Tanışmaya gidilirken ne götürülmeli ?

Böyle cok sade olmaz mı sankı ?Çiçek için de istemeye mı geldıler demesınler :) ay bılemedım şimdi .
Çiçek evrensel birşeydir
Nezakettir ,inceliktir
Çiçeğe bu kadar anlam yüklemeyin
Benim eşim ailesinden önce tek başına tanışmaya geldiğinde bile çiçek getirmişti.
Aaa ne ayıp falan demedi kimse
Rahat olun ;)

Benim anneme hediye getirmişlerdi tanışmaya gelirken birde pasta almışlardı sanirim.
Anneme hediye aldilar kahve bardagi seti su bardagi seti meyvelik gibi
Adetleri öyleymiş :D
Bende zannettim ki bana getirmisler hemen bunlar bana mi dedim güldüler yok annene sana daha sonra daha büyüklerini daha cogunu yapcaz demislerdi
Of cok rezilim :@ :@

Benim anneme hediye getirmişlerdi tanışmaya gelirken birde pasta almışlardı sanirim.
Anneme hediye aldilar kahve bardagi seti su bardagi seti meyvelik gibi
Adetleri öyleymiş :KK70:
Bende zannettim ki bana getirmisler hemen bunlar bana mi dedim güldüler yok annene sana daha sonra daha büyüklerini daha cogunu yapcaz demislerdi
Of cok rezilim :mad: :mad:
Muhahaha çocuk avuturlarya hani:)))

Sade bir buket çiçek götürebilirsiniz ya da orkide olabilir. Bence çiçek şart eğer sevgililik varsa. Görücü usulünce ayıp kaçar mi bilmem.

Ve yaş pasta ya da baklava.

Eşimin ailesi egzotik meyvelerden bir sepet yaptırmıştı bayilmistik çok değişikti bence.yaninada orkide getirmişlerdi

Konu sahibi banlanmis ama insallah okur
Mutlaka cicek olmali, ama ben 2. Tavsiye vereyim anneye de saksi cicegi gotururseniz cok hos olur. Esim bize getirmisti annem hala ayri sever bakar ben kac kisiye dediysem gelip dua etti annelerin hosuna gidiyor tanidigim biri o cicekle ikna oldu damadi sevdi :D

Erkek uye yasak oldugu icin konu sahibi banlanmis.
Ben yine de cevap vereyim;
Bence tanisma icin buyuk bir cicek yeterli

Back
X