Tarot Deste Yorumu Yapabilirim

Bakabilirsen sevinirim

degnek kralicesi
yikilan kule
asa asi (ters)
tilsim kralicesi
tilsim beslisi
kupa prensi (ters)

Aceba adim attigim bir is hayirli olacakmi diye sordum

Bakabilirsen sevinirim

degnek kralicesi
yikilan kule
asa asi (ters)
tilsim kralicesi
tilsim beslisi
kupa prensi (ters)

Aceba adim attigim bir is hayirli olacakmi diye sordum

Cesur oldugunuz görülüyor.Kararlı bir şekilde adım atmışsınız ama pek ümidiniz yok gibi.Yıkılmaktan korkmuşsunuz.iki tane kart bu işin pek iyi olmayacagını söylüyor.çünkü tılsım beşlisi fakirliğin kartıdır.iş anlamıda da giriştiğiniz işin başarılı olamyacagını söyler.kulede bunu desteklemekte.Bir anda afallayacak gibisiniz.Bir şansınız olacak ama siz belki farkında olarak belki farkında olmadan o şansı tepeceksiniz.ama yine de kararlı bir şekilde kendinden emin bir şekilde ilerleyeceginizde görülüyor.Ne gelirse allahtan fal bu zaten.Umarım hayırlıdır sizin için.

Evet annenizin bazı istekleri olduğu görülüyor.Saniriım birinden ya da birilerinden alacağı var.Hatta birazını almış ama geride kalan bazı şeyler olmuş dolayısıyla aklı orada kalmış.Onları alamaması annenizi hiç iyi etkilemiyor.Üzerinde yıkım etkisi yaratıyor.Baskı oluşturuyor.
Ama anneniz olacakları tahmin ettiğinden dolayı sonuçlarına katlanacak gibi.Yani bu durum her ne kadar baskı yaratsa da bunun olacağını biliyormuş.Şimdi bu baskı durumun biteceğini söylüyor kartlar dolayısıyla belki yine parça parça da olsa alacağını alacak.
Anneniz de korku dolu bir ruh hali hakim.Endişe içerisinde.NE olduysa acemiliğinden dolayı afallamış biraz.Annenizin durumu gerçekten zor kladıramayacağı yükler almakta bu durum saglığınıda etkilemekte.Biraz daha zorlayıcı durumlar olacak gibi.Karşısında ki kişi dar görüşlü bir kişi.yakın geçmişinde geçici bir iş bulmuş ya da bir süre elini rahatlatan bir miktar parası olmuş.Eşle ilgilide sorun var gibi evlilik pek iyi gitmiyor sanki.Bilmiyorumm boşanma durumu oldu mu ama o duruma gelecekler olarak görünüyor.Belki de boşanacak bilemiyorum.Ama NE olursa olsun endişelerinden kurtulacak ve geleceğe güvenle bakacak.Temel olarak maddi durumla olduğu için geleceğe güvenle bakabilmeyi ben maddi olarak yorumlarsam.Maddi konudaki beklentilerini istediği gibi saglayacak.(Rabbim izin verirse)
ya annenizi kim böyle yaraladı ki.Allah yardımcısı olsun.Gerçekten ruh hali hiç iyi değil.Sırtından vurmuşlar kadını sanki.bu kılıç onlusu türünde kartlar gelince böyle bir daralıyorum.Ama ters gelmesi geçecek olacagına işaret ve gelen kupa ası gerçekten çok güzel bir kart anneniz için bolluk bereketi ifade eder.şöyle bir baktığımda 3 tane kart annenizin maddi konuda ki isteklerinin olacagını ama belki yavaş yavaş ve ya parça parça olacagını söylüyor.Allah yardımcısı olsun.Anneler değerlidir.Öptüm ellerinden.

çok teşekkür ederiz, sağol canım :)

04.09.1991 (benim dogum tarıhım)
29.09.1989 (AŞK'ın dogum günüsü :KK1: )

1)Para sovalyesi
2)degnek uclusu
3)joker
4)kılıc onlusu
5)kupa prensi
6)kılıc yedilisi
7)ters gelen joker
8)kupa uclusu
9)kılıc kralıcesi
10)ters gelen para onlusu...

ilişkimle ilgili ve okul-iş hayatıma bakar mısın canım? Şimdiden çok tesekküer ederimmm:KK31:

canım sorun olmazsa bana da yorum yapabilir misin?
benim doğum tarihim 30.08.1984 onunki 14.11.1983

yıkılan kule(ters)
tılsım ikilisi
kılıç dörtlüsü
kılıç yedilisi
güç (ters)
joker(ters)
asa onlusu

04.09.1991 (benim dogum tarıhım)
29.09.1989 (AŞK'ın dogum günüsü :KK1: )

1)Para sovalyesi
2)degnek uclusu
3)joker
4)kılıc onlusu
5)kupa prensi
6)kılıc yedilisi
7)ters gelen joker
8)kupa uclusu
9)kılıc kralıcesi
10)ters gelen para onlusu...

ilişkimle ilgili ve okul-iş hayatıma bakar mısın canım? Şimdiden çok tesekküer ederimmm:KK31:

Şimdi ilk olarak boğa-oğlak-başak burcu bir erkek çıkmış ama erkek arkadaşın terazi burcu olarak görünüyor.Muhtemelen doğum tarihinden dolayı Başak burcunun etkisini almış olabilir.Erkek arkadaşın muhtemelen esmer ve koyu renkli gözlü.Sessiz sakin bir kişilk olabilir. ya da az konuşan biri.Eğer öyleyse bu kart onu temsil ediyor.Senin bu kişiye olan inancın tam.Sanki sen bu ilişkiye başlarken biraz korkarak riskli olduğunu düşünerek başlamış olabilirsin.Ama almış olduğun bu risk sana olumlu olarak dönüyor ve dönmeye devam edecek.Geçmişte bir erkek var çok uçarı havai bir tip özgürlüğüne düşkün.Kısıtlanmayı ve bağlanmayı sevmeyen bir tip.Burcunu bilemedin.Koç ve ya kova olabilir.Bu kişi seni çok kötü yapmış.Mahvetmiş gibi bir şey.Sana vermiş olduğu üzüntünün tarifi yok gibi.Zaten bu ilişkiye başlamanda ki korkularda o kişiden kaynaklı.Haklı olarak üzülmekten korkmuşsun.Sanırım yakın geçmişinde senin için bir fırsat olmuş.Duygusal anlamda.Hani ilişkinde istediğini alıyorsun.Bu ilişkinde huzur ve mutluluk var.Önümüzdeki zamanda ise kısa süreli bir ayrılık görünüyor ama.Bir de senin sanırım bir yerden alacağın var.Ya da birinden bir kısmını almışsın ama bir kaç parça kalmış.
Bu ayrılığın neticesinde sen yanlış olduğunu düşüneceksin sanırım.Yani keşke başlamasaydım bu ilişkiye diyeceksin.Ama bu kişi sana öyle bir şey yapacak ki.(Belki söz ya da nişan gibi) sen mutluluktan havaya uçacak.Arkadaşlarınla birllikte kutlama yapabilirsin.Hımm.Sanırım erkek arkadaşının kafasında seninle ilerisine dair düşünceler var.Burada bir de kadın çıkmış terazi-ikizler-kova burcundan bir bayan ve muhtemelen aile içerisinde birisi bu da senin aile içerisinde bir bayanla anlaşmazlık yaşadığını ya da yaşayacağını gösteriyor.Falın bu kadar.Aklında işten ya da okuldan ziyade sevdiceğin varmış.

canım sorun olmazsa bana da yorum yapabilir misin?
benim doğum tarihim 30.08.1984 onunki 14.11.1983

yıkılan kule(ters)
tılsım ikilisi
kılıç dörtlüsü
kılıç yedilisi
güç (ters)
joker(ters)
asa onlusu

Biraz sert bir ilişki açılımı.ilk olarak ilişkinizde ayrılık olduğu görülüyor.İki kişinin mutsuz olduğu acı çektiği ayrılık.Sanırım istemeden zorla olmuş.Çok üzülüyorsunuz.Hiç beklenmeyen bir ayrılık.Ama zaman içerisinde pozitif durumlar olacak.Ne olur bilemem ama atlatılacak.Etkisi azalacak.Bunun dışında senin tarafına bakarsak ;
Kararsızlıkların ve gel-gitlerin olduğu çıkmış.Yani sen bu ilişki ne istiyorsun ne de istemiyorsun.Kalbini kırmış bu ayrılık çünkü sen onunla evlilik olsun istemişsin ya da evlilik yolundan dönmüşsün ama bu beklenmeyen ayrılık senin kafanı karıştırmış.Ama hala bir ümidin var.Yada senin için bir ümit doğuran bir olay olacak.Yine de senin gideceğin görülüyor.Hani bu ilişkiden alacağını almışsın ama geride kalanlar da olacak gibi.
Onun tarafına bakarsak;
Kavgalardan bunalmış.Ama zaten kavga edende kendisiymiş.Bu ilişkide olan inancı güveni gücü yitirilmiş ve umutsuz.Ama ayrılmaktan korkmuş.Yanlış kişi olmandan korkmuş.İstememiş gibi bu ayrılığı.Erkek tarafı çok ağır yükler alacak olarak görünüyor.Mücadele edecek bence bu ilişki için.Belki zorlanacak ama problem her ne ise çözüme ulaştıracak olan o.

bende istiyorum:KK3: ne yapmam gerek biri bana söylesin..netten açsak tarot açılan kartı söylesek olurmu??:KK6:

1- Para İkilisi
2- Kupa Beşlisi (ters)
3- Kupa Kraliçesi (ters)
4- Asılmış Adam (ters)
5- Kupa kralı (ters)
6- Kılıç İkilisi
7- Para ası (ters)
8- Para Altılısı (ters)
9- Kupa İkilisi
10- Kupa Dokuzlusu (ters)

Ters Gelen Değnek Onlusu
Ters Gelen Aşıklar
Para İkilisi
Ters Gelen Kılıç Altılısı
Ters Gelen Yıldız
Ters Gelen Para Dokuzlusu
Ters Gelen Değnek Dokuzlusu
Ters Gelen Para Kraliçesi
Ters Gelen Şeytan
Ters Gelen Kılıç Dörtlüsü

ay anam bu ne böyle hep ters gelen birşeyler çıktı:KK60:

canım banada bakarmısınız:KK3: iş hayatımın gidişatı hakkında??
13 .7.1987

Son düzenleme:
1- Para İkilisi
2- Kupa Beşlisi (ters)
3- Kupa Kraliçesi (ters)
4- Asılmış Adam (ters)
5- Kupa kralı (ters)
6- Kılıç İkilisi
7- Para ası (ters)
8- Para Altılısı (ters)
9- Kupa İkilisi
10- Kupa Dokuzlusu (ters)

Evet canım dediğin gibi kararsızlığın çıkmış.Ne yapmak istediğinden emin değilsin.Öyle mi olsa? Böyle mi olsa? diye gidip geliyorsun.Şimdi Yakın gelecekte Yeniden birleşme görünüyor.Ya gerçekten yeniden başlayacaksınız ya da bunun üzerine bir görüşme yaşayacaksınız.Beyefendi gayette pişman.Aklı takılmış kalmış sana.Yitip gidenlere.Sizin aranızı bozanın bir kadın olduğu görülüyor.Su grubundan kıskanç bir kadının bencilliği yüzünden aranız açılmış zamanında.Yakın geçmişte de su grubu bir erkek var yine.Bilmiyorum ama ters dönmüş muhtemelen ona karşı hislerinde zayıflama durumunda.Ya da tam istediğin gibi değil bu kişi.Sen savunma haline gireceksin.Çok temkinli yaklaşacaksın bu duruma.Bu temkinliliğin sayesinde de kimse sana zarar veremeyecek.Şimdi senin aklında olmasını istediğin bir durum var belki bu olay belki başka biri ya da başka bir olay onun olmayacağı görülüyor.Kafandaki şey olamayabilir.Söyle söyleyebilirim.Birinden yüzük gibi bir şey bekliyorsan eğer o yüzük gelmeyecek.Ve o gelmeyen yüzük nedeniyle sana başka biriyle ikili ilişki görünüyor.Bu kişiler kim bilmiyorum ama şu şekilde yorumlarsam eğer eski olanına X , yeni ya da şu anda olanına Y dersek.Aklında yüzük beklediğin Y ise Y'den herhangi bir aktivite gelmeyecek ve sen X'e gideceksin ve gayette mutlu olacaksın ya da tam tersi.Yani netice de kim olursa olsun mutlu olacağın görünüyor.Sadece sendeki aşırı hayal kırıklığı ve bunun neticesinde kendi savunma durumun önümüzdeki günlerde daha baskın.Onu da dile getireyim.Kafanı toparlamaya ihtiyacın var.

Canim rica etsem bana da bakabilirmisin ? Bebegim olucakmi olmuycakmi ? Benim icin cok önemli.

Ters Gelen Değnek Onlusu
Ters Gelen Aşıklar
Para İkilisi
Ters Gelen Kılıç Altılısı
Ters Gelen Yıldız
Ters Gelen Para Dokuzlusu
Ters Gelen Değnek Dokuzlusu
Ters Gelen Para Kraliçesi
Ters Gelen Şeytan
Ters Gelen Kılıç Dörtlüsü

ay anam bu ne böyle hep ters gelen birşeyler çıktı:KK60:

canım banada bakarmısınız:KK3: iş hayatımın gidişatı hakkında??
13 .7.1987
İş hayatı olduğuna emin misin şöyle bir bakınca aşk var gibi aklında :) Neyse yoruma gelirsem.İş hayatının çok zorlu geçtiğini söyleyebilirim.Çok fazla sorumluk alıyorsun ve bu aldığın aşırı sorumluluk senin sağlığına kadar bir çok alanda etkiliyor.Yapmak istediklerin var ki bu kadar sorumluluğu bu nedenle alıyorsun.Ve onların olmamasından korkuyorsun.Sevdicek var mı bilmiyorum ama yakın gelecekte bir ayrılık çıkmış.Ya da Aşkta yaşadığın mutsuzluğu işe vererek kendini unutmaya çalışacaksın.İkilemin olmuş.Seninde kararsın kalmışsın.İki şeyden birisini seçmen gerekmiş.Sanırım ikilem gitmek ve kalmak üzerine.Gideyim mi kalayım mı diye ki kalmışsın gibi görünüyor.Bu arada biri sana ilanı aşk edebilir.Yakın geçmişinde hem aşktan hem işten yüzün gülememiş ki senin.İkisinde de bir üzüntü keder yaşamışsın.Şu mücadeleye bak.Bu kadar savaş ver bu kadar debelen sonunda yaralanarak çık.Allah yardımcın olsun ama ne yazık ki bir süre daha mutsuzluk halin devam edecek gibi görünüyor.Bir kadın var kıskanç bir kadın toprak grubundan bir kadın sana bir kötülüğü dokunabilir.Seni çekemediği ayağını kaydırmak istediği Görülüyor.İki kartta toprak grubu olduğunu söylüyor muhtemelen oğlak burcundan bir bayan.Ona dikkat et.Niye hep ters kartlar gelmiş demişsin ama senin ruh halin hiç iyi değil ki kartlarda bunu anlamış ondan ters gelmiş.Çok sıkıntılısın.Artık geri çekilip dinlenmek istiyorsun.Ya da artık geri çekileceksin.Kaçacaksın.Dİnlenmen gerek canım.

Ay kurban olurum bakarım tabi ama bunu ben bilemem ki.Ruha can veren Allah.O isterse olur elbet.İnşallah olur ama ya.

Orasi öyle canim Allah bilir tabi ki. Ama bir umut mu dahasi aptallik mi sastim kaldim sonuclara göre bebegimizin olma ihtimali sifir:KK43:

Son düzenleme:
İş hayatı olduğuna emin misin şöyle bir bakınca aşk var gibi aklında :) Neyse yoruma gelirsem.İş hayatının çok zorlu geçtiğini söyleyebilirim.Çok fazla sorumluk alıyorsun ve bu aldığın aşırı sorumluluk senin sağlığına kadar bir çok alanda etkiliyor.Yapmak istediklerin var ki bu kadar sorumluluğu bu nedenle alıyorsun.Ve onların olmamasından korkuyorsun.Sevdicek var mı bilmiyorum ama yakın gelecekte bir ayrılık çıkmış.Ya da Aşkta yaşadığın mutsuzluğu işe vererek kendini unutmaya çalışacaksın.İkilemin olmuş.Seninde kararsın kalmışsın.İki şeyden birisini seçmen gerekmiş.Sanırım ikilem gitmek ve kalmak üzerine.Gideyim mi kalayım mı diye ki kalmışsın gibi görünüyor.Bu arada biri sana ilanı aşk edebilir.Yakın geçmişinde hem aşktan hem işten yüzün gülememiş ki senin.İkisinde de bir üzüntü keder yaşamışsın.Şu mücadeleye bak.Bu kadar savaş ver bu kadar debelen sonunda yaralanarak çık.Allah yardımcın olsun ama ne yazık ki bir süre daha mutsuzluk halin devam edecek gibi görünüyor.Bir kadın var kıskanç bir kadın toprak grubundan bir kadın sana bir kötülüğü dokunabilir.Seni çekemediği ayağını kaydırmak istediği Görülüyor.İki kartta toprak grubu olduğunu söylüyor muhtemelen oğlak burcundan bir bayan.Ona dikkat et.Niye hep ters kartlar gelmiş demişsin ama senin ruh halin hiç iyi değil ki kartlarda bunu anlamış ondan ters gelmiş.Çok sıkıntılısın.Artık geri çekilip dinlenmek istiyorsun.Ya da artık geri çekileceksin.Kaçacaksın.Dİnlenmen gerek canım.

bu ne hız :KK9: ilgine çok teşekkür ederim:KK19:

aşk var balım olmazmı:KK19: canım kocişim var benim deligibi aşıgım oda bana:KK17:

işle igili huzursuz bir durumum oldu.o nedenle merak ediyorum:KK31: zırt zırt işte ayrılıyorum..şuan çalıştıgım işyerimde uzun soluklu kalacakmıyım çok merak ediyorum..:KK15:

2011 de iş sorunları yaşadım sürekli iş değiştirdim bunalıma girdim..aşk desen çok eskiden bir acı söz konusu evet yaşandı ama mazide kaldı:KK35:

ee devam et ,dinlemek güzel oluyor:KK52::KK19:

Orasi öyle canim Allah bilir tabi ki. Ama bir umut mu dahasi aptallik mi sastim kaldim sonuclara göre bebegimizin olma ihtimali sifir:KK43:

Kartları seçerken olacak bebeğini düşün de çek bakalım neler çıkacak.Allah'ım büyük ama doktorlar ne bilir ki.Hıh onlara :)

X