- 7 Ekim 2011
- 494
- 5
- Konu Sahibi emptychild
Merhaba, bana da bakarsanız sevinirim. Adım Seher, 22.11.80 doğumluyum, evliyim. Eşimin adı Ömer, 24.08.74 doğumlu. Evliliğimi, maddi manevi durumumu ve durumumuzu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
1.kart:asa kraliçesi
2.kart:asa uşağı
3.kart:kılıç kraliçesi
4.kart:yıkılan kule
5.kart:kılıç beşlisi
6.kart:güç
7.kart:kupa onlusu
8.kart:tılsım altılısı
9.kart:tılsım uşağı
10.kart:tılsım ası
Sanırım kumral bir hanımsınız.(olmayabilirsiniz de :) Evinize düşkün olduğunuz çıkıyor.Evinize ve eşinize gerçekten düşkünsünüz.Çok afedersiniz hamilelik var mı doğum var gibi görünüyorda kartlarda.Ateş grubu bir bebiş olabilir mi bu.Yeni olaylar olacak gibi görünüyor sizin için.Geçmişste hava grubu bir bayan yüzünden(ikizler-terazi-kova) sanıtım eşinizle ayrılma noktasına gelmişsiniz.Gönül ilişkisinden ziyade ile içinden bir bayan olduğunu düşnüyorum.Tabi bilemeyeceğim tek gördüğüm bir kadın yüzünden ayrılma aşamasına geldiğiniz.Geçmişte gerçekten zor günler olmuş.Sanırım gitmek üzereymişsiniz.Bielmiyorum ama bir kayıp var geçmişte.NEyse geçmişte ib yere kadar gelecek kartlarınız çok güzel.Güç kartı gelmiş maddi manevi gücün kuvvetin sizde olacağı görülüyor.İstediklerinizi rahatlıkla elde edebileceğiniz görünmekte.Onun dışında kupa onlusu aile hayatınızı parlak veriyor.Güzel olacak karta bakın iki insan birbirine sarılmış şarkı söyler gibi insana neşe veren bir kart.Tılsım altılısı da iş ve aile hayatınızda elinizde çok güzel imkanlarınızın olacağını söylüyor.Tılsım uşağı hani maddi durumunuz ne kadar iyi olursa olsun elinizde kinin kıymetini bileceksiniz.tutumlu olacağınızı söylüyor.