- 25 Mayıs 2018
- 404
- 494
- 33
- 30
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Eşim ve ailesi tanışmaya gelirken o zamanlar yaş pasta yaptırmışlardi bir de evimize hediye almışlardı ailemin cok hoşuna gitmişti,çiçek istemeye gidilirken goturulmez mi?Yadırgamazlar mı çiçek getirmemişler dıye tablo bılemedım ki .
Böyle cok sade olmaz mı sankı ?Çiçek için de istemeye mı geldıler demesınler :) ay bılemedım şimdi .Bence çiçeği istemede götürün. Pasta veya baklava götürmenz yeterli bence
İşte benım de kafam karıstı çu çiçek olayına kuru kuru da bir tatlı olmaz sankı ??Eşim ve ailesi tanışmaya gelirken o zamanlar yaş pasta yaptırmışlardi bir de evimize hediye almışlardı ailemin cok hoşuna gitmişti,çiçek istemeye gidilirken goturulmez mi?
Çiçek evrensel birşeydirBöyle cok sade olmaz mı sankı ?Çiçek için de istemeye mı geldıler demesınler :) ay bılemedım şimdi .
BaklavaHiç tanımıyoruz ne severler bilmiyoruz.Mesela nasıl birsey yapılsa hoşlarına gıder ne tatlısı olmalı ,çiçek olarak neyı secmelıyız?
Eneeeeem buldum buldum teraryum yaptırın yanına da pasta yada tatlıİşte benım de kafam karıstı çu çiçek olayına kuru kuru da bir tatlı olmaz sankı ??
Muhahaha çocuk avuturlarya hani:)))Benim anneme hediye getirmişlerdi tanışmaya gelirken birde pasta almışlardı sanirim.
Anneme hediye aldilar kahve bardagi seti su bardagi seti meyvelik gibi
Adetleri öyleymiş
Bende zannettim ki bana getirmisler hemen bunlar bana mi dedim güldüler yok annene sana daha sonra daha büyüklerini daha cogunu yapcaz demislerdi
Of cok rezilim
Aynen öyle düşünürler :) çiçeği isteme gününe saklayın baklava ve kuru pasta alınBöyle cok sade olmaz mı sankı ?Çiçek için de istemeye mı geldıler demesınler :) ay bılemedım şimdi .
Muhahaha çocuk avuturlarya hani:)))
Ahahah bende koyu pembe etek, pudra pembe bluz ayağımda pembe terliklercok komik bir gündü 2 dirhem bir cekirdek giyinmiştim 1 sene 2 ay önce . Hala salağım baki sanırım salaklık
Pembik gelinlerin tatlı telaşıAhahah bende koyu pembe etek, pudra pembe bluz ayağımda pembe terliklerallahiiimm babam çok gulmustu tipime
AhahahahahhahshahahsjajsjsjsajajaPembik gelinlerin tatlı telaşı
Tanışma için mi istemeye ne getirmişlerdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?