Sadece acımı bir nebze olsun hafifletmek için yazıyorum belki daha da körükleyecek hiç birşey düşünemiyorum..
Erkek arkadaşım doğum günümde köpek aldı bana bilenler biliyor..
Neyse kızımızı almak için 9 saatlik yol teptik tayland a gittik kızımızı aldık geldik tr ye..
Tr de safkan olmadığı ve ilerde sorun yaşamamak içindi tüm bunlar ve tabiki aracımız veteriner bir türktü..
Eve getirdik fakat kızımız ishaldi yol stresi falan dedik veterinerede götürdük aşı kartı kimliği pasaportu hepsi var doktorda ona bakarak yol stresidir dedi..
Sonra önceden planlanmış bir programımız vardı adanaya gittik görümceme,
Orda veterinere götürdük yine vs..
Bütün evi kontrol ettik ama görümcem çamaşır yıkamış deterjanı unutmuş yerde biz geldikten sonra açmış makineyi oyüzden göremedik yani ..
Deterjan yediğini sandık iyice fenalaşınca..
Kusmaya falan başladı sürekli bir lokma mama yemiyordu su içemiyordu..
Erkek arkadaşıma halini hiç beyenmiyorum dedim kahvaltıya gidicektik o sabah kucağımdaydı yere koydum yürüyemedi gözleri dönmeye başladı krize girmek üzeriydi veterinere gittik apar topar hepimiz iki göz iki çeşme serum takıldı ama ölüydü yani orada doktor falan yaşamaz dedi..
Serumdan sonra canlandı baya oyunlar oynuyorduk vs.
Ben kalmak istemedim eve dönelim dedim sanki fısıldıyorlardı bana öleceğini..
Döner dönmez yine vet. getirdik yolda kustu sürekli yine kritik 3 günü var bu günü atlatırsa sorun olmaz dedi dr.
O gece her gece olduğu gibi bebeğimi koynumda uyuttum bi babasının kollarındaydı bi benim..
Haftalardır iş dolayısıylada uyuyamamıştım pek zaten uykuyu sadece yaşamak için uyurum tüy gibi hafiftir yani yarım saat ya uyumuşumdur ya uyumamışımdır o gece erkek arkadaşımda aynı şekilde dalmışız..
Göğsümün arasındaydı sırt üstü uyuyordum oracıkta ölmüş bebeğim..
Uyku sersemi sürekli kontrol ediyorum konuşuyorum onunla falan elimi yalardı ısırırdı saçlarımı çekiştirirdi şok geçirdim heralde o an..
Sadece benimkini yavaşça dürtüp hayatım bebeğimiz melek oldu galiba diyebildim ondan sonrasını pek hatırlamıyorum..
Sarılıp saatlerce ağladık hıçkıra hıçkıra sevgilimle..
O ki annesinin babasının cenazesinde ağlamayan adam..
Kızımız ablasının yanına gitti aşkım ablası onu korur diyebildi sadece..
Danua'sı varmış önceden zehirlemiş insan görünümlü bir yaratık..
Tabutunu hazırladık içine onlarca gül deniz kabukları en sevdiği oyuncakları koyduk..
Bir de bizim kokumuz olmadan uyuyamazdı rahat uyusun diye üstümüzden t-shirleri çıkarıp kapattık tabutunu..
2 - 3 saat uzaklıkta bir kanyona gömdük..
Perişanız ..
O gün benim halime dayanamadığını ve böyle ağlamaya devam edersem kafasına sıkacağını söyledi..
Hangisine ağlayayım bilemedim..
Bu benden habersiz bizim aracıyı aramış acil bizim kızımıza benzeyen bi köpek istemiş..
Bana söylediğinde istemiyorum ben gelmesin dedim birşey olursa dayanamam dedim..
Ama bir yanımda istiyordu çünkü çok ihtiyacım vardı o canın sıcağına oda farkındaydı acım dayanılmazdı..
Gece tr ye geldi aldık havaalanından ama aynısı resmen allahım nasıl yaratmış inanamadım herkesin içinde hönküre hönküre ağladım oğluşumuza sarılıp..
Ve yine aynı belirtiler ishal kusma vs..
Ödüm patladı aradık ilgili kişiyi aynı belirtiler var biz gönderelim bunu ölürse dayanamayız dedik..
Sonra kıyamadık göndermeye veterinere götürdük..
Pasaportuna aşı kartına vs. baktı..
Biz hiç aşıları olmamış gibi davranalım dedi ki bukadar küçük köpeğe bukadar aşı yapılmaz dedi..
Aradık tekrar biz size söylemedik mi yurt dışından çıkarmak için bu aşılar parazit tedavisi bile başlamadı dedi..
Biz şokkk!!!
Hayır ısrarla tayland a gittiğimizde de sorduk hiç köpek beslemedik değil yani bize yapıldı dediler..
2 gündür oğluşumuz da klinikte gözetim altındaydı sara krizlerine giriyordu..
Tahminen gençlik hastalığı ama ne hikmetse kardeşlerinin hiçbirinde yok yada daha önce böyle bir sorun yaşayan kimse..
Karşı taraf fazlasıyla mahçup ne parası ne pulu ben sadece yavrularıma acıyorum..
Bu gün de oğlumuzu kaybettik ablalarının yanına gitti melek oldu..
İnanın bunları neden yazdığımı da bilmiyorum elimizden gelen herşeyi yaptık ama acımız çok büyük..