- 24 Ocak 2021
- 11.034
- 24.676
- Konu Sahibi papatya3054
Aynısını yaşadım, kayın aile oğlumuzun evi moduna girdi , eşim de depremden dolayı canım anam moduna girdi, bir baktım ben evimde bildiğin deprem mağduru oldum , onlar gayet keyifliydi fakat ben yaşananlar karşısında dumura uğramış haldeydim , kaynımın saygısız hareketleri , ailesinin rahatlığı, maddi durumları iyi olmasına rağmen eve bir ekmek bile almamaları ve sürekli alşveriş listesi çıkarıp elimize tutşturmaları ( eve herseyi almıştık ama liste asla bitmedi) , çok garip şeyler yaşandı, en son kv eşimle kopma durumuna geldiğimizi hissedince evleri sağlam diye evlerine döndüler, gittiklerinden beri eşimle normale döndük, eşim yine canım karim modunda ama asla güvenmem ne oğullarına ne de kayın aileye ,ya misafir gibi efendi efendi dursalar 6 ay kalsınlar ama yokkk öyle tuhaf hallere girdiler ki evde beni gören bu komşunun kızı mi diye sorardı yani , daha çok konular açılır böyle...ALLAH deprem magdurlarına da yanında kaldıkları ailelere de yardım etsin.
Gerçekten daha çoook konular açılır.
Hatta bir iki konu açıldı.
Hatta birisi de gelin evi terketti eşyalarını topladı gitti yazmıştı.
Çünkü kayın aile evin içinde huzursuzluk çıkarıp eş olacak kişisi de kadını suçlayınca alın oturun demiş ve gitmiş.
İşte bunlara da meyil vermemek lazım.