Tarot Deste Yorumu Yapabilirim

Merhaba, bana da bakarsanız sevinirim. Adım Seher, 22.11.80 doğumluyum, evliyim. Eşimin adı Ömer, 24.08.74 doğumlu. Evliliğimi, maddi manevi durumumu ve durumumuzu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

1.kart:asa kraliçesi
2.kart:asa uşağı
3.kart:kılıç kraliçesi
4.kart:yıkılan kule
5.kart:kılıç beşlisi
6.kart:güç
7.kart:kupa onlusu
8.kart:tılsım altılısı
9.kart:tılsım uşağı
10.kart:tılsım ası
Sanırım kumral bir hanımsınız.(olmayabilirsiniz de :) Evinize düşkün olduğunuz çıkıyor.Evinize ve eşinize gerçekten düşkünsünüz.Çok afedersiniz hamilelik var mı doğum var gibi görünüyorda kartlarda.Ateş grubu bir bebiş olabilir mi bu.Yeni olaylar olacak gibi görünüyor sizin için.Geçmişste hava grubu bir bayan yüzünden(ikizler-terazi-kova) sanıtım eşinizle ayrılma noktasına gelmişsiniz.Gönül ilişkisinden ziyade ile içinden bir bayan olduğunu düşnüyorum.Tabi bilemeyeceğim tek gördüğüm bir kadın yüzünden ayrılma aşamasına geldiğiniz.Geçmişte gerçekten zor günler olmuş.Sanırım gitmek üzereymişsiniz.Bielmiyorum ama bir kayıp var geçmişte.NEyse geçmişte ib yere kadar gelecek kartlarınız çok güzel.Güç kartı gelmiş maddi manevi gücün kuvvetin sizde olacağı görülüyor.İstediklerinizi rahatlıkla elde edebileceğiniz görünmekte.Onun dışında kupa onlusu aile hayatınızı parlak veriyor.Güzel olacak karta bakın iki insan birbirine sarılmış şarkı söyler gibi insana neşe veren bir kart.Tılsım altılısı da iş ve aile hayatınızda elinizde çok güzel imkanlarınızın olacağını söylüyor.Tılsım uşağı hani maddi durumunuz ne kadar iyi olursa olsun elinizde kinin kıymetini bileceksiniz.tutumlu olacağınızı söylüyor.

köydeyim ve malesef tarot kartları yok,rica etsem açılımı yapıp bakabilir misin?? gerçekten ihtiyacım var bir yoruma..

Kusura bakma geç cevap verdim pazar günleri giremiyorum da ; benimde kartım yok beni strese soktuğu için attım onları.Ama müsait olunca çekersin ben yine bakarım.

merhabalar adım esra 10/10/1977 doğumluyum eşimin adı faruk 01/12/1972 doğumlu eşimle olan ileriye dönük aile durumumuzu ve çocuk durumumuzu öğrenmek için banada bakabilirmisiniz. şimdiden çok teşekkür ederim

merhabalar adım esra 10/10/1977 doğumluyum eşimin adı faruk 01/12/1972 doğumlu eşimle olan ileriye dönük aile durumumuzu ve çocuk durumumuzu öğrenmek için banada bakabilirmisiniz. şimdiden çok teşekkür ederim

köydeyim ve malesef tarot kartları yok,rica etsem açılımı yapıp bakabilir misin?? gerçekten ihtiyacım var bir yoruma..

Kusura bakma geç cevap verdim pazar günleri giremiyorum da ; benimde kartım yok beni strese soktuğu için attım onları.Ama müsait olunca çekersin ben yine bakarım.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: agzın bal yesin hemi ,:KK19: kırmayıp,zahmet edip tekrar cvp yazmışsın ne kadar iyisin:KK16: çok teşekkür ederim canım ya.

bravoo:KK9: eşim balık burcu süper bilmişsin:KK52:

yorumların çok güzel:KK53:

Ay teşekkür ederim :) Kartları kişi kendi çekince çok daha sağlıklı yorumlar yapılabiliyor.Bir de odaklanmak lazım.Büyülüdür tarot kartları hissederler seni :)

Dediğim gibi benim kartım yok.Çekimi siz yapmalısınız ki doğru yorumlar yapabileyim.Aksi halde sadece sallamış olurum.

iş için bakabilirsen sevinirim.doğum tarihim 02.01.1985

1-Ters Gelen Değnek Ası
2-Değnek İkilisi
3-Para Şovalyesi
4-Kılıç İkilisi
5-Güneş
6-Kupa Dörtlüsü
7-Değnek Prensi
8-Ters Gelen Kupa Altılısı
9-Aşıklar
10-Ters Gelen Şeytan

İlk önce bazı planlarının aksadığı görülmekte.Ne işle meşgulsunuz bilemeyeceğim ama işinde bazı aksamalar oluyor.Sanki bazı durumlarda yanlış başlangıçlar yapmış gibi düşünüyorsun.Ama geleceğiniz konumda otoriter bir yer görünüyor sana geleceğe daha güvenle bakabileceğin bir konum.Bir erkeğe karşı savunma halinde olduğun görünüyor.Toprak grubu bir bey.Sanki sana zarar vermek istemiş ama sen engel olmuşsun.Kendini korumuşsun.Zarar verememiş.Sen iş dedin ama sana bir evlilik var.Kimle bilmiyorum ama çok güzel olacak bir evlilik seni mutlu edecek.Ya da evlisin de gerçekten mutlusun.Nazara gelmeyin inşallah.Bilmiyorum ama aşk anlamında üç kart gelmiş sana.Hepside çok güzel kartlar.Bilmiyorum biri var mı hayatında yoksa ateş grubu bir bey olabilir gibi geliyor.Onun dışında tekrar işe gelirsek çok sıkıntı çektiğin görülüyor.Gerçekten zor günler olmuş.Ve bir geçmişi düşünme hali var.Sürekli sürekli kafanda bir hesaplaşma hakim.Amaaaaaaa şansının döneceğini rahatlıkla söyleyebilirim.İş anlamında istediklerinin olacagı görünüyor.Bazı yeni sorumluluklar alacağın çıkmış tabi bu sorumlulukların peşi sıra biraz yorulacaksın.Ama kötü değil güzel yani.En güzeli aşk hayatın olacak ama :)

çok teşekkür ederim yorumun için evet söylediklerin doğru,gelecek için söylediklerinde inşallah olur:KK3:

Son düzenleme:
merhaba canım ablam kendi adına çekti sevgilisi geri dönecekmi bu niyetle çekti.
ablam 23.01.1985 sevgilisi adı bekir 1982 doğumlu.bu kadar.
şimdiden teşekkürler sabırla bekliyoruz:!:
1 tılsım kraliçesi
2 ters gelen ay
3 asaların uşağı
4 tılsım şövalyesi
5 ters gelen kılıç şövalye
6 kılıç kraliçesi
7 asa dokuzlusu
8 asa yedilisi
9 yıkılan kule
10 kılıç yedilisi

çok olacak kusura bakma ama kendi içinde çektim mayıs ayında bebek tedavim hayırlı olcakmı bu sefer pozitif olcakmı niyetim bu canım.
1 kılıç ası
2 kılıç onlusu
3 tılsım beşlisi
4 ters gelen kılıç kraliçesi
5 ters gelen imparatoriçe
6 ters gelen tılsım kraliçesi
7 kupa kralı
8 ters gelen kılıç şövalyesi
9 dünya
10 tılsım kralı

Sanırım kumral bir hanımsınız.(olmayabilirsiniz de :) Evinize düşkün olduğunuz çıkıyor.Evinize ve eşinize gerçekten düşkünsünüz.Çok afedersiniz hamilelik var mı doğum var gibi görünüyorda kartlarda.Ateş grubu bir bebiş olabilir mi bu.Yeni olaylar olacak gibi görünüyor sizin için.Geçmişste hava grubu bir bayan yüzünden(ikizler-terazi-kova) sanıtım eşinizle ayrılma noktasına gelmişsiniz.Gönül ilişkisinden ziyade ile içinden bir bayan olduğunu düşnüyorum.Tabi bilemeyeceğim tek gördüğüm bir kadın yüzünden ayrılma aşamasına geldiğiniz.Geçmişte gerçekten zor günler olmuş.Sanırım gitmek üzereymişsiniz.Bielmiyorum ama bir kayıp var geçmişte.NEyse geçmişte ib yere kadar gelecek kartlarınız çok güzel.Güç kartı gelmiş maddi manevi gücün kuvvetin sizde olacağı görülüyor.İstediklerinizi rahatlıkla elde edebileceğiniz görünmekte.Onun dışında kupa onlusu aile hayatınızı parlak veriyor.Güzel olacak karta bakın iki insan birbirine sarılmış şarkı söyler gibi insana neşe veren bir kart.Tılsım altılısı da iş ve aile hayatınızda elinizde çok güzel imkanlarınızın olacağını söylüyor.Tılsım uşağı hani maddi durumunuz ne kadar iyi olursa olsun elinizde kinin kıymetini bileceksiniz.tutumlu olacağınızı söylüyor.

Teşekkürler, genel olarak bilmişsiniz. Emeğinize sağlık.

Yalnız son kart olan tılsım asının yorumunu göremedim yada gözümden kaçtı.

Son düzenleme:

Okul-iş derken okuyor musun çalışıyor musun yoksa her ikisi bir mi bilemiyorum. Ama iş hayatın güzel çıkıyor.İşle ilgili güzel kartlar gelmiş.Tılsım kralı senin üst bir mevkide olduğunu ya da olacağını gösteriyor.tılsım dokuzlusuda bunun senin için çok güzel bir fırsat olduğunu ve elindeki kuşun kıymetini bilirsen çok daha güzel yerlere gelebileceğini söyler.Zaten şu an sen bir olayın içindesin.Şöyle söyleyeyim misal üniversitedeysen tamamlamak üzeresin.Az kalmış sonrasında ise güzel olacak olanlar var tabi.Yalnız zamanında epey zorlanmışsın.Sabit kalmışsın.Yani ilerisi için inancını yitirmişsin.bırakmışsın sanki.Sen kesin üniversitedesin çünkü bağımsızlık duygusu hakim şu anda sende.Hani üniversite de arkadaş ortamları olur.Yenilir içilir.Hiç bir şey takılmaz ya onun gibiymişsin.Tabi bu da seni biraz yıkıma ugratmış ama düzelme aşamasındasın.Yani yaşanılanların olumsuz etkilerini atıyorsun yavaş yavaş.Bir dönem belirsizlikler olacak.Belki kalıcı işini bulmada biraz gecikme yaşayabilirsin.Hesaplamadığın bir şey olacak.Beklemediğin bir şey bu olay işte senin gecikmene sebep olacak.Ama ne olursa olsun sonu kötü değil.İyi olarak görünüyor.

Çoo..k tesekkur ederım :KK42:evet unıversıte ogrencısıyım 3.sınıftayım.
derslerımle pek ılgılenmedıgım dogru:18:ama gelecegıme daır onemlı adımlar atmak ıstıyorum;ve buna basladımm:KK55:
valla süpersinn:KK23::KK9::KK9::KK9:

1. Ters gelen ölüm
2. Güneş
3. Ters gelen güneş
4. Değnek Şovalyesi
5. Aziz
6. Değnek onlusu
7. Ters gelen değnek kraliçesi
8. Aşıklar
9. Savaş arabası
10. Kupa kralı

Merhabalar, teşekkür ederim öncelikle. Benim bundan önce çok uzun süreli, hatta evlilik düşündüğümüz bir erkek arkadaşım olmuştu, sonra ayrıldık, beraberliğimiz süresince de aldatıldığımı daha sonradan öğrendim. Şimdi bu adam tekrar benimle görüşmek istiyor ama ben istemiyorum. Eski erkek arkadaşımla noktaladıktan bir süre sonra yeni birisiyle tanıştım, çok sevdim ama bu defa da o gitti, hayatında da başka biri var. Ama ciddi olduklarını düşünmüyorum. Doğum tarihim 13.12.1988. Tekrar geri dönmesini istiyor muyum bilmiyorum ama onun doğum tarihi de 04.10.1988. Ben bundan sonra önüme bakma kararı aldım gelmezse de mühim değil. İş durumuyla ilgili de yorumunuz varsa alabilirim, yaza mezuniyet var çünkü. Tekrardan teşekkür ederim. Emeklerinize sağlık..

merhaba canım ablam kendi adına çekti sevgilisi geri dönecekmi bu niyetle çekti.
ablam 23.01.1985 sevgilisi adı bekir 1982 doğumlu.bu kadar.
şimdiden teşekkürler sabırla bekliyoruz:!:
1 tılsım kraliçesi
2 ters gelen ay
3 asaların uşağı
4 tılsım şövalyesi
5 ters gelen kılıç şövalye
6 kılıç kraliçesi
7 asa dokuzlusu
8 asa yedilisi
9 yıkılan kule
10 kılıç yedilisi

Şimdi bir bakalım.Bekir beyinde doğum tarihini yazsaydınız keşke.Neyse önce ablan kova burcu ama burada toprak grubu bir bayan gelmiş.Toprak grubuna yakın tarihte doğduğu için onun etkisini almış olabilir.Saçları siyah ve koyu renkli gözlü olabilir ya da duygusal bir yapı; sevecen bir yapıya sahiptir muhtemelen.Ablanın arkasından işler çevrildiği görülüyor öncelikle.Bazı haksızlıklar , hayal kırıklıkları olmuş aşkıyla alakalı.Lakin bunların hepsi bitmiş.Ay kartı ters dönmüş bu gerçek aşkın geldiğini bütün hayal kırıklıklarının biteceğini söyler.İyi bir haberi var yine toprak grubu bir beyden.(boğa-oğlak-başak)Eğer bekir beyin burcu bunlardan biri ise muhtemelen ondan alacağı bir haber olacak.Şimdi yakın geçmişte Hava grubu bir bey çıkıyor(kova-ikizler-terazi).Kendisini beğenmiş bir bey ve bu beyle bazı problemler olmuş.Ben Bekir beyin bu kişi olduğunu düşünüyorum çünkü ne yazık ki bu beyle bir ayrılık olmuş ve ayrı kalmaya da devam edecekler.Çünkü gelecek kartında ayrı kalmak matem çıktı.Ablan çok mücadele vermiş bu ilişki için canım ya.Ama tam anlamıyla istediğini elde edememiş.Tam anlamıyla olmamış gibi duruyor.Biraz daha mücadelesi var bu ilişkide.Eğer bırakmazsa mücadeleyi başarıyı elde edebilir.Ama kalıcı olur mu bilemeyeceğim.Bana pek kalıcı gibi gelmiyor çünkü.Kule kartı gelmiş.Bu kart iki tarafında acı çektiğini belki istemeden ayrılık olduğunu söyler.Ablanın korkuları zaten hep ayrılmak üzerineymiş.Bir gün onu kaybetme korkusu içine yerleşmiş.Çünkü kendisi beyefendinin kendisi zaten bir gidip bir Geliyormuş.Beyefendi biraz dengesiz herhalde.Bak şimdi Bekir bey gelebilir.ama geldiği gidebilir.Hemde ablandan yine bir şeyler kopararak onu üzerek.Son kart bana onu söylüyor ne yazık ki.Gelirim ama gitmesini de bilirim diyor.Bu kadar canım.

çok olacak kusura bakma ama kendi içinde çektim mayıs ayında bebek tedavim hayırlı olcakmı bu sefer pozitif olcakmı niyetim bu canım.
1 kılıç ası
2 kılıç onlusu
3 tılsım beşlisi
4 ters gelen kılıç kraliçesi
5 ters gelen imparatoriçe
6 ters gelen tılsım kraliçesi
7 kupa kralı
8 ters gelen kılıç şövalyesi
9 dünya
10 tılsım kralı

Canım ya üzülerek söylüyorum bunu yazmak istemiyorum ama gelen kartlara göre olmayacak gibi duruyor.Mayıs ayı için konuşuyorum ama onun niyetine çektiğin için.İlk önce bunu çok istediğiniz görülüyor.Ama kılıç onlusu çok ciddi bir üzüntüyü de söyler ne yazık ki.Gerçekten ciddi bir üzüntüyü ifade eder bu kart.Bu durum sizi maddi olarakta sarsmış gibi görünüyor.Bir ara gücünü inancını yitirebilirsin ki zaten ara ara yitiriyorsun.Seninle beraber üzülecek çok insan var.Sadece sen ve eşinle sınırlı değil.Ama yine de ilerisi için her zaman umut vardır ki dünya kartı bu dediğimi destekler.Falı fazla uzatmayacağım çünkü neredeyse bi çok kart olmayacağını söylüyor.Mayıs için ama.ilerisi için Allah büyük.Gerçi Mayıs içinde Allah büyük.Umudunuzu yitirmeyin.Nitekim ben bir kulum. O'ndan daha iyi bilecek değilim.Bana özelden ismini ver senin için dua ederim.Allah'ın huzurunda KK'dan papatya demek biraz tuhaf olabilir.

1. Ters gelen ölüm
2. Güneş
3. Ters gelen güneş
4. Değnek Şovalyesi
5. Aziz
6. Değnek onlusu
7. Ters gelen değnek kraliçesi
8. Aşıklar
9. Savaş arabası
10. Kupa kralı

Merhabalar, teşekkür ederim öncelikle. Benim bundan önce çok uzun süreli, hatta evlilik düşündüğümüz bir erkek arkadaşım olmuştu, sonra ayrıldık, beraberliğimiz süresince de aldatıldığımı daha sonradan öğrendim. Şimdi bu adam tekrar benimle görüşmek istiyor ama ben istemiyorum. Eski erkek arkadaşımla noktaladıktan bir süre sonra yeni birisiyle tanıştım, çok sevdim ama bu defa da o gitti, hayatında da başka biri var. Ama ciddi olduklarını düşünmüyorum. Doğum tarihim 13.12.1988. Tekrar geri dönmesini istiyor muyum bilmiyorum ama onun doğum tarihi de 04.10.1988. Ben bundan sonra önüme bakma kararı aldım gelmezse de mühim değil. İş durumuyla ilgili de yorumunuz varsa alabilirim, yaza mezuniyet var çünkü. Tekrardan teşekkür ederim. Emeklerinize sağlık..

İşte bu erkeklerin hepsi odun vallahi odun.Yontmak bize düşüyor.Yontabildiğimizi yontalım.Yontamadığımızı yakalım gitsin :) İşin esprisini bırakıp hemen falına yorum yapayım.Mümkünse üzerindeki şu çaresizlik , umutsuzluk hatta ölüm düşüncesini bir kere at.Kendini bu kadar sıkışmış hissetme çünkü sana çok ama çok güzel bir aşk geliyor.Bir ateş grubuyla evlilikten döndüğün çıkmış ;bilmiyorum eski erkek arkadaşın ateş grubumuydu ama öyle görünüyor.Şimdi inancının kuvvetli ve çok dua ettiğin belli.Allah arttırsın bunu.Ama bir çok kart sana evlilik olduğunu söylüyor.Aziz kartı;savaş arabası; güneş bunlar hep evlilik kartı.Dersen ki bu kiminle olacak.Derim ki su grubu bir beyle olabilir.Bir de sana yol görünüyor.Bir yerden bir yere gideceksin.Sanırım okulun bitişinden dolayı olabilir.Onun dışında üzerine çok ağır yükler almışsın.Kaldıramayacağın yükler.Bir şeylerin mücadelesini veriyorsun ama o mücadele ettiğin şey seni yoruyor.Hatta sağlığını etkileyebilir.Bak şimdi orada ne güzel aşıklar kartı var.bu kartı açıklamama gerek yok herhalde ama yapamadan edemeyeceğim.Senin için gerçek aşk dediğimiz olay geliyor.Yakın tarot 1 senelik zaman dilimini kapsadığından bu sene içerisinde olacağını düşünüyorum.Ve arkasından gelen araba kartı bu kart hem yolculuk var diyor.Muhtemelen karayolu.Hem de aşıklardan sonra gelmesi ise doğru kişiyi buldun tatlım git onunla evlen diyor :)Sondaki kupa kralı da bu kişinin su grubu iyi bir bey olacağını söylüyor.Senden büyük olacak muhtemelen.Olgun bir kişi olacaktır.Balık burcu olabileceğini düşünüyorum ben.Tabi ki her şey Allah'tan.Onun dışında Genel olarak üzüntün ,sabrın, inancın çıkmış.İşle alakalı bir şey yok sanırım.Hep aşk hep aşk.Malum kişide (son ayrıldığın) kartlara uğramamış bile.Onun için kendisinin ger geleceğini söyleyemeyeceğim.Ama güçlüsün.Yaparsın sen her şeyi.Ölümü de unut.Ben varım burada her gün fal bakar seni evlendirip ; iş buldurup ; hayatını düzene sokarım.:)

X