- 21 Mayıs 2022
- 565
- 71
- 18
- Konu Sahibi Pembelii11
Hanımlar kayinpederimin hissesi bulunan köyde evi var tek arsada üç ev. Arsa eşimin halası yüzünden icraya düşüp satılığa çıkmış idi. Kayinpederim biz satın alalım dedi kocama ve kaynıma bizde onayladık. Üçümüz bir olup satın aldık. En çok parayı kayınpederim verdi ardından biz bi miktar daha az ardından da kaynım oda bizden bi miktar az olmak üzere. Her neyse... biz kabul ederken evlerden birisinde otururuz kendimiz düşüncesiyle tamam dedik kayinpederim de tamam siz oturursunu tabusunu size veririm oturacaginiz evin dedi o şekilde kabul ettik. Fakat şimdi diyor ki ben tabu vermem kimseye ölmedim ya noterde vasiyet veririm istediğiniz ev sizin olacak şekilde imzalı diyor ama hayattayken vermem diyormuş eşime. Benim de gönlüm pek razı olmadı. Çünkü eve masraf yapicaz fazlaca ve daha sonra birsey olursa en basitinden bizim evimiz değil satılmaz ya ama misal satılırsa veya anlasamazsak derse çıkın gidin biliyorum demez ama hayat sonuçta o yüzden kafam çok karışık. Siz olsanız ne yapardınız beni aydınlatır mısınız?