- 24 Aralık 2007
- 9.181
- 28.863
- Konu Sahibi papatya3054
Hep bahane hep bahaneBende belirtmiştim ama siz okuduğunuzu anlamadınız sanırım. Bu platformdan tanıştığım biri vardı. Maraştan.ilk onu aradım sokaktayız dedi. Hemen bnm bulunduğum bölgeye doğru hangi araç olursa olsn bin ve seni alacağım dedim. Fakat ablası ankaradaymış oraya gideceklermiş. Ayrıca bnm öyle rast gele birilerini alma gibi şansım yok nedeni ise bnim eşim yok, 24 yaşında genç kızım ve 20 yaşında oğlm var... Bunu çalışmıyor olsam hiç önemsemem. Ama bn çalışıyorum çocuklar evde. Varya bu açıklamayı dahi yapmak çok saçma. Canınızdan birine ev açmışsınız saçma sapan şeylere takılmışsınız. Ölenlerin arkasından her kez kahrolmuş ama evlerini açanlar hepsi burda. Hep bir şikayet. O halde ağlamayın ölenlere.
Depremden kaçan insanlar kızınızı ve oğlunuzu yiyeceklermiydi? İkiside çocuk değil yetişkin bu arada. Eşinizin olmamasının durumla ne alakası var? Birsürü küçük çocuğu ile sokakta kalan anneler vardı, onlara açsaydınız evinizi? Ama yok olurmu, burda ona buna saldırmak daha kolay ben olsam şöyle yapardım diyene kadar yapsaydınız hanımefendi. Boş boş duyar kasmayın, çok istiyorsanız konu sahibinin kv size gelsin kız torununu alıp, ama olmaz dimi oğlunuz var? Yazık sizin zihniyetinize.