyız erkek arkadaşımla benim tarafımdan bi soğukluk var ona karşı.dengeli bi duruma geliyo ilişkiniz demişssin bu onunla barışacağım anlamına mı gelior

aranızdaki soğukluk gidiyor gibi. sen ve onun hissettikleri dengeli hale geliyor. tartışma varsa arada bitiyor ama yine her an denge bozulabilir. dikkat etmek lazım.

çok teşekkür ederim canım

benim bakmama gerek kalmadı sanırım teşekkürler redmars :))

canım benim için de kelt açılımı yapar mısın ? ben boğa burcuyum . kartları yazar mısın.

korkularını yenebileceğin moralinin yüksek olduğu dönemdesin yakın zamanda yapmak istediklerini yapabileceksin niyetin varmı bilmiyorum ama evlilik görünüyor ama geçmişte yaşanan bazı problerden dolayı çekmser bakıyorsun içinden gelen sese göre hareket etmelisin. çok yardımsever cömert birisin her yükü üstlenmeye çalışıyorsun ama bir taraftanda bunun karşılığını alabilecekmiyim diye düşünüyorsun. sıkıntılı bir döneme girebilirsin ama oluruna bırakman gerekiyor

kartlar
1 değnek as
2 azize
3 değnek 9
4 değnek 8
5 adalet
6 kader çarkı ters
7 aziz
8 tılsım 6
9 tılsım 7
10 kılıç 8

sağol canım. Kılıç 8 hoşuma gitmedi. Kader çarkı ters gelmiş. Iyice umudumu kaybediyorum. Boşuna çabalıyorum. Kart çektiğinde buraya yaz canım. Yorumlamaya çalışırım. :)

sağol canım. Kılıç 8 hoşuma gitmedi. Kader çarkı ters gelmiş. Iyice umudumu kaybediyorum. Boşuna çabalıyorum. Kart çektiğinde buraya yaz canım. Yorumlamaya çalışırım. :)

Reddmars herşey gönlünce olur inş.

Ben de tarot açılımı rica etsem mümkün mü acaba? Çok istediğim bir dileğim var gerçekleşecek mi? Benim için kartları seçersen çok sevineceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…