• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanrım neden biz..?

Bir hayvan sahibi olmak hem çok güzel hem de çok zor.
Güzeller güzeli kanaryam öldüğünde cok uzulmustum, toprağa kendim gomdum, etrafına taş dizdim basılmasın diye aklıma geldikçe hala burkulur içim bu ayrı bir konu.

Ama tepkileriniz hem abartılı hem de adaba aykırı.
Önce konu başlığı direkt olarak isyan cümlesi ki çok daha büyük sıkıntılarla boğuşan insanlar dahi bu cümleyi kurmaktan imtina ederler.
Bir diğer konu, ruhuna fatiha okumak. Hayvanlar bizim gibi değillerdir. Onlara cennet ya da cehennem yoktur. Dini sorumluluk taşımazlar. Bu nedenle hayatini kaybeden bir hayvancagizin ardindan fatiha okunmaz.

Üzücü olduğunu biliyorum
Bir hayvana bağlanmak ve onu kaybetmek ne demektir biliyorum
Ama bu bizlere Adab dışı davranma hakkı vermiyor.

Ayni üzüntüyü bir daha asla yasamamaniz dileği ile...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu kadar emin konuşmanız gerçekten çok şaşırtıcı hayvanların da bizim gibi 'ruhu' vardır..
Biz yavrularımızı son yolculuğunda yanlız bırakmadık..
Adabı da 2. bir şahıstan nutuk alacak değilim..
Ayrıca nasıl bu kadar eminsiniz tanrı mısınız,tanrıça mı?
Lütfen daha fazla nutuk çekmeyin bana çünkü tüm dinlere hakim olan bi kişi olarak bazı şeyler çok komik geliyor..
Sağlıkla kalın..

Neden yurtdisindan hayvan satin aldiginizi anlayamadim. Hayir bence hayvansever degilsiniz. Bu yaptiginiz sadece abartili ve simarik davranislar. Barinaklarda sahiplenilmeyi bekleyen onca hayvan varken hayvanlara resmen iskence cektirmissiniz ordan oraya..

Diğer sayfaları da okuyun lütfen..
Barınaklara gereken yardımı yapıyorum..

Şu abartı diyenleri anlamıyorum arkadaş herkes sizin gibi düşünmek zorundamı size saçma gelen arkadaşımın en büyük derdi olabilir buraya acilll eyvahlar içinde okadar açılan saçma konu varken bi bebeğim öldü diyenmi sizi rahatsız etti :19:

Tepki çeker diyordum fakat yine tüm samimiyetimle yazdım bibim..
Belli ki hata yapmışım acımı içimde yaşamalıymışım..
Söyledikleri okadar acıtıyor ki canımı tanımıyorlar bilmiyorlar..:14::14::14:

Diğer sayfaları da okuyun lütfen..
Barınaklara gereken yardımı yapıyorum..

Hayvansever insan hayvan ticareti yapilmasina prensip olarak karsidir. Siz de gordunuz sonuclarini zaten. Umarim bir daha kalkismazsiniz boyle bir seye. Cunku gercekten cok uzuldum.

Back